• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

HADİ OZAMAN HEPİMİZE BOL KİLO VERMELİ HAFTALAR DİLİYORUM SONUÇLAR POZİTİF OLUR İNŞALLAH,,doygunluk vermesi çok çok doğru bişey,,ama kilo vermesi bakımındanda doğrumu bakalım:24::24:

Tarçın illaki olması gerekiyor mu bu karışımda...

Sevmiyorum kokusuna bile dayanamıyorum :17::17:

kızlar nasıl gidiyo verebildiniz mi biraz olsun? içimi nasıl kolay mı bari? kaç güngür kullanıyosunuz çok mu soru sordum ne :26::26::26:

Tarçın illaki olması gerekiyor mu bu karışımda...

Sevmiyorum kokusuna bile dayanamıyorum :17::17:
canım içine bi eksik bile koysan yada onun yerine başka bişey koysan ,,etki görmede azalması oluyomuş bilmem anlatabildimmi:50:tarçının tadı gelmiyo zaten direk karanfil ağırlıklı maşallah:23:
kızlar nasıl gidiyo verebildiniz mi biraz olsun? içimi nasıl kolay mı bari? kaç güngür kullanıyosunuz çok mu soru sordum ne :26::26::26:

içimi çok kolay ve leziz bi tadı var,ben daha bugün başldım bakalım dün gece yatarken içtim 2 bardak tadına bakmak amaçlı,,bide kahvaltıdan sonra içtim 2 bardak çok güzel:56::7:

canım içine bi eksik bile koysan yada onun yerine başka bişey koysan ,,etki görmede azalması oluyomuş bilmem anlatabildimmi:50:tarçının tadı gelmiyo zaten direk karanfil ağırlıklı maşallah:23:

Bir deneyim bakalım bir şey kaybetmem sonuçta,teşekkür ederim cevap verdiğin için :71:

eveeeet,,hazırladım koydum düdüklüye ateşte şuan bakalım hayırlısıı,yokmu bana katılan:31:

yazıcaktım ben bunu sana dün bi arkadasın derdıyle dertlenip unuttum herseyı sekerim. bende yaptım gene bugun içiorum tadı coook guzel. ev cok guzel kokuyo bunu yapınca :))) inşallah veririz kiloları cıtırcıkım :))

Bende yapmak istiyoruum :)
:42::42::42::42::42::1:
Bir deneyim bakalım bir şey kaybetmem sonuçta,teşekkür ederim cevap verdiğin için :71:
önemli değil canım:42::42:
yazıcaktım ben bunu sana dün bi arkadasın derdıyle dertlenip unuttum herseyı sekerim. bende yaptım gene bugun içiorum tadı coook guzel. ev cok guzel kokuyo bunu yapınca :))) inşallah veririz kiloları cıtırcıkım :))

inşallah canım:16::16:evet ev çok güzel kokuyoo:7:

slm arkdaşlar bende kılo verme telaşası içinde olanlardanım... dogum iznindeyım bır ayım kaldı ve verilmesi gereken henüz 4 kıloya yakın kılom var...

eşimle son bir aydır karatay yaptık ikimizde 5 er kilo verdk ama son bır haftadır bozmuş durumdayız...

ikimizide hem motive edicek hemde yemek aratmayacak bir formül lazımdı ki bu foruma rastladm... bende aksama malzemeleri tamam edip başlamayı düşünüyorum... haftaya inş farkı goruruz...

evimde tartım yok haftaya hafta sonu annemlere gidip orda tartılıcam inş sonuç iyi olur...

mrhba bende yeni girdim araniza 4 aylık hamileyım ilk gebelığimdeki 10 kiloyu verememiştim şimdi ikinci gebeligim tekrar başıma gelmesini istemiyorum acaba o kürü bende içebilirmiyim bilgisi olan varmı

ben doktoruma danışım sonra cevap yazacam olur inşallah hep birlikte kilo vermek daha zevklı grş şimdiden tşk karişim için :7:

bence gebe olanlar kullanmamalı eninde sonunda vereceksiniz doğumdan sonra kiloları önemli olan şuan hamileliğinizin tadını çıkarmak inanınbana 1,2,3 en fazla hamiş kalacakasınız belki ama eğer bu tür şeyler kullanarak fazla kilo almamak için bebeğinizi zor durumda bırakmış olacaksınız allah korusun ya bebişe bişeey olursa işte o zaman vicdan azabından ömür boyu kurtulamzsınız bende bekarken çok kilo takıntısı vardı 1 kilo alayım hemen verirdim o kiloyu ama ilk gebeliğimde ne bulursam yedim kırklıktan çıkmış gibi 55 ten 80 kadar çıktım hamileliğimin tadına vara vara gerile gerile 39 haftamı tamamladım minicik bi bebek verdiler kucağıma çok güzel dünyalara bedel küçücük bi bebek doğumdan sonra verdimm o kilolrımın çoğunu siz siz olun hamişler bu tür şeyler uygulayıp içmeyin doktor kontrolünde bitirin hamişliğinizi hayırlı doğumlar öptüm sizi:38:

mrhba bende yeni girdim araniza 4 aylık hamileyım ilk gebelığimdeki 10 kiloyu verememiştim şimdi ikinci gebeligim tekrar başıma gelmesini istemiyorum acaba o kürü bende içebilirmiyim bilgisi olan varmı

canım dr danışmanda fayda var tabide araştırdım şimdi,,emziren ve hamile kadınlar bütün baharatları kullansın diyo ve içinde karanfilde var tarçında kullanılabilir baharatlarda,,karabiberede baktım ayrıca ondada zararlı dencek bişey yok,,bu demek oluyoki geriye elma ve limon kalıyo onlarında zararı olmadığını biliyoruz,,oyüzden kullanabilirsin,,ama dr'A kağıda yaz bunları kullanabilirmiyim diye yinede sor:34::16::16:

Son düzenleme:
malzemeler yolda gelır gelmez hemen yapıcam..

sabırsızlanıyorum dogrusu...

şimdi 2 bardağımı yine içtim,,etti 4 bardak,,bide akşam 6-7de yemek yedikten sonra içtimmi bugünü tamamlarım,,gerçi akşamda baya yemek olucak misafirler gelicekmiş:25:demin haberimiz oldu of şimdimi haber verilir ne ara yetişcem bakalım:25:hadi bana kolay gelsin:10:

Öyle güzel anlatmışsınızki hemen gidip bende yapıcam :) Zaten bir süredir diyet yapıyorum kilolar yavaş gitmeye başlamıştı belki biraz fayda sağlarda hedefime hızlı kavuşurum:)

cvb yazcaktım geçmişim yaw:)):17:hadi bakalım gelsinde sende başla biran evvel diycektim:16::7:

teşekkürler cvp için...

karışımım hazır demlenmeye bıraktm... eve süper bir koku yayıldı, eşimle birlikte içeceğimiz için herhalde günlük yapmam gerekecek...

bu arada triendy21 çok teşvikçisin diger topiği,nide takıp edıyorum çok tebrıkk ederım gercekten süper çıtır bı anne olmusun darısı basıma artık ... daha benım bebiş ılk ıns kolay olur...

Back