- 2 Temmuz 2014
- 146
- 33
Merhabalar, benim kız da bu sene girecek teoga. Okuldaki ortalaması fena değildi. Hep takdir aldı bu zamana kadar. 89-90 yıl sonu ortalamaları. Fakat bu bi işi çözmüyo biliyosunuz. Denemeler de ise durumu karman çorman. En iyi yaptıgı denemede 425 aldı en kötüsü 370. Dersanede sürekli deneme oluyolar. Sürekli bi program dahilinde çalışıyo. Fakat bir denemede feni fullüyo 1 hafta sonra ki denemede fende 9 yanlış çıkarıyo. Bu bütün dersler için böyle. Ne bilim matematik bi bakıyosun 2 yanlış bi bakıyosun 8 yanlış. Haftada 3 gün deneme oluyo herbiri birbirinden farklı. Birinde bi derste iyi diğerinde kötü. Ya hatta çok enteresan dinde 2 yanlışın üzerine çıkmayan çocuk son denemede 7 yanlış yapmış. Bu iniş çıkışlı tuhaf denemeleri karşısında ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hani kızım için şu okul ya da bu okul olur diyemeyecek haldeyim. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey kalmadı. Şunun şurasında bişey de kalmadı sınava. Gerilmesin diye yanlışlı sınavlarında tepki de veremiyorum. Çalışıyo da. Çok değil onu söyliim. Çünkü dersane en az günde 200 soru çözcek diyo ama benimki 120 soru çözdüğünde öpüp başıma koyuyorum. Okuldaki ödevler filan yoruluyo haliyle. Ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu teog bu sene daha şimdiden yordu bizi. Sürekli bu derste eksiği var diyoruz tamamlıyoruz peşine başka bir ders çıkıyo.