- Konu Sahibi puccakanka
Bende yarından itibaren başlayacam inş. etkisini görürüm. üstelik ben hergün sporda yapan biriyim bunuda yapsam hemen zayıflarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa süper valla,bende şimdi kalkıp kaynatıyorum başlıyayım bakalım nasıl olucak.hepinize kolay gelsin kızlar =)
Bende yarından itibaren başlayacam inş. etkisini görürüm. üstelik ben hergün sporda yapan biriyim bunuda yapsam hemen zayıflarım
bende bu karışımı 10 gündür içiyorum 1 haftada 3 kilo verdim.ama yediklerimede çok dikkat ettim.
slm meriyy
bir de spor yapıyorsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.Benim spor yapmaya vaktim kalmıyor ama en kısa zaman da tekrar platese başlayacağım.yarın da diyetisyen randevum var onda da sorucam bu karışımı
sanada kolay gelsin pei
kızlar sanırım başlayanlarda oldu herkes gelişmeleri yazarsa burdan takip ederiz.Hadi bakalımmm yaza kadar gitsin kilolarrrr herkese kolay gelsin
bende akşam kaynattım evet 7-8 tane atacaksın ben 10 tane felan attım galiba her ikisindende evet çbk tarçını öyle atacaksın kaynamaya başladıktan sonra 5 dk daha kaynat 5 saat beklet ve süz bu karışımı yemeklerden sonra 2 bardak iç 2.5 günde felan bitiyormuş galibabu kür çok iyiye benziyor... annemler yarın malzemeleri alacaklar bende başlayacağım salı gününe inşallah... tabi zaten diyet yapıyorum ben bunun da katkısı olur inşallah... karabiber ve karanfilden 7-8 tane atcaz karışıma dimi? çubuk tarçın doğranamaz bu yüzden suya direkt atsam da kaynasa öyle olur dimi? ve şunu da sorayım mesela ilk yaptığım suyu içtikten sonra içindeki malzemeleri döküp yeniden aynı malzemelerden yeni koyacam dimi???
bu karışım kilo vermede faydalı mı gerçekten?
sorularımı cevaplayacak biri vardır inşallah...
at 7-8-9-10tane bile atabilirsinbu kür çok iyiye benziyor... annemler yarın malzemeleri alacaklar bende başlayacağım salı gününe inşallah... tabi zaten diyet yapıyorum ben bunun da katkısı olur inşallah... karabiber ve karanfilden 7-8 tane atcaz karışıma dimi? çubuk tarçın doğranamaz bu yüzden suya direkt atsam da kaynasa öyle olur dimi? ve şunu da sorayım mesela ilk yaptığım suyu içtikten sonra içindeki malzemeleri döküp yeniden aynı malzemelerden yeni koyacam dimi???
bu karışım kilo vermede faydalı mı gerçekten?
sorularımı cevaplayacak biri vardır inşallah...
top biber yani tane karabiber iştearkadaşlar hepinize kolay gelsin inşallahhhh
bende denemek istiyorum bu karışımı
yalnız bu karışım bebişe zarar verirmi
hamiş değilim ama düşünüyorum
mesela regl geçtiğinde içilmesinde bi sakıncası olurmu
yada geçmeden
birde top karabiberbi toz karabibermi
birde ne kadar kaynatcaz
belki vardır yazmışınızdır ama
okuyamadımm:26:sayfaları
ben 72 kg
60 olmak istiyorum
boy 1.65
Zaten yemeğini azaltıyorsan bu karışım niye?Az yiyen zayıflar?
arkadaşlar bu kürü kullanıyorum ama içimde hep kuşku var... ben çocuk düşünüyorum ve tedavilerine başladım yalnız bunun eğer hamile kalırsam (ki bunu bırakacam o an ) bir zararı olurmu..... :26: