• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

Bende yarından itibaren başlayacam inş. etkisini görürüm. üstelik ben hergün sporda yapan biriyim bunuda yapsam hemen zayıflarım :17:

aa süper valla,bende şimdi kalkıp kaynatıyorum başlıyayım bakalım nasıl olucak.hepinize kolay gelsin kızlar =)

sanada kolay gelsin pei

kızlar sanırım başlayanlarda oldu herkes gelişmeleri yazarsa burdan takip ederiz.Hadi bakalımmm yaza kadar gitsin kilolarrrr herkese kolay gelsin :16:

Bende yarından itibaren başlayacam inş. etkisini görürüm. üstelik ben hergün sporda yapan biriyim bunuda yapsam hemen zayıflarım :17:

slm meriyy
bir de spor yapıyorsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.Benim spor yapmaya vaktim kalmıyor ama en kısa zaman da tekrar platese başlayacağım.yarın da diyetisyen randevum var onda da sorucam bu karışımı

slm meriyy
bir de spor yapıyorsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.Benim spor yapmaya vaktim kalmıyor ama en kısa zaman da tekrar platese başlayacağım.yarın da diyetisyen randevum var onda da sorucam bu karışımı

ay inş. hemen kilo veririm yaza kadar kurtulurum şu fazla kilolardan :16:

sanada kolay gelsin pei

kızlar sanırım başlayanlarda oldu herkes gelişmeleri yazarsa burdan takip ederiz.Hadi bakalımmm yaza kadar gitsin kilolarrrr herkese kolay gelsin :16:

teşekkür ederim cnm,dünden beri içiyorum,kahvaltıdan sonrada içtim,şimdilik çok fazla tuvalete götürüyor bakalım nolucak eger verebilirsem kilo gelişmeleri yazarım,bu arada tadı da hiç fena değil..

bu kür çok iyiye benziyor... annemler yarın malzemeleri alacaklar bende başlayacağım salı gününe inşallah... tabi zaten diyet yapıyorum ben bunun da katkısı olur inşallah... karabiber ve karanfilden 7-8 tane atcaz karışıma dimi? çubuk tarçın doğranamaz bu yüzden suya direkt atsam da kaynasa öyle olur dimi? ve şunu da sorayım mesela ilk yaptığım suyu içtikten sonra içindeki malzemeleri döküp yeniden aynı malzemelerden yeni koyacam dimi???
bu karışım kilo vermede faydalı mı gerçekten?
sorularımı cevaplayacak biri vardır inşallah...:53::53::53:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşallahhhh

bende denemek istiyorum bu karışımı

yalnız bu karışım bebişe zarar verirmi

hamiş değilim ama düşünüyorum

mesela regl geçtiğinde içilmesinde bi sakıncası olurmu
yada geçmeden

birde top karabiberbi toz karabibermi:1:
birde ne kadar kaynatcaz

belki vardır yazmışınızdır ama
okuyamadımm:26:sayfaları

ben 72 kg
60 olmak istiyorum
boy 1.65

arkadaşlar bu kürü kullanıyorum ama içimde hep kuşku var... ben çocuk düşünüyorum ve tedavilerine başladım yalnız bunun eğer hamile kalırsam (ki bunu bırakacam o an ) bir zararı olurmu..... :26: :53:

bu kür çok iyiye benziyor... annemler yarın malzemeleri alacaklar bende başlayacağım salı gününe inşallah... tabi zaten diyet yapıyorum ben bunun da katkısı olur inşallah... karabiber ve karanfilden 7-8 tane atcaz karışıma dimi? çubuk tarçın doğranamaz bu yüzden suya direkt atsam da kaynasa öyle olur dimi? ve şunu da sorayım mesela ilk yaptığım suyu içtikten sonra içindeki malzemeleri döküp yeniden aynı malzemelerden yeni koyacam dimi???
bende akşam kaynattım evet 7-8 tane atacaksın ben 10 tane felan attım galiba her ikisindende:32::32::32::32: evet çbk tarçını öyle atacaksın kaynamaya başladıktan sonra 5 dk daha kaynat 5 saat beklet ve süz bu karışımı yemeklerden sonra 2 bardak iç 2.5 günde felan bitiyormuş galiba

at 7-8-9-10tane bile atabilirsin:1:
diyetle destelenirse faydası elbette daha iyi olur:16:
çubuk tarçını direkt atıcaksın,
malzemeleri at düdüklüye,yüksek ateşte başlasın pişmeye,sonra fıss sesi gelince ocağı kıs,ve 5dk fazla değil kaynasın kapat en az 1saat içinde süz ben öyle yaptım,tadı nefis oluyo,çok fazla bekleyince değişiyo tadı,bide fazla kaynayınca:37:
karışım 1.5gün gidiyoo:42::42:

arkadaşlar hepinize kolay gelsin inşallahhhh

bende denemek istiyorum bu karışımı

yalnız bu karışım bebişe zarar verirmi

hamiş değilim ama düşünüyorum

mesela regl geçtiğinde içilmesinde bi sakıncası olurmu
yada geçmeden

birde top karabiberbi toz karabibermi:1:
birde ne kadar kaynatcaz

belki vardır yazmışınızdır ama
okuyamadımm:26:sayfaları

ben 72 kg
60 olmak istiyorum
boy 1.65
top biber yani tane karabiber işte:1:
düdüklüye atarsan fıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 5dk kaynatcan:34:
hiç bişeye zararı olmuyo canım araştırdım malzemelerin hiçbirinin anne sütüne veya bebeğe zararı yok,,ama hamile kalırsan yinede içmeye bilirsin için rahat etmiycekse:34:ama içerken hamile kalmanda bi sakınca yok:40::42:

Zaten yemeğini azaltıyorsan bu karışım niye?Az yiyen zayıflar?:52::53::34:

arkadaşlar bu kürü kullanıyorum ama içimde hep kuşku var... ben çocuk düşünüyorum ve tedavilerine başladım yalnız bunun eğer hamile kalırsam (ki bunu bırakacam o an ) bir zararı olurmu..... :26: :53:

hiç bişeye zararı olmuyo canım araştırdım malzemelerin hiçbirinin anne sütüne veya bebeğe zararı yok,,ama hamile kalırsan yinede içmeyebilirsin için rahat etmiycekse:34: ama içerken hamile kalmanda bi sakınca yok:40::42:

triendy21

canım çok sağolasın inş. başlıyacam ozman güzel haberleri veririm :36: :16:

Son düzenleme:
Back