Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay kızlar yine kimse yok bnde dahil
bana ve gelmeyen herkese klava:
az sonra cinemya gitcem öptüm by
gelince burdayım bol bol

sehercim bnmde canım bugün tonbalığı çekti gitim bim den aldım
mısırlı bezelyekli bişeymiş
allah günah yazmasın çok kötüydü

netim gitti öğleden sonra yeni geldi daha
yarın misafirim eşim gelince alışverişe gideceğiz akşamdan hazırlayacağım çogu şeyi

a.s.sabah 2 tane kepekli ekmek 4 tane zeytın kk peynır cok az tere yağ 4 fıncan şekersiz cay öğlen doğadan form cay ictim ıkındıde tavuk dürüm akşam corba 2 y kaşı bamya toplam 2 lt su bırazdanda cay ıcerım opuyorumnanaktan

bn varım ablam
film çok güzeldi
tavsiye ederim romantik komedi
ama maalesef 20 lik diş ağrım tutu yine
aslında dişim ağrmıoo boğazıma ve kulağıma vuruyor

bnde bugün
sabah bi bar çay aslında yarım içiyorum tatlandrıcı olduğundan sevmiom(tatlandırıcı ile) azcık tost
öğlen
ton balığı ama hiç ,sevmedim
arada diet kola ve azcık cips :kedi:
akşmda bi dilim pizza

bn varım ablam
film çok güzeldi
tavsiye ederim romantik komedi
ama maalesef 20 lik diş ağrım tutu yine
aslında dişim ağrmıoo boğazıma ve kulağıma vuruyor

geşmiş olsun azracımm diş ağrısı zordur ben 20 lık dişini cektırmenı tavsıye ederım yoksa zaman zaman sana sıkıntı verır opuyorumnanaktan

bugün kilo vermemde bana büyük destek olan topiğimizi çok ihmal ettim hafta sonu olmamasına rağmen egeyi boy kilo ölçümü için sağlık ocağına götürmüştüm hava mükemmeldi hadi dedim yolumu biraz daha uzatayım malum tartı gününede az kaldı 4km kadar yürüdüm çok iyi geldi...

oradanda eşim hadi yemeğe götüreyim sizi dedi ehh hadi dedim kendime(nefsime) güveniyorum artık eşimin iş yerine giderken hazır çabuk çorba ve kepekli galeta almıştım şimdi orda acıkırım hazır bu kadar spor yapmışken hamurlu şeyler yiyip harcamayayım diye iyide oldu akşamda alışveriş merkezine gittik inanırmısınız ne yediğime taze sıkılmış portakal suyu ile 4tane kepekli galeta artık yok öle koca koca menüleri mideye indirmek kendime söz verdim 72 kiloya düşeyim kocaman bir burger kingden wopper yiycem düşemessem yemiycem

kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim anlıyacağınız arkadaşlar eşim kumpir yedi banada yediriyor inanın yemek gelmedi bile içimden 1kaşık aklımda kalmasın diye aldım sadece

işte böyle alışveriş merkezinde kafamı nereye çevirsem dal gibi zarif izmirin güzel kızlarını gördüm daha bir şevke geldimm tutmayın beniii

bu direnişin mükafatını görürüm inşallah kızlar yaa a.s.

bugünkü menümü iftiharla sumarım :1rolleyes:
kahvaltı
1 bardak ılık su
1 portakal (geceden canım çekmişti sabah il işim portakal soymak oldu :dance: )
1 kupa form çay
1yumurta

ara 1 elma

1 kupa çabuk çorba (76 kalori)
3kepekli grisini

akşam
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 kepekli grisini

2lt su spor 4.5 km bebek arabası itmek suretiyle yürüyüş :hooray:
çok sağlıklı olmadı bu menü fakat kalori bakımından zayıf bir gün geçirdim :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…