- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Arkadaşlar benim de oğlum var sınava girecek...Yeni keşfettim konuyu çok üzüldüm...Neyse zararın neresinden dönersem kar diyip bundan sonra müsaadenizle takip edicem.
Çok bilinçli bir grup buldum burda.
Allah yardımcıları olsun.
şu an sınavdalar benimde heyecandan kalbim duracak. .işteyim kafamı birşeye veremiyorum
gece uyuyamadı oğlum midem ağrıyor karnım ağrıyor ishal oldum vs vs. diye diye gitti.
AHHH eğitim sistemi ahhh çocuklarımızı ne hale getiriyorsunuz
Stresten işte.şu an sınavdalar benimde heyecandan kalbim duracak. .işteyim kafamı birşeye veremiyorum
gece uyuyamadı oğlum midem ağrıyor karnım ağrıyor ishal oldum vs vs. diye diye gitti.
AHHH eğitim sistemi ahhh çocuklarımızı ne hale getiriyorsunuz
Stresten işte.
Ben izin aldım bugün, evde dolanıp duruyorum.
Dakika sayıyorum. Ilk sınavdan şimdi çıktılar. Umarım iyidir.
ben iki gündür izinliydim.ders tekrarı yaptık . olduğu kadar.
yanında olmamı istedi bu iki gün.bu sebeple bugün işteyim.şimdi tek kaldı gibi hissediyorum.
içim buruk
Benimki özellikle bugün izin al diye tutturdu.ben iki gündür izinliydim.ders tekrarı yaptık . olduğu kadar.
yanında olmamı istedi bu iki gün.bu sebeple bugün işteyim.şimdi tek kaldı gibi hissediyorum.
içim buruk
Iyi yapmışsın.İznini en gerekli olan zamanda almışsın bence buruk olmasın için.
Sınava gider gibi değilde okula gider gibi hareket ettim ben...artık ne kadar becerebildiysem
Bizim okul eve çok yakın kendi gitti gelme dedi
Çok heyacanlı stresli gozukmuyo ama geçen gün traş olurken berber eşime çokmu sıkıntılı saçının bir yerinde saç kıran var demiş içinde yaşıyo stresi
Ben biraz bunaltıyodum ders çalış diye vazgeçtim
Öğleden sonra dersanemiz var
Öğleden sonra dershaneyemi gidecek. kafasıkarışmasın yarın sınav var.