İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Bizim dershanede soru çözümü var sadece
Bende göndermiycem. Hoş göndersem gitmez ki.. evde takılır bugün

kızlar benimki sınavdan çıkmış aradı
anne din kolaydı diyor.. herkes çıktı bende kontrol ettim çıktım diyor
matematiğe zamanı yetmemiş ona üzülmüş. boş bırakmadım ama yetiştiremedimde diyor.
Zor diyor kısaca matematiğe

Umarım matematiğide yapabilmiştir.benimki daha aramadı

oğlumla konuştum türkçe geçen seneye göre bana zor geldi diyor.din 10 dk bitti dedi.matematik beklediğinden iyi geçmiş.morali iyi.hatta mat. bir soru iptal edilebilir diye konuşmuş öğretmenleri.

benim kızımda dedi matematikten saçma 2 soru vardı diye. ben yapamadığı için söylemiştir diyordum.

Selamlar, eve geldik.
Din çok kolaymış.
Türkçe geçenyıldan daha zormuş, matematiktede çeldirici iki soru vardı ama yaptım diyor.
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, darısı yarınki sınava.

Benim ki matematikten iki yanlışım var kesin dedi
Turkçeden yine iki soruda zorlandım diyor bakalım bugunu atlattık darısı yarına hayırlısıyla

Teogu yorumlayan eğitimciler geçen yıla göre matematik ve Türkçe zordur yazmışlar.

dershane öğretmeni ile görüştüm aynı şeyi söyledi.geçen seneye göre biraz daha zormuş.
matematikte 3-4 belirleyici soru varmış.çocuklar arasında puan farkı yaratacak sorular onlarmış.

sorular nette dolaşıyor bi bakın isterseniz. kaldırılmış benim gördüğüm sayfa.

Bizim dersane danışmanıda geçen yıla kıyasla biraz zordu demiş
Kuzenimde mat öğretmeni sorular kolaydı dedi

Bizim dersane danışmanıda geçen yıla kıyasla biraz zordu demiş
Kuzenimde mat öğretmeni sorular kolaydı dedi
zorluk kolaylık çocuklara göre değişiyor. bende yedek görevliydim bugün sorularımı çözdüm kolay geldi ama bana göre. çok iyi bi öğrencim yanlış yapmış beklemediğim kadar. sonuçlar gelene kadar konuşmalar devam edecek. önemli olan ders çalışmayı bırakmalarını engellemek. geçen sene ilk sınavdan sonra kendini salan çok öğrencim oldu. daha ikinci sınav var

Herkes bir yorum yapacak tabi..
Ama ben Türkiye Cumhuriyetinde hiç birşeyin zordan kolaya olduğunu görmedim.

Herkese selam.bizim de mat ve din ii geçti. Türçe de yanlış çıkabilir. Kitapçıkları yarın vereceklermiş. Bugün bakıp moral bozmayın derim. İnanın hasta gibi oldum ben de. Aralarda biz görebildik çocukları. Yarın için bol şans hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…