teşekkür ediyorum. bende uygulayacağım.Bizimkinin ilkokula başladığında çok barizdi ,mesela sınava giriyor son 20 soru veya ilk 10 soru komple yanlış çıkıyordu.
Öğretmeni öve öve bitiremiyor,ama çocuk sınavda biryerde kopuyordu.
Psikiyatr a götürdüm,test yaptı dikkat eksikliği var ama başarılı bir çocuk olduğu için ilaç kullanıp uyuşturmanın bir manası yok dedi.Bende de çok ileri düzeyde varmış ve bu gen anneden geçermiş.
Kalemkutusu kullanmayın,odasında oyuncak,süs eşyası ,poster vs. bulundurmayın dedi.Sürekli toplu olsun odası ve çantası dedi.Sınıfta ön sıralarda oturtulmalı,sınavlara su ve şekerle girsin,kafası dağıldığı anda kafayı kaldırıp bir nefes alsın,bir yudum su içip bir şeker atsın ağzına dedi.
Bunları uyguluyoruz,eskisi kadar değil artık,en fazla 2-3 soru kaçırıyor dikkatsizlikten.
hangi dersanede oğlunuz.dershanelerin yaptığı deneme sınavı.
seviye belirleme gibi birşey.2 haftada bir yaparlar.çocuk eksiğini görsün diye.
bizim dersanemiz anafen 8. sınıf konularına başladılar. yüzeysel olarak bazı konuları anlattılar.daha sonra tekrarlanacak demişler
ben geçen yıl erken kayıt yaptırmıştım.başka dersaneler nasıl bilmiyorum ama fena değil dersane. en azından anlamadığı konuyu öğretmenlerini bulup özel olarak anlattırabiliyor.ben geçen sene anafene gönderdim.bu senede gönderecektim ani bir kararla birey dershanesine verdim.
ben geçen yıl erken kayıt yaptırmıştım.başka dersaneler nasıl bilmiyorum ama fena değil dersane. en azından anlamadığı konuyu öğretmenlerini bulup özel olarak anlattırabiliyor.
haklısınız.geçen yıl ben hiç ilgilenmedim. başladığı zamana göre seviyesi düşmüş.yıl sonunda haberim oldu.dersane ile tartıştım neden haberim yok diye. beni suçladılar ilgilenecekmişim. çalışıyorum vaktim olsa niye dersaneye göndereyim ben çalıştırırım zaten. kızıma yüklendim. yazık oda yaz boyunca çalıştı bize mahcup olmamak için.aslında bir çok kurumsal dershanede anlamadığı konuyu öğretmen anlatıyor.esas sorun anlamadım deyip gidecek öğrenci.
çok söylüyorum anlamadıysan sor diye.arada bir benden laf duymamak için soruyor.öğretmenlerde soran ilgilenen öğreniyle ve veli ile daha çok ilgileniyor.takip edip öğretmenle konuşmak çok önemli.
haklısınız.geçen yıl ben hiç ilgilenmedim. başladığı zamana göre seviyesi düşmüş.yıl sonunda haberim oldu.dersane ile tartıştım neden haberim yok diye. beni suçladılar ilgilenecekmişim. çalışıyorum vaktim olsa niye dersaneye göndereyim ben çalıştırırım zaten. kızıma yüklendim. yazık oda yaz boyunca çalıştı bize mahcup olmamak için.
Saati kaç lira dersin,4 saat çok maliyetli olmaz mı?ben sınav sonucuna göre başlıyacağım.eksiği neyse ona göre konulara yoğunlaşacağım.
zaten özellikle matematik ve sonra da fen dersi aldıracağım.hafta 2-4 saat falan.evde ders aldı yani denedim daha önce faydası oldu.
Anladım,iyiymiş fiyatı.ben bir üni öğrencisinden aldırıyorum dersi.sağolsun uygun fiyat istiyor.40+40 dk 70 tl.ehh biraz uzatıyor anlamadıysa telefon açıp soruyor falan çok aşırı maliyetli olmuyor.yani diğer ders verenlere göre.
Döndürdükleri dolaplara inanamadım dün.bizimkide öyle olmuş.toplanıp gidiyorlar hergünzaten kaç dershane varki.seçme şansı fazla yok.
bir yakın arkadaşı var kesinlikle aynı sınıf olmasınlar dedim dershaneye.en azından onu kurtarıyorum.
Ben henüz sadece anafen in multikitaplarını aldım.test kitapları aldınız mı? hangi yayınları tavsiye edersiniz.
körfezin matematik aldım. anafenin verdiği multikitap var. fakat ek almam gerekir diye düşünüyorum.Ben henüz sadece anafen in multikitaplarını aldım.
Hafta sonu almayı düşünüyorum biraz daha ama bende bilmiyorum ne alıcam.
Siz aldınız mı?