Sanırım seninkinin yarım günü boş nurbe.biz yoğun bir şekilde çalışıyoruz. fakat denemeler iç açıcı değil. yanlış sayımız çok yüksek çıkıyor. moral bozukluğu ile devam ediyoruz. ben akşamları sözel derslerine yardım ediyorum. inkılap dersi yorum ağırlıklı olduğu için ona birlikte çalışıyoruz.sayısal derslerden etüd alıyor kızım. ayrıca günde 250-300 soru arası çözmeye başladı. ama bu tempo yeni başladı. baktı ki süre az kaldı ha gayret. hayırlısı olsun ne diyelim.
TODER sınavına yazdırmış okulda dershanede,ama ben yollamıycam.Bu hafta konuları tekrar edelimki,son 2 hafta sürekli sınav olur hem okulda hem dershanede nasılsa.hafta sonu güvender sınavına girecek var mı aranızda
TODER sınavına yazdırmış okulda dershanede,ama ben yollamıycam.Bu hafta konuları tekrar edelimki,son 2 hafta sürekli sınav olur hem okulda hem dershanede nasılsa.
evet yarım gün. baya boş vakti oluyor. ama akşam inkılap çalışırken artık yüzüme ölü balık gibi bakıyor.Sanırım seninkinin yarım günü boş nurbe.
Benimki saat 5 te evde oluyor,yemek,biraz dinlenme derken dersin başına otursada en fazla 200 soru çözüyor,oda ödev olursa,yoksa biraz oyalanarak çözüyor ve 100 soruyu geçmiyor.Ama okul ödevleri çok arttırdı bu ara,mecbur kalıyor.
Dershane sınavlarıyla kıyaslama bence çocuğu,teoga rahat girerse yapar.
Evet ya,matematikte ne kadar çok konu var.Hangi birni tamamen öğrenecek çocuklar anlamadım.Sayısal derslerdeki konular çok fazla birikti zorlanıyorlar en azında bizim cadı anlamıyorum diyor
Bencede bu sınav bitse attık
Sayısal dersler eğer özel bir yeteneği yoksa çoğu öğrenciyi zorluyor.Evet ya,matematikte ne kadar çok konu var.Hangi birni tamamen öğrenecek çocuklar anlamadım.
ben sadece inkılap çalıştırıyorum her aksam 1 saat.ama kendi test çözüp yanlış yaptıklarını tekrar çalışıyor. yinede denemeler kötü.gerçi güvender sınavından 12 yanlışı var fakat sıralaması önemli.matematikten prizma konusunu hallettim dedi.eksiğim yok diyor .bakalım hayırlısıHafta sonu Türkçe konularını,fenden asit-bazlar,madde ,dna-genetik kod,matematikten de üslü köklü sayıları çalıştık.Daha çok konu var tekrar etmemiz gereken.Bu hafta Türkçe-matematik ve feni tamamen bitirip son hafta din ve sosyal çalışmayı planladık bakalım.Sizler ne durumdasınız?
Benimkide mat ve fenden eksiğim yok diyor ama sınavın zor olma ihtimaline karşı yinede bu 15 gün tekrar şart diye düşünüyorum.Bizim son dershane sınavında 4 yanlış çıktı.Nedense bu sınav dershane sınavlarından da zor olacak gibi geliyor bana bu aralar.Çok stresliyim,hayırlısı artık.ben sadece inkılap çalıştırıyorum her aksam 1 saat.ama kendi test çözüp yanlış yaptıklarını tekrar çalışıyor. yinede denemeler kötü.gerçi güvender sınavından 12 yanlışı var fakat sıralaması önemli.matematikten prizma konusunu hallettim dedi.eksiğim yok diyor .bakalım hayırlısı
ben çok zor olacağını düşünmüyorum. dershaneye ihtiyaç yok imajı veriliyor.Benimkide mat ve fenden eksiğim yok diyor ama sınavın zor olma ihtimaline karşı yinede bu 15 gün tekrar şart diye düşünüyorum.Bizim son dershane sınavında 4 yanlış çıktı.Nedense bu sınav dershane sınavlarından da zor olacak gibi geliyor bana bu aralar.Çok stresliyim,hayırlısı artık.
Bizim okulda yapılmadı.Ama bazı o okullar uygulamış olabilir o sınavı.arkadaşlar salı ve çarşamba okulda deneme sınavına girdi kızım. Türkiye çapında mı yapıldı bilgisi olan var mı?