8 Kilo Verdiren Kür

bu karısımı denedim bi gün ama içerken çok midem bulandı ne yalan söyliyim
sıcakken iyi ama soğuyunca bi de yemek üstüne hiç çekilmiyor
ben bu malzemelerden çay yapıyorum sıcak sıcak içiyorum kahvaltı ve akşam yemeklerinden sonra
ha ekstradan içine yeşil çay da atıyorum

21 kilo nasıl verdinn

kızlar bende hala devam ediyorum yaklaşık 3 günde bitiyor her ögünden sonra 2 bardak içiyorum.ama ben hala kilo veremedim neden acaba =43:

Bende üşenmeden bütün yorumları tek tek okudum. Bazı arkadaşlarımız elle tutulur birşey göremediklerini söylemişler ama anlamadım ki içtikleri ilk gün 3 kilo vermeyi mi bekliyorlar acaba. Daha ne olsun. Denemekte fayda var. Sanırım karabiber yerine zencefil koyan arkadaşımız bu kürü uygulayanlar arasında en çok fayda gören. Bende ikisini de mi koysam acaba diye düşünmekteyim Yarın malzemeleri alıp başlayacağım. İnşallah faydasını görürüm kızlar. Çok acayip kilo aldım. Obezim resmen

dün başladım tadı çok güzel oldu beğendim
inşaallah sonuçlarda iyi olr

41 sayfa okudum...dişe dokunur birşey yazan yok....
aslında her şeyimiz böyle toplum olarak yarım yamak....
bir kişide ben şu kiloda başladım bu kadar gün yaptım yediklerim ortalama şöyleydi kilo verdim yada vermedim diye yazmamış....
dedimya herşeye birden saldıran hiçbirşeyde sebat etmeyen herşey bir anda olsun bitsin hemn olsun emeksiz zahmetsiz plsun diyen acayip bir topluluk olduk....

Yüksek ihtimalle çogu kısı fıkrı aldı denedı ve bırdaha burası aklına bıle gelmedı Neyse ben o kadar sabırlı deılım aslında okurdumda zamanım yok cıkmak zorundayım...Bu 3 lıtre yapılan suyu 1 gunde ıcmıyoruz sanırsam ...2 gunde bır tazelıyoruz suyu anladıgım kadarıyla.

Neyse bende bu aksam yapıp yarın baslamayı dusunuyorum...Sayfayı sık kullanılanlara ekledım arada gelır durum bıldırımı yaparım

Merhaba kızlar
bende tüm sayfaları okudum ve 3 gündür bu kürü yapıyorum.yarın pazartesi ve artı olarak ip atlamayada başlamayı planlıyorum:)65.2 kg dayım ve yarım bırakmazsam 56kg olmak istiyorum.her gün tartıldım bu 3gün içinde şimdilik tık yok.20 aylık bir oğlum var ve ben 20 aydır beceremediğim birçok diyet denedim.bu kürde hoşuma giden yemek yedikten sonra içilmesi.aç kalmak ve aç karnına bişeyler yemek hoşuma gitmiyor.bir buçuk ay öncesine kadar 61 kiloydum ve sadece 5kilom kalmıştı.hiç alışkanlığım olmayan akşam atıştırma olayına girdim ve sonuç 65.2!!!!!
Bu içeceğin tadı hoşuma gidiyor,birde buzdolabına koydum ben,güzel yani.ama içeceklemi alakalı bilmiyorum gün içinde midem bulanır gibi oluyor.
Kızlar birde sizlere bir tavsiyem olacak,arkadaşım yapıyormuş ve bende yarın başlıyorum.sabah kahvaltısında şu kıtır ekmekler varya diyet ekmekleri,ondan 2 dilim üzerine yağsız yani light krem peynir sürün,6-7 adet cherry domates 2 salatalık ve birkaç cin biber,birkaç zeytinde yenebilir.günün ilk öğünü acı yenmesi çok etkiliymiş.
Yaz geliyor ve ben hamilelik dahil 2buçuk yıldır tunik giymekten bıktım.şu göbekten kurtulup kotuma kemer takarak kısa bir t-shirt giymeyi özledim yaa...
Unutmazsam cuma günü 1haftam dolunca yazarım...
Herkese kolay gelsin

merhaba kızlar,,

boyum : 1,67 cm kilom : 92,5
bu kilo da olmamın tek sebebi kapanmayan iştahım ve hamilelikte ve sonrasında da devam eden tatlı krizlerim
şimdi fotoğraf çektirmekten,renkli kıyafetler denemekten,alışverişe çıkıp beden bakmaktan nefret ediyorum...
sağlıklı bir beslenme için dün diyetisyene gittim.
bana 1500 kalorilik bir diyet listesi verdı , 1,5ay sonra da kontrol e çağırdı.
listem uygulaması kolay ve aç kalmamı engelliyor.meyvesinden sebzesine yoğurduna kadar hersey var.
tabi dr kontrolünde olmak ayrıca insanı daha dikkatli ve disiplinli olmaya mecbur kılıyor.
sadece diyetle kilo verilmeyeceği için bugün forumda gezinirken ek neler yapabilirim diye bakıyordum.
bu konuyu görünce dikkatimi çekti ,deneyenlerin yorumlarıyla bende gaza gelip başlamaya karar verdim.
yarın malzemeleri alıp başlayacağım,gelişmeleri sizinle buradan paylaşacağım...
hedefim 20 kg vermek...
bu 20kg haaa diyince gitmeyecek biliyorum uzun bir maraton beni bekliyor ama bu defa sabırla ve 20kg zayıflamıs halimin hayaliyle devam edecek ...

bu karisimi uygulamak istiyorum ama elmayi oldum olasi pek sevmem cunku beni aciktiriyor
cidden ama
neyse yine de denicem ne kaybederim di mi...

yarın bende malzemeleri alıp başlamayı düşünüyorum biraz egzersizle çok daha faydası olacaktır

arkadslar ben bu kuru sabah prgramında ender saractan alnıstım ve gunluk olarak yapılmasının daha faydalı olcağını soylemıstı ve ben dıyete ılk basladığımda bır ay yaptım cok ıyı gelıyo ve on bes gun spora gıtmedığim zaman olmustu kaza gecırdığimde o arada azda yesem kacamaklarda yaptım ve bes kılo da vermıstım faydası olduğuna ınanıyorum wc de kucuk tuvalet olyı baya bı uzun suruyo dukı odem ve yağ yakıyomusum ben bunu sonra sporda sordum hocama yanı gunluk hazırlıyom soyle tavsıye ederım deneyın bır elma ve ayva yarım kabuklarını soyup cekırdeklerı cıkıyo bır cay kasığının yarısı kadar top karabıber ve karanfıl ve yarım lımon ve cubuk tarcın hepsını kaynatıp ılık olarak ıcıyom faydası mutlaka var vede uc hafta yapıyom ıkı hafta yapmıyom herpımız burda zayıflamaya uğrasıyoz arkadslar bıldıklerımızı paylasalımda hepımız ıstedığimiz kıloya bı an evvel kavusalım bunun tarıfını spora gelen arkadslarada oneryom

tecrübeni paylaştıgın iç,in teşekkürler cnmm:13::13:

şimdi bende kaynattım bu kürü

boy 1.62 kilo 59

geçen seneye kadar 52-54 arasındaydım bu kış evdeydim sıkıntıdan abur cubur vs derken bu kiloya geldim. ama bir ay öncesine kadar 61-62 idim

geçen ay bodyrock adlı konunun ısınma hareketini yapıp ardından Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube şu videoyu yapıyorum ardından en fazla 40 dk kondüsyon bisiklet yapıyorum yaklaşık 3 kilo verdim ama daha fazla vermiş gibi görünüyorum, sebebi ise spor yapmak bilindiği gibi.

ayrıca akşam yemeğini çok küçük porsiyonda yemeye başladım ekmeği azalttım günde en fazla 4 dlim ekmek yiyorum. tatlılardan asla vazgeçemiyorum.akşam yerine gün içinde mutlaka bir çıkolata türü bişeyler yiyorum. çok zor kilo veren biriyim. benim vaziyet bu arkadaşlar.

Son düzenleme:
yinede iyi vemişsn cnm

XGet your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTubeX

bu galiba göbek eritmek için etkili demi karın kaslarını çalıştıracak gibi geldi bana:44::44:

selam kızlar bende bugun yemek programı izlerken kadın 38 kilo vermiş bu formülle bende basladım bugun bunu veren kişi diyet uzmanı 1tane soganı haşlıcaksınız içine yarım limon sıkıp içeksiniz yağları yakıyomuş bn basladım ilerleyen günlerde size yazcam iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…