- Konu Sahibi puccakanka
-
Geçen bir uzmanla konuştum duraklama dönemi çok önemli bir dönemmiş ve hiç bir alternatif yapmamak lazımmış kilo verilir bir dönem vücut dinlenmeye geçer (ki o dönemde ille vereceğim diye uğraşırsan hastalıklara açık olduğun bir dönem olduğu için sonuç çok kötü olurmuş) sonra tekrar vermeye başlarmışsın. Bekleme devresinde olabilir vücut dikkat et.
valla bekliyorum gayet canım pek de değişik bi şey yaptıgm yok açkçası..
kısmet artık bakalım
Karatayı tavsiye ederim çok güzel verdim ben onunla 1.5 ayda 7 kilo gitti hemde sağlıklı ve doyurucu bir diyet.
canım şöyle söyliyim,evet hala 60 kiloyum 400gr aşağıdayım ilk başladığımdan beri,ama şunu söyliyim,hayatta nekadar kilo yapıcak şey varsa bende anacım,son aylarda abur cubura sardım,zevk için hemde yiyorumve hamur işi tatlı pasta ya ne biliyim aklına ne gelirse yiyorum,ve sabitlerdeyim,sirkeli suyum sağolsun 5 aydır 4 kilo vermişim hemde dikkatsizce beslenerek,ama karışımda şişkinliğimi alıyo faydası oluyo bence,heleki gece atıştırmalarımda başladı bir haftadır,eşimle sohbet ederken keyif için bişeyler yiyoruz ama inanki hiç kilo almadım 5 aydır ,serbest takılmasam,eskisi gibi düzenime geri dönsem eminim çok faydası olucaktır,zamanı var gibi,hazır değilim henüz..ama şunu söyliyim,sirkeli suyum ve bu karışımımı hayatta bırakmam,şimdiki işe yararlığı şu,benim yediğim yağlı kızartmalar hamur iğşleri ve abur cuburların vücuda yağa dönüşmesini engellemesi,oyüzden kilo almıyorum,ama zararlı besinleri kessem ,vücutta kalan yağları temizliycek inanıyorum bakalım,kesicem yakında..ozaman sonuca bakıcam
TAdı nasıll Acabaa...:)
canım elme yeşilmi olacak yoksa fark etmezmi bide tadı çok kötümü acaba
bende bu karışımı 10 gündür içiyorum 1 haftada 3 kilo verdim.ama yediklerimede çok dikkat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?