İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Malesf evde bilgisayarı kontrol EDEBİLİYORUM ama bende tlfni kontrol edemiyorum.

Benimkide hafta sonu dershaneye gidiyor okul kursları hafta içi olacakmış böyle olunca gönderebilirim çalışıyorum evde yanlz kalınca ders çalışmıyor kursta zorunlu dinler artık

Hangi dershaneye gönderiyorsunuz. Ve memnunmusunuz

Körfez yayınları güzel ama zorluyor seviyesi yüksek matematiği özellikle de. Sizcede öyle değilmi?

Körfez dershanesi yayınları gibiyse zorlar biraz ama kalitelidir. Bizimki ilk konulara balarken 6 7tane soru bankası var körfezi en son çözer anlamıyorum ilk etapta diyor sizce

İstanbul esenyurtta oturuyorum.yıldız teknik kimya mezunuyum. uygun ücretli matematik geometri dersi veriyorum. ilgilenenler eflatun2014@outlook.com a yazabilir.
İzmir de oturuyor olsaydınız düşünürdüm :) Peki sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum. Oğlum dershaneye gidiyor. ilave olarak 15 günde bir 1:30 saat matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Üçreti 80 Tl Sizce yeterlimi daha fazlasına gücüm yetmiyor

istanbulda ders saatleri 50 100 arası değişiyor saati.haftada 2 kez ders alması daha faydalı olur konunun yeterince kacranması için.ama dersaneyede gidiyormuş yeterli olabilir.bence yeterlidir.fakat oturduğunuz semte görede değişebilir istenen ücret.

saati 50 100 arası değişiyor. bence yeterli fakat oturduğunuz semte görede değişebilir

Arkadaşlar bir şey duydum bu sene Özel okula gidenler önceden tercih yapacaklarından teog sınavına girmeyecekler. Bu demek oluyor ki şansımız artıyor hatta okul ortalamaları da düşebilir diyorlar var mı bu konuda bir fikriniz

TEOG sınavına herkes giriyor ama özel okul seçenler devlet okulu tercih etme zorunluluğu kalkıyor, yanlış anlamadıysam.82. sayfada gazetede konu ile ilgili haber paylaşmıştım acaba ondan mı bahsediyorsunuz

TEOG sınavına herkes giriyor ama özel okul seçenler devlet okulu tercih etme zorunluluğu kalkıyor, yanlış anlamadıysam.82. sayfada gazetede konu ile ilgili haber paylaşmıştım acaba ondan mı bahsediyorsunuz
evet canım ondan bahsediyorum

İngilizcede zorlanıyoruz kelime eksiğimiz var siz nasıl calışıyorsunuz ingilizceyi

İngilizcede zorlanıyoruz kelime eksiğimiz var siz nasıl calışıyorsunuz ingilizceyi

benim oğlum özel okula gidiyor bu sebeple ingilizcesi oldukça iyi.
Bizde fen ve matematik çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…