İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Merhabalar, benim kız da bu sene girecek teoga. Okuldaki ortalaması fena değildi. Hep takdir aldı bu zamana kadar. 89-90 yıl sonu ortalamaları. Fakat bu bi işi çözmüyo biliyosunuz. Denemeler de ise durumu karman çorman. En iyi yaptıgı denemede 425 aldı en kötüsü 370. Dersanede sürekli deneme oluyolar. Sürekli bi program dahilinde çalışıyo. Fakat bir denemede feni fullüyo 1 hafta sonra ki denemede fende 9 yanlış çıkarıyo. Bu bütün dersler için böyle. Ne bilim matematik bi bakıyosun 2 yanlış bi bakıyosun 8 yanlış. Haftada 3 gün deneme oluyo herbiri birbirinden farklı. Birinde bi derste iyi diğerinde kötü. Ya hatta çok enteresan dinde 2 yanlışın üzerine çıkmayan çocuk son denemede 7 yanlış yapmış. Bu iniş çıkışlı tuhaf denemeleri karşısında ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hani kızım için şu okul ya da bu okul olur diyemeyecek haldeyim. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey kalmadı. Şunun şurasında bişey de kalmadı sınava. Gerilmesin diye yanlışlı sınavlarında tepki de veremiyorum. Çalışıyo da. Çok değil onu söyliim. Çünkü dersane en az günde 200 soru çözcek diyo ama benimki 120 soru çözdüğünde öpüp başıma koyuyorum. Okuldaki ödevler filan yoruluyo haliyle. Ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu teog bu sene daha şimdiden yordu bizi. Sürekli bu derste eksiği var diyoruz tamamlıyoruz peşine başka bir ders çıkıyo.

sosyal soruları zormuş...Bizimkide dinde zorlanmış bu sınavda..Danışman hocamız bu sınavın zor bir sınav olduğunu söyledi..

Benim kızım da anafende bu sınavlara o da giriyor. Cuma günü oldukları en son sınav sonrası resmen ağlama krizi geçirdi. 7 yanlışı var dinde. Sadece dinde mi diğer derslerde de dökülmüş. Bu zamana kadar matematiktek 4 yanlışı geçmeyen çocuk 8 yanlış yapmış. Size şöyle söyleyeyim sene başından beri girdiği en zor sınav olduğunu söyledi zaten de herhalde bu kadar fazla yanlış yaptığı bi sınav olmamıştı. Gerçek sınav böyle olabilir mi bilmiyorum ama ben bunu unutmak istiyorum.

Benim kızım da anafende bu sınavlara o da giriyor. Cuma günü oldukları en son sınav sonrası resmen ağlama krizi geçirdi. 7 yanlışı var dinde. Sadece dinde mi diğer derslerde de dökülmüş. Bu zamana kadar matematiktek 4 yanlışı geçmeyen çocuk 8 yanlış yapmış. Size şöyle söyleyeyim sene başından beri girdiği en zor sınav olduğunu söyledi zaten de herhalde bu kadar fazla yanlış yaptığı bi sınav olmamıştı. Gerçek sınav böyle olabilir mi bilmiyorum ama ben bunu unutmak istiyorum.
Bütün sınavlar yalan teog gerçek diyor kızım. Sıkmayın canınızı. Sonuçta 10 gün sonra göreceğiz durumu.

Merhabalar, benim kız da bu sene girecek teoga. Okuldaki ortalaması fena değildi. Hep takdir aldı bu zamana kadar. 89-90 yıl sonu ortalamaları. Fakat bu bi işi çözmüyo biliyosunuz. Denemeler de ise durumu karman çorman. En iyi yaptıgı denemede 425 aldı en kötüsü 370. Dersanede sürekli deneme oluyolar. Sürekli bi program dahilinde çalışıyo. Fakat bir denemede feni fullüyo 1 hafta sonra ki denemede fende 9 yanlış çıkarıyo. Bu bütün dersler için böyle. Ne bilim matematik bi bakıyosun 2 yanlış bi bakıyosun 8 yanlış. Haftada 3 gün deneme oluyo herbiri birbirinden farklı. Birinde bi derste iyi diğerinde kötü. Ya hatta çok enteresan dinde 2 yanlışın üzerine çıkmayan çocuk son denemede 7 yanlış yapmış. Bu iniş çıkışlı tuhaf denemeleri karşısında ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hani kızım için şu okul ya da bu okul olur diyemeyecek haldeyim. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey kalmadı. Şunun şurasında bişey de kalmadı sınava. Gerilmesin diye yanlışlı sınavlarında tepki de veremiyorum. Çalışıyo da. Çok değil onu söyliim. Çünkü dersane en az günde 200 soru çözcek diyo ama benimki 120 soru çözdüğünde öpüp başıma koyuyorum. Okuldaki ödevler filan yoruluyo haliyle. Ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu teog bu sene daha şimdiden yordu bizi. Sürekli bu derste eksiği var diyoruz tamamlıyoruz peşine başka bir ders çıkıyo.

benim kızımda anafen sınavlarında aynı sizin dediğiniz gibi. örnek verecek olursam önceki sınavlarda fen 1-2 yanlış çıkarıyorken perşembe yapılan sınavda 7 yanlış.her sınavda farklı bir dersten çakılıyor. diyorki bu nebiçim iş birinde de dengeli yapamayacakmıyım. iyice sinirleri bozuldu.bende takma deneme sınavlarını. yanlışlarını tesbit et.evde o konuları tekrar et diyorum. hayırlısı inş.

Sevgili anneler, çocuğunuzurahatlatin.cçocuğunuz cok çok zor bi sinava girmiyor. CoÇocuk zora o kadar alisiyorki oöküzaaltında biza arayor ve soru gidiyor.

Arkadaşlar, teog sınavı perşembe ve cuma günü... heycan dorukta
sınavın şekli nasıl olacak. ben tam anlamıyla hakim değilim. o günlerde izin almayı düşünüyorum

Arkadaşlar, teog sınavı perşembe ve cuma günü... heycan dorukta
sınavın şekli nasıl olacak. ben tam anlamıyla hakim değilim. o günlerde izin almayı düşünüyorum

sınav çarşamba perşembe değil mi ?
yanlış mı hatırlıyorum :KK64:

çocukları okula gönderiyormusunuz? ben pazartesi salı göndermicem.4 gün evde kamp yapacağız inşallah.

Ben okula gönderiyorum ama dershaneye göndermiycem hafta sonu.
Geçen haftada göndermedim,biraz konu tekrarı yaptık iyi oldu.Bizim okul dershaneden çok daha fazla gayret gösteriyor teog konusunda ,ordaki tekrar ve sınavları kaçırmasını istemiyorum.

okul öğretmeni ile görüştüm.dershaneye gitsin okula gelmesin p.tesi salı dedi.
görüşlerini alıp ona göre davranıyorum.
beraber çalışmak gerçekten çok fayda sağlıyor.

Merhaba ben ilk yazıyorum.kızım teoga girecek.çok heyecanlı, normalde sınavlarda hiç stres yapmaz.teog onun için çok önemli.Dikkatsizlikten denemelerde soru kaçırıyorve kahroluyor.Bugün okuldaki denemede 6 yanlış yapmış.sadece 1 soruyu bilemediğini ötekileri dikkatten yanlış yaptıgını söyledi.dersanedede öyle , ne yapacağımı bilemiyorum.troid ve anemisi var, bunlarda dikkat ek. Yapar biliyorum.Allah hepsini nyardımcısı olsun.

genelde tüm çocuklarda dikkatsizlik var...Aaaa nasıl yaptım oluyorlar sınavdan sonra..Teog 40 dk 20 soru arada dinlenecekler inş dikkatlerini toplayacaklar..1 hafta kaldı biz heyecanlanıyoruz onlar napsın:KK43:(

genelde tüm çocuklarda dikkatsizlik var...Aaaa nasıl yaptım oluyorlar sınavdan sonra..Teog 40 dk 20 soru arada dinlenecekler inş dikkatlerini toplayacaklar..1 hafta kaldı biz heyecanlanıyoruz onlar napsın:KK43:(
Çok üzülüyorum yaaa.Çocukluklarını yaşayamıyorlar, yarış atı gibiler.Günde 250-300 soru.kafa mı dayanır buna.bu yıl iyice asosyalleştik maaile.Şu 1 hafta bi geçseeee:KK34:

Kızımı okula göndermeyeyim diye düşünüyorum yarın filan. Ama devamsızlık sorun olmaz mı ? Rapor mu alsam bilemedim. Sizler gönderiyor musunuz okula ?

birdyy dün zaman denemesi vardı.kaç yanlışınız var.

Kızımı okula göndermeyeyim diye düşünüyorum yarın filan. Ama devamsızlık sorun olmaz mı ? Rapor mu alsam bilemedim. Sizler gönderiyor musunuz okula ?

kaç gün devamsızlığı varki önceden.. sonuçta 20 gün hakkı var. Bence uğraşmayın raporla
bende göndermeyim diyorum pazartesi salı,
zaten daha hiç devamsızlığı yok.

birdyy dün zaman denemesi vardı.kaç yanlışınız var.
Okuldan alıp dershaneye koşturuyoruz 5 yanlışı çıkmış dıkkatsızlikten 3 tanesi dedi..geçen haftaki zaman denemesinde 3 tane çıktı.. Sizin kaç tane çıktı ?

X