İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Benim tanıdığımın çocuğu gidiyor dediğiniz okula.Özel bir okul ama bildiğim kadarıyla uluslararası sertifika veriyor branşları ile ilgili.Bende oğlumu bu okula göndermeyi düşündüğümden araştırmıştım.Erken gidip görüşmenizde fayda var sınırlı kontenjanı oluyor.
çok teşekür ederim kito peki okul hakkında duyumlarınız nedir birde bursa ışıklar askeri hava lisesi hakkında bilğiniz varmı çok soru sordum affınıza sıgınıyorum
sevgiler

çok teşekür ederim kito peki okul hakkında duyumlarınız nedir birde bursa ışıklar askeri hava lisesi hakkında bilğiniz varmı çok soru sordum affınıza sıgınıyorum
sevgiler

ışıklar askeri hava lisesi hakkında bilgim yok ama askeri okul sonuçta.
mutlaka iyidir ama puanı yüksek ayrıca kndi sınavları var,mülakatı var.
bu arada istediğiniz kadar soru sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Biz zaten bilgi paylaşımı için buradayız :KK28:

alakanıziçin teşekkür ederim ısrarla çocugum hava harp okumak istiyor peki ya mülakatı gecemesse düşünemiyorum çocugumu hayal kırıklıgı zaten ergenlik dönemindede olucak bilemiyorum peki ya sizler neler düşünüyorsunuz hangi liseler var aklınızda

Ah ah topiğinizi görünce yazmak istedim. Benim oğlum 9. sınıf geçen yıl teogla yatıp kalktık . Çok zor sizi çook iyi anlıyorum. Çok şükür istediğimiz okula yerleştik biz. İnşallah sizin de hayırlısıyla gönlünüzdeki okul olur.:KK54:

Ben hep buralardayım proplan:KK50:

Martı yayınlarının test kitabını aldım. Hani şu andiroid (yazamadım) telefonlara program indirip, fotoğrafını çekiyormuşuz.
Orda kaç yanlış olduğu çıkıyormuş. Yanlışa tıklayınca soruyu çözümlü anlatıyor Videolu hemde... Buna heves ettim. aldım.:KK53:
Benim oğlan hemen yükledi.. hakikaten neler icat etmişler...
Cevap anahtarının resmini çek doğru yanlış çıkıyor. Yanlış varsa doğrusunu Hemen sana anlatıyor.. :KK48:
Sizce martı yayınları nasıl. ben ilk defa aldım. seviye yüksekmi acaba bilemedim.

merhaba
Bende aynı yayınını kitaplarını heveslenerek aldım fakat sistem doğru okumuyorum hep yanlış çıkıyor sizde doğru okuyor mu?

Ah ah topiğinizi görünce yazmak istedim. Benim oğlum 9. sınıf geçen yıl teogla yatıp kalktık . Çok zor sizi çook iyi anlıyorum. Çok şükür istediğimiz okula yerleştik biz. İnşallah sizin de hayırlısıyla gönlünüzdeki okul olur.:KK54:[/QUm

Merhaba oğlunuz kaç puan aldı ve girdiği okulun puanı kaçtı biraz bahsedermisiniz ? bize

merhaba
Bende aynı yayınını kitaplarını heveslenerek aldım fakat sistem doğru okumuyorum hep yanlış çıkıyor sizde doğru okuyor mu?
Bizde anafenin barkotlu okuma sistemli kitapları var ilk zamanlar hevesli çözümlerine bakıyordu sonraları sıkıdı. Biz pek sorun yasamadik.

esen yayınları hakında bilgisi olan var mı?

merhaba

Benimki o kitaba ağırlık vermiyor. Tam olarak onu çözmeye geçmedi. O yüzden net bir cevap veremeyeceğim.

Biz bir türlü ders moduna giremedik sizde durumlar nasıl birde okuldaki kurslara cocuklarını gönderen var mı milli eğitimin ücretsiz kursları

bizde kavga gürültü devam :KK43:
ders çalışma niyeti yok , umutsuzum artık.Zorlaya zorlaya nereye kadar.Konular artıp zorlaştıkça anlamıyorum diyor anlamadıkçada üstüne düşüp çözmek yerine bırakıyor çalışmayı.
Okullarında kurs yok bizim olana da dersane ile çakışıyor zaten uymuyor.

sabah leptopu aldım kolumun altına işe getiriyodum:KK62:
öyle böyle değil.. bir türlü adapte olamadı derslere
dersin başına oturuyor.. bir bakıyorum kulağında kulaklık. bu hafta böyle gececek artık

Biz bir türlü ders moduna giremedik sizde durumlar nasıl birde okuldaki kurslara cocuklarını gönderen var mı milli eğitimin ücretsiz kursları

Bizim ki nin saatleri uymuyor.
14.30 da okul bitiyor. 16.30 da kurs dersleri başlıyor. üşendiğinden gitmiyor benimki. bir günde dershaneyle çakışıyor
eve gel git yolda zamanın geciyor diyor... 2 saat için eve gelse bir dert gelmese oralarda napacak

X