Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdı eşime tel acayım gelmiiiiiiyecekse cocuklara köfte yapayım patatesle

benim dünden ton balıklı salatam var onu yicem..zaten perşembe akşamı evde olmucam arkadaşlarla dışarda olcam bir arkadaşta kalcam cuma akşamı da şirket yemeği var..iki akşam yemeği dışarda yenilcek çok dikkat etmem gerek..sempatiksalakcinni

senın dıyetısyen ne günleri nahal

azracım çok geçmiş olsun canım kuzuna da sana da
ben perşembeden yaparım bildirimi mieyvahedigeldismile bakalım nasıl durumum şaşırdım iyice
inş. sabit çıkarım yine:kedi: bu haftadan sonra sıkı bi diyete girmem lazım yetr artık

ıyıyım canım ugraşıyorum evı temızledım ama yemek yok malesef ne yapsam dıye düşünüyorum

güle güle kirlet evini canım. bende kabak dolma ,çorba yapcektim aneyy kuru biber ve patlıcan doldurmuş yoğurt çorbası yapmış sizde burda yiyin dedi. bende eh bari yiyek dedim:jeyyar::jeyyar:
iyi oldu valla oğluşla acık daha fazla ilgilenirim. annesi kurban olsun onu verene.

dışarda yemek mi o ne kiii. nasıl oliyi o dediğinn bilmiyorumki :kedi:smile

canlarım ben çıkıyomm yarın görüşürüz kendinize iyi bakınn. byysempatiksalakcinni

bn geldim kızlar
banka postane süründüm bugün
çok yorgunum
akşamda sılayı acile götürcem
yarın da bi yakınıma refakat için hastanede kalcam
bugünde azcık kçaırdım .

a.s.bugunkı menümm sabah 3 fıncan şekersız cay 1 dılım kepek ekmek kk peynır 3 tane zeytın mınıcık tere yağ öğlen mısafır vardı 8 tane lahana sarması ama sarmalar kücükdü ara lalahana suyu ıştim akşamda 3 tane lahana sarması yedım bırazda yoğurt toplam 2 lt su bırazdanda cay icecem opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

bugün mönümü yazmıyım ipin ucu kaçtı bu hafta tutamıyorum ama haftaya süper başlayacağım inş.
ama egzersizler tam gaz devam az önce steperda 300 adım attım hızlı hızlı dilim dışarı çıktı resmen
birazdanda da yarım saat platesimi yapacağım. en azından incelmeye devam edeyim

arkadşlar bnnm kız ateşli
onu bi banyo yaptrp yatrcam
yarın ise yokum teyzmn kızına hastane de refakatçilik yapacam
aman unutmayın
perşembe akşamı yada cuma en geç 9
kilonuzuda size zahmet kırmızı ile yazın

ıyı geceler rukıye abla şu an cok yoruldum ya katmer pogaca yaptım buzluga attım cuma günüm var balım agrıda ya

17 şubat menüm
sabah ılık su içine limon sıkmıyorum unutuyorum hep

lor peynirli 2 yumurtalı menemen süper gitti valla zemuszemus
2dilim kepek ekmeği
2domates

ara
3 kayısı
2 ceviz
1elma

form çayı

akşam tavuk ciğeri yoğurt
2 kaşık da barbunya

spor ege beyle 45dk yürüyüş(10kilo ağırlıkla kaydirigubbakcemile3 )
su 2litre yi tam geçemedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…