İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Brave kendinin çalıştığıyla verim alamıyorsunuz demekki.Sen çalıştırsan biraz.Bütün işi gücü bırak oğlana odaklan.Sen yanına otur,beraber konu tekrarı yapın,yaptığı testleri sen kontrol et.Şurda 45 gün kaldı.Son şansımız,45 günde gerekirse yemek bile yapmayıp geçiştirin evde.Benim planım bu şekilde.Bugünleri birdaha bulamayacağız çünkü.

İşte benim en büyük eksikliğim bu parkon ders çalıştıramıyorum.
Sabrım yok çok denedim. hep kaçıyor kızıyor, sabırsız davranıyor
Konuyu ben okurken bakarken sıkılıyor. Ben biliyorum sen git diyor.
Olmuyor olmuyorrr bazen çok çaresiz kalıyorum

İşte benim en büyük eksikliğim bu parkon ders çalıştıramıyorum.
Sabrım yok çok denedim. hep kaçıyor kızıyor, sabırsız davranıyor
Konuyu ben okurken bakarken sıkılıyor. Ben biliyorum sen git diyor.
Olmuyor olmuyorrr bazen çok çaresiz kalıyorum
Benimkide kovuyor,ama ben yılmıyorum.
Enazından son 10 gün mutlaka yap brave,başka çaren yok.Birde konuları sadece sen anlatma,konuyu kitaptan aç,o bildiklerini söylesin,sen eksiklerini söyle,yorumlayarak çalışın.

Benimkide kovuyor,ama ben yılmıyorum.
Enazından son 10 gün mutlaka yap brave,başka çaren yok.Birde konuları sadece sen anlatma,konuyu kitaptan aç,o bildiklerini söylesin,sen eksiklerini söyle,yorumlayarak çalışın.

Yapmaya çalışacağım canım sağol:KK60:

kito bu yanlış değil mi?
ben anlamadım.tüm puanları 100 girince bile puan 409 küsür çıkıyor YEP puanı.Sınav 500 üzerinden yapılıyor.

meb'in kendi sitesi yanlış olmamalı diye düşünüyorum.
nasıl bir hesaplama şekli bilmiyorum

meb'in kendi sitesi yanlış olmamalı diye düşünüyorum.
nasıl bir hesaplama şekli bilmiyorum
İlk sınav,ikinci sınav ham puanı dedikleri doğru çıkıyor.Sanırım ikinci sınav henüz yapılmadığı için yok sayıyor,hesaplamaya dahil etmiyor.Sınavdan sonra doğru bilgi verir.

İlk sınav,ikinci sınav ham puanı dedikleri doğru çıkıyor.Sanırım ikinci sınav henüz yapılmadığı için yok sayıyor,hesaplamaya dahil etmiyor.Sınavdan sonra doğru bilgi verir.
Bu sistemle Allah çocuklara yardım etsin

Kimse neden ses çıkartmıyor:KK12:
Geçen hafta yazılılarımız bitti.
Hafta sonu dershaneye göndermedim, matematik , fen ve sosyalde konu eksikleri varmış, onları çalıştık beraber. Önümüzde 5 hafta sonu var. Hafta sonları konu tekrarı yaptırıcam, haftaiçide biraz test çözerse toparlarız sanırım.

Geçendüşünüyorum rılılarımız bitti.
Hafta sonu dershaneye göndermedim, matematik , fen ve sosyalde konu eksikleri varmış, onları çalıştık beraber. Önümüzde 5 hafta sonu var. Hafta sonları konu tekrarı yaptırıcam, haftaiçide biraz test çözerse toparlarız sanırım.
Bizim dershanede etütlerde konu tekrarları başladı.Üç saat, çok yararlı olduğunu düşünüyorum.Okulda başladı haftada üç gün konu tekrarına.Günde en az 200 soru.Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah.

Geçen hafta yazılılarımız bitti.
bizimkide yazılılarına çalışıyor.bu hafta bitiyor yazılıları.devlet okulunda fakat teog yazılısı dışında tüm notları 100. teogda heyecan yaptı. daha sonra deneme testleri çözmeye başlayacak.eksiklerini anlamak için. haklarında hayırlısı olsun inş.

bizimkide yazılılarına çalışıyor.bu hafta bitiyor yazılıları.devlet okulunda fakat teog yazılısı dışında tüm notları 100. teogda heyecan yaptı. daha sonra deneme testleri çözmeye başlayacak.eksiklerini anlamak için. haklarında hayırlısı olsun inş.
Nurbe biz özel okuldayız ama teogta ful yapan çocukların bile not ortalaması 100 değil.Benim oğlan Fenden teogda 100 aldığı halde okul yazılıları 95-95.Okul ısrarla yazılıları zor yapıp not vermiyor.Açıklamalarıda ''çocukları zorlamazsak çalışmıyorlar''.

Herkese selam bende arada bakıyorum kimse bir şey yazmamış deyip çıkıyorum. Bizimde okulun okul sonrası saat 1:30 dan 4:30 kadar haf içi kursları açıldı ona gidiyor. Günde 4 ders gördüğünden akşam çalıştırmıyorum. Hafta sonu da körfeze gidiyor hiç boş günü yok ama bu hafta yazılı haftası yazılılara çalışacağız. Önümüzdeki hafta akşamlar 7:00 den 8:30 kadar test çözdürmeyi düşünüyorum tekrar için, bende odasında o test çalışırken kitap okuyacağım sıkılmasın diye bakalım. kaldı bir ay hepimiz çok yorulduk umarım değer. Birde 10 günde bir matematikten özel ders aldırıyorum. Çok iyi geldi. Keşke imkanım olsa teog tan önce bütün derslerden ders aldırabilsem:KK43:

Herkese selam bende arada bakıyorum kimse bir şey yazmamış deyip çıkıyorum. Bizimde okulun okul sonrası saat 1:30 dan 4:30 kadar haf içi kursları açıldı ona gidiyor. Günde 4 ders gördüğünden akşam çalıştırmıyorum. Hafta sonu da körfeze gidiyor hiç boş günü yok ama bu hafta yazılı haftası yazılılara çalışacağız. Önümüzdeki hafta akşamlar 7:00 den 8:30 kadar test çözdürmeyi düşünüyorum tekrar için, bende odasında o test çalışırken kitap okuyacağım sıkılmasın diye bakalım. kaldı bir ay hepimiz çok yorulduk umarım değer. Birde 10 günde bir matematikten özel ders aldırıyorum. Çok iyi geldi. Keşke imkanım olsa teog tan önce bütün derslerden ders aldırabilsem:KK43:
Ben son bir ay dershaneye göndermeme kararı aldım.Benim oğlum dershaneye sosyal ortam gibi gidiyor,gelincede yoruldum deyip ders falan çalışmıyor.Bu hafta sonu göndermedim ,baya konu tekrarı yaptık.Oazar günü bir okulun bursluluk sınavına girdi,iyi geçmiş.Umarım burs kazanır ,o okul cebimizde diye biraz daha rahat gireriz teoga.

Bizim dershanede etütlerde konu tekrarları başladı.Üç saat, çok yararlı olduğunu düşünüyorum.Okulda başladı haftada üç gün konu tekrarına.Günde en az 200 soru.Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah.
Dershaneden hiç verim alamadım ben.Fen,matematik ve Türkçede genel olarak eksiği olmuyor,din ve sosyale faydası olur diye yazdırdım dershaneye ,din dersi zaten yokmuş,sosyaldende ilk teogdan sonra işledikleri konunun adını bile bilmiyordu Cuma günü.Ne okulda dinlemiş,ne dershanede.

Dershaneden hiç verim alamadım ben.Fen,matematik ve Türkçede genel olarak eksiği olmuyor,din ve sosyale faydası olur diye yazdırdım dershaneye ,din dersi zaten yokmuş,sosyaldende ilk teogdan sonra işledikleri konunun adını bile bilmiyordu Cuma günü.Ne okulda dinlemiş,ne dershanede.
Benim kızım sayısal konuları daha çok seviyor.Sözeli mecburiyetten yapıyor.Dershanenizde randevulu ders sistemi varsa ders aldırabilirsiniz ücretsiz , çok faydalı olur.

parkon okul o konuda güzel düşünmüş. sonuçta nasıl olsa 90-95 alırım 100 e öteler öğretmenler diye düşünen çocuk daha az çalışır. benimkide teogdaki eksiği kapamak için yazılılara acayip çalışıyor.o yüzden hep 100 aldı.mecbur kalınca yapılıyormuş diyorum.[/QUOTE]

X