8 Kilo Verdiren Kür

arkadaşlar ben bu kürün içine cewiz kadar zencefil de koyuyorum. tadı pek bi kötü oluyor. çok düzenli yapmadım. malum ramazan olduğu için sadece iftardan sonra içtim bir büyük bardak. yediklerime dikkat etmediğim için zayıflamadım ama çok tok tutuyor. yemekten bir saat sonra içiyorum we acıkmıyorum. oruç tutmadığım günler kahwaltıdan sonra içtim we hiç acıkmadım gün boyu.

selam kızlar, bende üç gündür diyet yapıyorum yediklerimi azalttım sadece, 2 kilo verecem 54 olsam yeter. benim anlamadığım elma kaynatılırsa onun kaloriside var, zayıflamaya nasıl etkisi oluoyr, dün tvde izledim saraçoğlu çörek otu yağı önerdi göbek yağları için. bende şimdi onu içecem. allah hepimizi zayıflatsın amin...

merhaba canım evet bu kürü bende duymuştum yeşil elmayla yapılıyor diye yeşil harici her çeşit elmaylada yapılabilirmi acaba cevaplarsan sevinirim

Top karabiber yerine toz kullanılabilir mi arkadaşlar ?

top biberle yapılıcak arkadaşlar,toz biber kullanmayın ilk defasında denedimde,acayip acı oldu içemedim gitti çöpe

elma ve limonu kabuklarıylamı dogruyoruz.?? Ayrıcaa posasını ne yapıyoruz..detaylıı bilgii lütfennn :)

evet canım kabuklarıyla 4'e bölüp yapılıcak

merhaba canım evet bu kürü bende duymuştum yeşil elmayla yapılıyor diye yeşil harici her çeşit elmaylada yapılabilirmi acaba cevaplarsan sevinirim

yeşil elma deniyo canım,bende hep yeşil elmayla yaptım ama sarı elmayla yapmayı düşünüyorum bu sefer

eşim iş yerinden bir sürü sarı elma getirmişti geçen gün,az sonra tekrardan karışımı yapıp hazırlıycam ve saat 10 gibi 2 bardak içicem,

yarın tam anlamıyla başlamış olucam,iştahımı engelleyemiyorum artık stresten yedikçe yiyorum ne oluyor anlamadım bana,azcık iştahımı kesse zaten güzel kilo vericem

yeşil elma değilde sarı elmayla deniycem bakalım aynı etki olucakmı,siz siz olun sakın kırmızı ekmayla yapmayın kızlar,içinde çok fazla şeker var,sarıdada var belki ama,yapcak bişey yok okadar elmayı yiyerek tüketemem,işe yarasın bari

devamlı sonucu bildiricem şimdilik hoşçakalın

Bu kür sayesinde 83.4 ten 78.4 düştüm çok teşekkür ederim bu kürü paylaştığınız için

Bu kürü çok seviyorum :)
Uzun zaman önce televizyondayken görmüştüm bi süre uygulamıştım
Tadı çok güzel tatlı ihtiyacımı da gideriyordu tekrardan başlıycam inşallah :)
Teşekkürler paylaşım için

Yemeklerden sonra mi iciyorsun canim bu karisimi uc ogun mu iciyorsun

yemekten 10 dakika sonra içiyordum. Atıştırmalık bişeyler bile yesem 10 dk sonra içiyordum yani her boğazımda birşey olduğunda içiyordum :)

Kizlar bunu emdirenlerde icebilirmi acaba uc aylik bir bebisim var

bunu da deneyen biri olarak (ki 1 ay süreyle her allah ın günü içtim) bende işe yaramadığını söyleyebilirim.
evet, çok sık idrara çıkıyorsunuz; ama o kadar yani. bende gerisi fıss oldu.
umarım sizler de işe yarar, neticede herkesin metabolizması farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…