8 Kilo Verdiren Kür

valla bekliyorum gayet canım pek de değişik bi şey yaptıgm yok açkçası..
kısmet artık bakalım

anladım canım kendimizi biraz tutsak tığ gibi olcaz ama inşallah oluruz

ben de başlıyorum bu karışımı içmeye. diyet kürlerinde en çok aklıma yatan bu oldu.
yalnız 3 litreyi bitirebilceğimi sanmıyorum. o yuzden 1 litreden yaptım ve 1 elma kullandım.
1 hafta deneyeceğim bakalım faydasını görürsem yazacağım tekrar

Birkaç gündür ben de içiyorum ama günde 6 bardaktan az içiyorum ve ilk 1-2 gün sürekli tuvalete çıkmıştım pek su içmediğim halde. Daha sonra bu olmamaya başladı ve daha hızlı kilo verdim. Gerçekten işe yarıyor ama ben kara biber yerine zencefil kullanıyorum. Daha yararlı oluyor gibi.

Son düzenleme:
kızlar bana yardım edin önümde 5 ay var.Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve erkek arkadaşımla iddaya girdik.Şuan ki kilom 56 ve benm 47 olmam gerek hazirana kadar.Bunun etkisini gördünüz mü ?

Ben de 3 gündür bu kürü uyguluyorum ama maalesef en ufak bir tokluk hissi olmadı ben de,sindirimimde de bişey farketmedi,paylaşmak istedim...

1,67 boyundayım. 1 sene içerisinde tam 20 kilo aldım. 90 kiloya merdiven dayadım az kaldı

malzemeleri aldım geldim, kaynattım ve soğumaya bıraktım...29 haziran da da düğünüm var...bu lanet kiloları vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…