İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Bilsem mi yedi duydum.. ben kötü bir anneyim galiba..
Özel yetenekleri olan bir çocuğa sahibim.. bunu herkes farketti beni uyardılar, kaybetme değerlendir dediler
Ama ben onun için hiç birşey yapamadım. Köreldi çocuğum

Bu konuda öğretmenler bile çok bilinçli değil malesef brave.Bilinçli öğretmenler yönlendiriyor çocukları,ama malesef bilsem için geç kaldın.İstanbul,Eskişehir veya Ankara gibi şehirlerde üniversitelerin de bilsem gibi okul dışı kursları var .Onları araştırıp başvurmanı tavsiye ederim.Yaz okulları falanda oluyor.

Son düzenleme:
takip etmeyi unutmayın.yeni sorular eklenmiş.Her hafta koyacaklarmış.

Sen hepsini çıkartıyor musunun Kito, yoksa seçiyor musun testlerden
Ben yeni test kitapları aldım. Bunların hepsini çıkartsam mı yoksa seçsem mi bilemedim
Hepsi fazla gelebilir. Dershanenin verdiği testlerde var

Sen hepsini çıkartıyor musunun Kito, yoksa seçiyor musun testlerden
Ben yeni test kitapları aldım. Bunların hepsini çıkartsam mı yoksa seçsem mi bilemedim
Hepsi fazla gelebilir. Dershanenin verdiği testlerde var

ben hepsinin çıktısını aldım çözdürüyorum.
cevap anahtarları ayrı bir sayfa olarak verilmiş.Soru tarzını görsün aynı zamanda 1. dönemide tekrar etsin diye.
Zaten biliyorsa çok hızlı çözüyor.

Ama ben bulamadım cevap anahtarlarını? neresinde

8.sınıf derslerine bastığında en altta cevap anahtarı var.

Eki Görüntüle 1474740
Gördüm çok sağol. 3. haftaların cevap anahtarları henüz yayınlanmamış sanırım. Listede yok
Kito meb. bu testleri sınava hazırlık olsun diye mi yayınlıyor. Bu tarz sorular sorulacak demek içinmi
Kusura bakma cahilim biraz bu konuda

böyle iyilikte mi yaparmış meb

Son düzenleme:

Esas amaç bize iyilik yapmak değil tabii ama görevleri arasında öğretmen ve öğrencilere kaynak vermek olduğundan yapılmış sanırım.Açıklamaları var.

"Söz konusu testler, özellikle hafta sonu kurslarında görev alan öğretmenlerimiz ve bu kurslara devam eden öğrenciler tarafından kullanmak üzere hazırlanmıştır. Esas hedef, hafta sonlarında yürütülen kurslara 8.sınıf düzeyinde destek olmak, öğretmen, öğrenci ve velilerimize kolaylık sağlamaktır."

http://odsgm.meb.gov.tr/www/kazanim-kavrama-testleri-hazirlanmistir/icerik/25

DUYURULAR
4. Hafta Testleri Yayımlandı.
3. Hafta Cevap Anahtarları Yayımlandı.
3. Hafta Testleri Yayımlandı.
2. Hafta Cevap Anahtarları Yayımlandı.
2. Hafta Testleri Yayımlandı.
1. Hafta Cevap Anahtarları Yayımlandı.

http://odsgm.meb.gov.tr/test/Default.aspx?id=571

Merhaba arkadaşlar endişeli telaşlı günlerimiz başladı .Biz matematıkte Eğim konusundayız ve daha bırkaç konu var ve sure azaldı..çok endişeleniyorum ne zmn işlenecek konular ne zmn oturacak..Bol soru çözerek inşallah konuları oturtacağız..

Merhaba arkadaşlar oğlum fenden 61 İngilizceden 73 almış aldığı en düşük notlar Teoga yakın bu notlar Çok canımı sıktı oğluma belli etmesem de çok üzüldüm. Oda ilk e okulda gördüğünde ağladı sakinleştirdim ama bakalım umarım düzeltir hiç bu kadar düşük not almamıştı. sizler neler yapıyorsunuz. nu son 3 hafta nasıl bir yol izliyorsunuz.

bizimkide fenden 92 İngilizceden 88 aldı matematik oldular ama düşük bekliyor

Matematikte biz küredeyiz.Ondan sonrada konular var dedi ama oğlum,ne konusu var bilmiyorum.Bende endişeliyim,matematikten çok fazla konu var ve tekrara vakit kalmayacak.Diğer derslerde bu hafta tekrara başlıyorlar.Türkçede tekrarda bitmiş test çözüyorlar.
O yazılılar gaza getirir belki çalışmayı hızlandırır.Benimkide fenden beklediği notu alamayınca ağladı ve ders çalışmaya başladı bakalım.

sınavlarımız kötü,öğretmenler şikayetçi,akşamları ders çalışıyoruz ama pek birşey değişmiyor.
20 gün kaldı son gayretlerimizi gösteriyoruz.Okul ve dershane öğretmenleri ile görüşüyorum.Birbirimize konu paslaşıyoruz.
Bizden böyle

Benimki 10 gündür çalışıyor.Sınavları toparlandı epeyce,öğretmenler sürekli gaz veriyor,galiba işe yarıyor.Hafta sonu dershaneye göndermeyip sosyal,din ve fenden son bir tekrar yaptırmayı düşünüyorum.Sonrasında da test çözer .
Ama ben stresten bir türlü kurtulamıyorum.

Nerdesiniz ya,kimsecikler yok.
biz yoğun bir şekilde çalışıyoruz. fakat denemeler iç açıcı değil. yanlış sayımız çok yüksek çıkıyor. moral bozukluğu ile devam ediyoruz. ben akşamları sözel derslerine yardım ediyorum. inkılap dersi yorum ağırlıklı olduğu için ona birlikte çalışıyoruz.sayısal derslerden etüd alıyor kızım. ayrıca günde 250-300 soru arası çözmeye başladı. ama bu tempo yeni başladı. baktı ki süre az kaldı ha gayret. hayırlısı olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…