- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
HADİ OZAMAN HEPİMİZE BOL KİLO VERMELİ HAFTALAR DİLİYORUM SONUÇLAR POZİTİF OLUR İNŞALLAH,,doygunluk vermesi çok çok doğru bişey,,ama kilo vermesi bakımındanda doğrumu bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım içine bi eksik bile koysan yada onun yerine başka bişey koysan ,,etki görmede azalması oluyomuş bilmem anlatabildimmitarçının tadı gelmiyo zaten direk karanfil ağırlıklı maşallahTarçın illaki olması gerekiyor mu bu karışımda...
Sevmiyorum kokusuna bile dayanamıyorum
kızlar nasıl gidiyo verebildiniz mi biraz olsun? içimi nasıl kolay mı bari? kaç güngür kullanıyosunuz çok mu soru sordum ne :26::26::26:
canım içine bi eksik bile koysan yada onun yerine başka bişey koysan ,,etki görmede azalması oluyomuş bilmem anlatabildimmitarçının tadı gelmiyo zaten direk karanfil ağırlıklı maşallah
eveeeet,,hazırladım koydum düdüklüye ateşte şuan bakalım hayırlısıı,yokmu bana katılan
Bende yapmak istiyoruum :)
önemli değil canımBir deneyim bakalım bir şey kaybetmem sonuçta,teşekkür ederim cevap verdiğin için
yazıcaktım ben bunu sana dün bi arkadasın derdıyle dertlenip unuttum herseyı sekerim. bende yaptım gene bugun içiorum tadı coook guzel. ev cok guzel kokuyo bunu yapınca :))) inşallah veririz kiloları cıtırcıkım :))
mrhba bende yeni girdim araniza 4 aylık hamileyım ilk gebelığimdeki 10 kiloyu verememiştim şimdi ikinci gebeligim tekrar başıma gelmesini istemiyorum acaba o kürü bende içebilirmiyim bilgisi olan varmı
mrhba bende yeni girdim araniza 4 aylık hamileyım ilk gebelığimdeki 10 kiloyu verememiştim şimdi ikinci gebeligim tekrar başıma gelmesini istemiyorum acaba o kürü bende içebilirmiyim bilgisi olan varmı
malzemeler yolda gelır gelmez hemen yapıcam..
sabırsızlanıyorum dogrusu...
malzemeler yolda gelır gelmez hemen yapıcam..
sabırsızlanıyorum dogrusu...
cvb yazcaktım geçmişim yaw:))hadi bakalım gelsinde sende başla biran evvel diycektim