Annelere de zormuş. Çocuklar yarına daha az heyecanlı girerler. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Benim stresimde hiçbir azalma yok
Hatta arttı iyice.
Öfff
Herkese selam.bizim de mat ve din ii geçti. Türçe de yanlış çıkabilir. Kitapçıkları yarın vereceklermiş. Bugün bakıp moral bozmayın derim. İnanın hasta gibi oldum ben de. Aralarda biz görebildik çocukları. Yarın için bol şans hepsine
Benimkide Türkçe'de bir sorudan emin değilim diyor, ama kitapçıklara bakmadan hiçbirşey kesin değil tabi.Herkese selam.bizim de mat ve din ii geçti. Türçe de yanlış çıkabilir. Kitapçıkları yarın vereceklermiş. Bugün bakıp moral bozmayın derim. İnanın hasta gibi oldum ben de. Aralarda biz görebildik çocukları. Yarın için bol şans hepsine
bizim 2 türkçe diğerleri full ...bu virgüllü soru hatalıydı deyip durdu a haberde yayınlanınca çok sevindi iptal edilirse çok mutlu olacak.3 şıkta cevap aynıymış..İptal olursa tek yanlış olacak bugünlük yarına da bütün yavrucuklarımıza başarılar..
harika fen lisesi düşünüyorsunuz sanırım
Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız?(benim oğlanla ilgili)
Dün gittim eve, yine kablolar teller.. mıc mıc onlarla uğraşıyor.
El yeteneği çok fazla ve elektonik düzeneklere çok meraklı.. kendince icatlar yapıyor.
Bunlara saatlerce kafa yoruyor. Çıkıyor çarşıya malzemelerini alıyor. Evde bir tak tuk sesler..
Çok şaşırtıyor bizi. Ben ömrüm boyunca uğraşsam o yaptığı şeyleri bir araya getiripte yapamam.
Uçak bile yaptı. vantilatör, pilli gece lambas daha neler neler. Herkes doğru yönlendirin çocuğu diyor. Yeteneği akıllara zarar. saat 1-2 lere kadar bunlarla uğraştığı oluyor.
E böyle olunca dersleri biraz geride kaldı. Çok denedim ama doğuştan gelen bişey bu sanki. koparamadım.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.?
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbuldaysanız http://bagcilareml.meb.k12.tr/ bu okula bir bakın.
benim oğlumda çok parlak değil bende uzun zamandır meslek lisesi vs bakıyorum.
dün olan sınavda dediğine göre 4 mat,3 türkçe yanlış,dini tam yapmış.hayırlısı bakalım.
tahminim toplamda 15 yanlış.
istanbulda değilim. Ank.
Bende bakıyorum artık. Doğru yönlendirmek çok önemli
Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız?(benim oğlanla ilgili)
Dün gittim eve, yine kablolar teller.. mıc mıc onlarla uğraşıyor.
El yeteneği çok fazla ve elektonik düzeneklere çok meraklı.. kendince icatlar yapıyor.
Bunlara saatlerce kafa yoruyor. Çıkıyor çarşıya malzemelerini alıyor. Evde bir tak tuk sesler..
Çok şaşırtıyor bizi. Ben ömrüm boyunca uğraşsam o yaptığı şeyleri bir araya getiripte yapamam.
Uçak bile yaptı. vantilatör, pilli gece lambas daha neler neler. Herkes doğru yönlendirin çocuğu diyor. Yeteneği akıllara zarar. saat 1-2 lere kadar bunlarla uğraştığı oluyor.
E böyle olunca dersleri biraz geride kaldı. Çok denedim ama doğuştan gelen bişey bu sanki. koparamadım.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.?