İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

teşekkür ediyorum. bende uygulayacağım.

bizim dersanemiz anafen 8. sınıf konularına başladılar. yüzeysel olarak bazı konuları anlattılar.daha sonra tekrarlanacak demişler

bizim dersanemiz anafen 8. sınıf konularına başladılar. yüzeysel olarak bazı konuları anlattılar.daha sonra tekrarlanacak demişler

ben geçen sene anafene gönderdim.bu senede gönderecektim ani bir kararla birey dershanesine verdim.

ben geçen sene anafene gönderdim.bu senede gönderecektim ani bir kararla birey dershanesine verdim.
ben geçen yıl erken kayıt yaptırmıştım.başka dersaneler nasıl bilmiyorum ama fena değil dersane. en azından anlamadığı konuyu öğretmenlerini bulup özel olarak anlattırabiliyor.

ben geçen yıl erken kayıt yaptırmıştım.başka dersaneler nasıl bilmiyorum ama fena değil dersane. en azından anlamadığı konuyu öğretmenlerini bulup özel olarak anlattırabiliyor.

aslında bir çok kurumsal dershanede anlamadığı konuyu öğretmen anlatıyor.esas sorun anlamadım deyip gidecek öğrenci.
çok söylüyorum anlamadıysan sor diye.arada bir benden laf duymamak için soruyor.öğretmenlerde soran ilgilenen öğreniyle ve veli ile daha çok ilgileniyor.takip edip öğretmenle konuşmak çok önemli.

haklısınız.geçen yıl ben hiç ilgilenmedim. başladığı zamana göre seviyesi düşmüş.yıl sonunda haberim oldu.dersane ile tartıştım neden haberim yok diye. beni suçladılar ilgilenecekmişim. çalışıyorum vaktim olsa niye dersaneye göndereyim ben çalıştırırım zaten. kızıma yüklendim. yazık oda yaz boyunca çalıştı bize mahcup olmamak için.

aynı şeyi ben yaşadım.tartıştım bu sebeple zaten değiştim dershaneyi.takip edin diyorlar tamam haklılar bir yerde ama başlangıçta şöyle arıcaz böyle bildirecez deyip bir sürü vaadde bulunmuşlardı.
bu sefer akıllı davranıp sık sık gideceğim arıyacağım.

Özel ders aldıracak olan arkadaşlar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.
Şimdi başlamakta fayda mı var acaba?Yoksa okul başlasın,deneme sınavlarına mı bakalım diyorum ama o zamanda geç mi olur?sınava 3 ay var şunun şurasında

ben sınav sonucuna göre başlıyacağım.eksiği neyse ona göre konulara yoğunlaşacağım.
zaten özellikle matematik ve sonra da fen dersi aldıracağım.hafta 2-4 saat falan.evde ders aldı yani denedim daha önce faydası oldu.

Saati kaç lira dersin,4 saat çok maliyetli olmaz mı?
Ben haftalık birbuçuk saat fen dersi düşünüyorum 90 lira oluyor her gelmesi.

ben bir üni öğrencisinden aldırıyorum dersi.sağolsun uygun fiyat istiyor.40+40 dk 70 tl.ehh biraz uzatıyor anlamadıysa telefon açıp soruyor falan çok aşırı maliyetli olmuyor.yani diğer ders verenlere göre.

Anladım,iyiymiş fiyatı.
Bizim hocamız dershane hocası,fiyatta fazla tabii.

Bu arada dershane daha yeni başladı ama ben soğudum.
Tüm sınıf arkadaşlarıda finale yazılmış,üstüne birde sitedeki arkadaşlarının oraya yazılmaya niyeti varmış.
Dershane sosyal ortama dönüştü resmen.

bizimkide öyle olmuş.toplanıp gidiyorlar hergün zaten kaç dershane varki.seçme şansı fazla yok.
bir yakın arkadaşı var kesinlikle aynı sınıf olmasınlar dedim dershaneye.en azından onu kurtarıyorum.

bizimkide öyle olmuş.toplanıp gidiyorlar hergün zaten kaç dershane varki.seçme şansı fazla yok.
bir yakın arkadaşı var kesinlikle aynı sınıf olmasınlar dedim dershaneye.en azından onu kurtarıyorum.
Döndürdükleri dolaplara inanamadım dün.
Arkadaşı aradı,bende oraya yazılıcam aynı sınıfa yazdırsın annem diyor,benimkide biraz çalış yoksa benim sınıfa gelemezsin dedi.Çocuğun verdiği akla bak ''sen ilk sınavda kötü yap,annenlere kaydırdım dersin,aynı sınıfa düşelim.''
Allahtan benimki şimdilik uymuyor bunlara ''olmaz öyle,ben rahat edemem ''dedi,ama mutlaka bu ortamdan koparmam lazım bu çocuğu.

test kitapları aldınız mı? hangi yayınları tavsiye edersiniz.
Ben henüz sadece anafen in multikitaplarını aldım.
Hafta sonu almayı düşünüyorum biraz daha ama bende bilmiyorum ne alıcam.
Siz aldınız mı?

ben
Ben henüz sadece anafen in multikitaplarını aldım.
Hafta sonu almayı düşünüyorum biraz daha ama bende bilmiyorum ne alıcam.
Siz aldınız mı?
körfezin matematik aldım. anafenin verdiği multikitap var. fakat ek almam gerekir diye düşünüyorum.

kitaplar için dershane ile konuşacağım.onlar bir tavsiye etsin istiyorum.
anafen kitapları bende de var.artı olarak bakıyor.acaba çözecek mi hepsini?
birde soru çözüyor ama doğru yanlış kontrolü yapmıyor .yapsada yanlışları çalışmıyor.
bu hafta sonu hepsini bir kontrol etmem gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…