İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

son dakika değişikliği ile başka dershaneye yazdırsan ?
diğerleri mecbur kalır finale sen değişirsin ama olurmu bilmiyorum?

benim kızımda doğru yanlış kontrolu yapmıyordu. konuştum faydasını anlattım. diğer türlü test çözmenin sadece hamallık olacağını yanlış yaptığı soruların konusuna tekrar çalışmasını söyledim. yapıyorum diyor bakalım. kitap tavsiyesi alınca bizede bildirirseniz sevinirim.

son dakika değişikliği ile başka dershaneye yazdırsan ?
diğerleri mecbur kalır finale sen değişirsin ama olurmu bilmiyorum?
Bu saatten sonra yapamam onu.
Şuan yazılmaya çalışan ekürilerini engellemeyi düşündüm,Umarım vazgeçerlerde bende rahatlarım.

Araştırdığım kadarıyla önerilen kitaplar
-zambak
-güvender
-Coşku
-final
Bizim okul coşku ve zambağı kaynak kitap olarak kendiler veriyor zaten.
Finalide dershane verdi.
Bir güvender kaldı,onu gidip alacağım hafta sonu.

Ben de 8. Sinif ablasiyim. Istanbuldaki en iyi diyebileceginiz and liselerinden birinden 2007de mezun oldum. Ben de cok stresliydim o zamanlar ama annem cok farkinda degildi. Dogrularimi yanlislarimi kendim kontrol eder yapamadiklarimi kitaptan keser zarfin icine koyar okula dersaneye gotururdum hocalarimin pesinde kosardim. Kardesimle ugrasiyorum da cok zor. Arkadaslarina falan bakiyorum. Herkesin kitaplarini annesi kontrol ediyor. Kardesim de oyle. Iyi netler cikaranlar da var ama bana suni geliyor bu cocuklar. Lisede de mi biz ilgilenicez butun odevleriyle. Sizinkiler nasil? Devamli ilgi bekliyorlar mi?

senin gibi ders çalışan çocuğum olsa bende peşinden koşmazdım.ne güzel bilinçlisin.
ama çoğunluğa uymuyorsun maalesef genelde peşinden koşuyoruz biz çocukların çalışsın diye.

Benimki ben kontrol etmezsem ödevlerini bile yapmayan cinsten.
Yarış çok artmış dans,bırakayım ne hali varsa görsün diyemiyorsun.
Özellikle ilk 20.000 deki çocukların puanları birbine çok yakınmış,birsürü ful yapan var.
İyi bir liseye girmeden iyi bir üniversitede zor.
Ama etrafımda kendi başına ders çalışan çocuklarda var,bende onlara bakıp imreniyorum.

senin gibi ders çalışan çocuğum olsa bende peşinden koşmazdım.ne güzel bilinçlisin.
ama çoğunluğa uymuyorsun maalesef genelde peşinden koşuyoruz biz çocukların çalışsın diye.

Parkonun dedigi gbi ben sinava 2003te girdim ve dersanede sinifimdaki tum arkadaslarim benim gibiydi. Anneler yarisi abartti rekabet ortamini buyuttu gibime geliyor. Ya da cocuklari tembellestirdik bilinclendikce.

Evet parkon bizimki de asla bir sey yapmiyor bizsiz. Yapamadigi sorunun fotografini cekip bana gonderiyor. Ben cozumunu gonderiyorum. Eminim ki incelemiyor bile.

şuan işteyim ve saat başı arayıp napıyorsun diye soruyorum.
hep ders çalışıyorum soru çözüyorum diyor.eve bir gidiyorum işte 50 tane çözdüm de öğretmen şöyle dedi de.oooo sorduğuma pişman oluyorum.okulun açılmasını bekliyorum.o zaman her şey yerine oturacak inaşallah.

maşallah hiç olmazsa çaba var.bilmediği sorunun fotoğrafını çekiyor.
bizde şimdi bebekte var akşam ilgi gösteremiyorum.babası ile de çalışmıyor.beni istiyor.

maşallah hiç olmazsa çaba var.bilmediği sorunun fotoğrafını çekiyor.
bizde şimdi bebekte var akşam ilgi gösteremiyorum.babası ile de çalışmıyor.beni istiyor.

Yok canim babamiz cok sinirli de o gorsun calisiyor sansin diye onun telefonundan yapiyor ben bilmem mi malimi .
Ders calisirken ben annemi cagirsam o yasta calisma sanki bana mi calisiyisun derdi. Ama kardesime oyle bu imaj verdiler ki evet sanki bizim icin calisiyo. Kendi idrakina varamadi. Bizi mutlu etmek icin calisiyor.
Aman birakiyim hic yapamiyisun dedigin gibi. Ittire kaktira bir yere girsin de. Bizimkiler izmirin bi ilcesinde allahtan. Ilcenin anadolu lisesi hedefimiz :)))))))

biz istanbulda cadı kazanındayız.
çokk çalışmamız lazım çok :)

Off,off, zor bu çocuklarla işimiz.
Dershaneye gidiyorsa arada uğra,anneni çok ciddiye almaz belki ama senin sürekli takipte olduğunu bilirse çalışır belki.
Daha benimki ben gelmeden kapağını bile açmıyor.
Ben gidince başına oturuyorum o günkü konuyu tekrarlatıyorum.Tabi oda 40 dk bile sürmüyor.
Henüz konular yeni olduğu için test çözemezmiş beyimiz.Ama bende okulun açılmasını bekliyorum.
Sıkı bir disipline sokacağım,çalışmazsa okuldaki matematikçisinden çok korkuyor,(daha doğrusu çok önemsiyor ) gidip ona şikayet edicem.

biz istanbulda cadı kazanındayız.
çokk çalışmamız lazım çok :)

Annem de hayaller kuruyor kazansin sende kalir diyor. Benimkinde akil olsa sirf benle kalip sefa surmek icin bile calismasi lazim da. Ona cok bile ilce sinirlari.:)

Valla kolay gelsin size de. Okul acilinca bi duzene girerler umarim.

Gidiyo da uzagimdalar malesef telefonla yetismeye calisiyorum. Aksam babamin baskisiyla skype uzerinden ders anlattim

Gidiyo da uzagimdalar malesef telefonla yetismeye calisiyorum. Aksam babamin baskisiyla skype uzerinden ders anlattim

böyle ilgili bir ablası olduğu için bize göre şanslı ona göre kabustur herhalde

Arkadaşlar benide alın aranıza

Çok karmaşığım. 8. sınıfa geçti benim oğlan.. dershaneyemi gitse yoksa mat. fen özel dersmi aldırsam bilemedim. Çünkü benim hayta aynı okula gider gibi dershaneye gidip geldi gecen sene. Bu sene farklı yavrum diyorum , teog var napıcam ben. bi el atın kızlar. Dersaneler baya pahalıymış. Gitsin bişeyler öğrensinde ben herşeyimden kısar öderim. Ama yine gecen senekii gibi zorla dershaneye gönderirsem yazık olacak. Resmen ağlıyodu gitmem diye başım oram buram ağrıyor diyodu hep. Ama bu sene çok önemli çook .. ve ben hala bir çözüm bulamadım. Şöyle göz gezdirdim siz dershaneye vermişsiniz çoktan.. çok fena panik yaptım. gecmi kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…