İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Doktora gitmek içinde mi izin alamadın janseli.
Umarım önemli birşey değildir.

dün dersane teog denemesi yaptı.3 dersten girdiler. mat 1 din 1 yanlış türkçe full yapmış.bugün diğer 3 derse girecekler.biraz moral oldu.zaman denemelerinden sonra.

geçmiş olsun. eğer okula gitmemek için yapmıyorsa problem tabiki. sınav öncesi mutlaka götür bence doktora.

Çocuklar stres yapıyorlar haklı olarak.umarım sıkıntılı bir durum değildir . Benim oğulum en çok kullandığı bahanedir ayağının ağrısı.

Geçte olsa Son hafta diye oğlum derslere biraz kendini verdi
3 yanlış falan hayal ama en azından gayretli.

Doktora gitmek içinde mi izin alamadın janseli.
Umarım önemli birşey değildir.

Ben güya sınava 2 gün kala izin alıp evde oluyum ilgileniyim istedim. Onun için izin alamadım.
Sabah sağlık ocağına gidelim dedim. Bir bağırdı bana hiç sorma
Eğer gitmeye ikna olsaydı. sabah gelemeyecektim işe. Gecer diyor. doktor korkusu aşırı var. O yüzdende bu tepkiyi verdi.

O zaman eczaneden kas gevşetici bişeyler al bari,üzüldüm.

Bu hafta özellikle soğudu sanki. Ben aslında yarın göndermeyecektim. Dershaneye gidip ful test çözecekti.
Sabah bir kalktım. Bileğim ağrıyor dedi. kulaklık takmış müzik dinliyordu yatağında..
Ergen tripler hiç sorma

Ben izin aldım bu iki gün çalışalım diye
Kahvaltı istiyor keyif yapıyor sanki ben onun keyfi için kalmışım
Hey Allah'ım ya
Zor oturtuyorum.son gün deyip en çok anlamadığına bakıyorum

Hac ve zekat yok diye biliyorum. Bizim okul sınav çıkışı soruları çözecekmiş konferans salonunda Biraz olsun öğreniriz.

Sınavda çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin inşallah
Emekleri boşa çıkmasın hayırlısı ile 1. Sınavı atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…