arkadaşlar salı ve çarşamba okulda deneme sınavına girdi kızım. Türkiye çapında mı yapıldı bilgisi olan var mı?
işleri güçleri haylazlık.bizimki bana gösterdi bende size göstereyim gülsem mi ağlasam mı
Güvender veya sözünözü nün kitaplarını alabilirsiniz ne zor ne de çok kolay iyi kaynaklar tavsiye ederim :)Kızlar 8.sınıf çocuğuna matematik fen kaynağı arıyorum. Zor olmayan sindire sindire öğreten bir kaynak. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ne zormuş..
Öğretim açısından iyi anlatması lazım. Zor karmaşık olunca konudan kaçıyorlar. bi bakayım yarın o zaman. Teşekkürler:)Güvender veya sözünözü nün kitaplarını alabilirsiniz ne zor ne de çok kolay iyi kaynaklar tavsiye ederim :)
Kızlar 8.sınıf çocuğuna matematik fen kaynağı arıyorum. Zor olmayan sindire sindire öğreten bir kaynak. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ne zormuş..
Kızlar 8.sınıf çocuğuna matematik fen kaynağı arıyorum. Zor olmayan sindire sindire öğreten bir kaynak. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ne zormuş..
Bizde fdd aldık hergün bir deneme yapacak.Çok stresli ama ne olacak bilmiyorum.Kızlar biz fdd ve fen bilimleri teog denemeleri aldık toplamda 13deneme hergüne bir iki deneme sizler neler yapıyorsunuz teoga sayılı günler kala
Okulda faydalı bişey yapmıyorlarsa al rapor,çalışsın .Bizde konu tekrarı yapılıyor mecbur gönderiyorum.Arkadaşlar, benim oğlan rapor alalım bu hafta dershaneye gideyim ful diyor
Dershanenin daha faydalı olacağını söylüyor. Siz rapor alıyormusunuz.
Dershaneyle görüştüm. Mesela saat 1 de gelir çocuğunuz
Öğretmenlerde olacak seri bişekilde test çözer öğretmenlere bilmediğini sorar dedi.
Sizce ne yapmalıyım ???
Rapormu alayım, devamsızlığıda 4 gün acaba rapor almadan da gitmese nasıl olur
Diğer yayınlar için ne önerirsiniz? Çalıştıracağım çocukların kimi kimsesi yok. Yani okumaları için elimden geleni yapıcam. Ya kazanacaklar iyi bi yeri ya da kazanacaklar. Şuan yedideler sekizinci sınıf için şimdi başlatsam sekize kadar anca disipline olurlar.
Anneler bi el atın da şu çocukları kurtarayım..
Hangi ders için hangi kaynak lazım? Hangi yayını alayım? Yaprak test mi soru bankası mı kullanayım?
Hangi derse nasıl çalıştırıyorsunuz?
Bir de dersaneler kalktı seneye dersaneye gönderemiycem belli ki. Başka napabilirim nereye gönderebilirim özel hocalar pahalıya geliyor oldukça.
Yardımlarınızı rica ediyorum kızlar bi ders programı hazırlayayım da hayatları kurtulsun yavrularımın.. Kaç saat çalışsınlar günde? Yeterli olup olmadığını nasıl anlarım?
Çok uzun oldu ama benim için çok önemli.. Teşekkür ederim şimdiden..
Not: daha önce tavsiye ettiğiniz kaynakları not ettim:) teşekkürler onlar için:)
İstanbuldayım. Çocuklar iki kişi. Oldukça etkili bir konuşma yaptım. Zannediyorum bayağı heveslendiler iyi bir okul için. Zor bi süreç olucak ama aynı istekle devam ettirmek için elimden geleni yapıcam.hangi şehirdesiniz ? benim kullanılmayan 7 ve 8. sınıf kaynak kitaplarım var.
siz sanırım öğretmen değilsiniz ama yardımcı olmak istiyosunuz.Her ders konusunda yardımcı olmanız gerekecek.Programınızı okulla bir götürebilirsiniz.Okulda ne gördülerse konuyu pekiştirecek sorular ve kaynaklar bulursunuz.Biraz ordan biraz buradan olursa kafaları iyice karışır.Kaç kişiden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama öncelikle çocukların isteği ve arzusu önemli.Boş vakitlerinde kitap okumak bile sınava hazırlıktır.Türkçeyi iyi okuyup anlamak her soru için geçerlidir.Umarım bizimde katkımız olur çocuklara.