- Konu Sahibi puccakanka
-
selam cnm bende 1 marrta basladım bu kürle beş kiloverdim 2 ayda halada devam ediyorumm sabah ac karnına bir bardak digerlerinide ögle akşam bide yatmadan bir bardak içiyorum inş yardımcı olmuşumdurr markasıda cayımın çaykurun teneke tuku bergamut meyveli tadı kötü deill
selam cnm bende 1 marrta basladım bu kürle beş kiloverdim 2 ayda halada devam ediyorumm sabah ac karnına bir bardak digerlerinide ögle akşam bide yatmadan bir bardak içiyorum inş yardımcı olmuşumdurr markasıda cayımın çaykurun teneke tuku bergamut meyveli tadı kötü deill
Birincisi yağlar kasa dönüşmez,keşke dönüşşe ama bu mümkün degıldır.Yağlar yakılır ve yakılması uzun antreman ve saglıklı beslenmeyle olur.kaslar sadece cok fazla proteınle gelısır ve genısler.
Patates in kalorisi düşük olabılır ama bomba gibi bir şeker nişasta deposudur ve dıyetlerde cok tehlıkelıdır.Onun yerıne otur 1 tabak sevdıgın yemek ye doya doya daha iyi .
Grisinilerde karbonhıdrat ve doymamıs yağ deposudur.Yagı su kadar dıye yazdıgına bakma sakın.Uzak dur atıstırmalıklardan.
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah
işte mükemmel karışım
Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
top yerine toz karabiber olabilir mi acaba ..
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah
işte mükemmel karışım
bir ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . Yani üçte bir oranında azaltın..
Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
tarif: Yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. Ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
Bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
ben bu kürü kışın yapmıştım
içine limonum yoktu bir portakal koymuştum ve tadı kokusu harikaydı o zamanlar kilo verdim ama yediklerimede dikkat etmiştim
şu aralar tekrar yapıcam sigarayı bıraktım ve 69 da takıldım kaldım iki aydır
İyide zaten basit bir diyetle ayda 8 kilo verebilirken ne gerek var bunlara sabahlari ilik bir suya bir kasik elma sirkesi buda ayni görevi gorüyo birde yogurt aralarda ve ogunlerin yaninda diyetisyenin onerisi bu bana yagi tuzu az kes sabahlari ilik sirkeli su ic sonra ben gibi 1 ayda 10 kilo ver butür karisimli icecekler yaglari degil kaslari eritir verdiginiz kilonun yagdan gitmesi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?