Doktora gitmek içinde mi izin alamadın janseli.Benim oğlanın ayağı ağrıyor...bir garip sanki kaygılanıyor gibi. umarım yanılıyorumdur.
okula gidemedi adım atamıyorum diye.. ay ben napıcam... çokta üstüne gitmiyorum ama sanırım stres yapıyor.
eyvahhh eyvahhhnapıcamı bilemiyorum.. iştende izin alamadım
geçmiş olsun. eğer okula gitmemek için yapmıyorsa problem tabiki. sınav öncesi mutlaka götür bence doktora.Benim oğlanın ayağı ağrıyor...bir garip sanki kaygılanıyor gibi. umarım yanılıyorumdur.
okula gidemedi adım atamıyorum diye.. ay ben napıcam... çokta üstüne gitmiyorum ama sanırım stres yapıyor.
Benim oğlanın ayağı ağrıyor...bir garip sanki kaygılanıyor gibi. umarım yanılıyorumdur.
Doktora gitmek içinde mi izin alamadın janseli.
Umarım önemli birşey değildir.
O zaman eczaneden kas gevşetici bişeyler al bari,üzüldüm.Ben güya sınava 2 gün kala izin alıp evde oluyum ilgileniyim istedim. Onun için izin alamadım.
Sabah sağlık ocağına gidelim dedim. Bir bağırdı banahiç sorma
Eğer gitmeye ikna olsaydı. sabah gelemeyecektim işe. Gecer diyor. doktor korkusu aşırı var. O yüzdende bu tepkiyi verdi.
Çocuklar stres yapıyorlar haklı olarak.umarım sıkıntılı bir durum değildir . Benim oğulum en çok kullandığı bahanedir ayağının ağrısı.
Geçte olsa Son hafta diye oğlum derslere biraz kendini verdi
3 yanlış falan hayal ama en azından gayretli.
O zaman eczaneden kas gevşetici bişeyler al bari,üzüldüm.
zekat daha işlenmediDinde zekat konusu varmı kızlar
Bizimkilerde işlemedi,ama geçen yılın sorularında varmış,panik oldu benimkiZe
zekat daha işlenmedi
2. Sınava kalır
Bizimkilerde işlemedi,ama geçen yılın sorularında varmış,panik oldu benimki
Hac ve zekat yok diye biliyorum. Bizim okul sınav çıkışı soruları çözecekmiş konferans salonunda Biraz olsun öğreniriz.Bende 2 haftadır yapabiliyorum başında oturma işini fully.
Ama oturmadan olmuyormuş anladım.
Bizim okul kitapçıkları pazartesi verecekmiş çocuklara,4 gün merak içinde bekleyeceğiz bakalım.
Ancak o zaman belli olur gibi.
Din konularında zekat var mı yokmu biliyormusunuz?
Bizim okulda hiç anlatmamış hoca,ama geçen yılki teog sorularında epey zekat sorusu varmış.
Bize daha sene başında dn hocası zekat yok demişti.Bizimkilerde işlemedi,ama geçen yılın sorularında varmış,panik oldu benimki
Bizimkilerde işlemedi,ama geçen yılın sorularında varmış,panik oldu benimki