- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
Limonlusunu tavsiye ederim canim. Daha hafif oluyo...sağlıklı besleniyorsun o zaman bende öyle yapmaya çalışıyorum canımgüzel yapıyorsun ara öğünlerin de iyiymiş
yeşil çay çok yağ yaktırıyor diyorlar ama sevemedim bi türlü
tamam deneyeyim o zaman tadı ağır çünkü biraz belki limonlu daha iyi gelirLimonlusunu tavsiye ederim canim. Daha hafif oluyo...
Limonlusunu tavsiye ederim canim. Daha hafif oluyo...
Hyr cnm emzirmiorum cocugum yok. Nerden ciktiki oCanım sen Emziriyorsun değil mi.
3 fincan yeşilçay fazla değil mi bebekte huzursuzluk yapar diye biliyorum
Hyr cnm emzirmiorum cocugum yok. Nerden ciktiki o
merhaba siz de katılmak ister misiniz :)Canım sen Emziriyorsun değil mi.
3 fincan yeşilçay fazla değil mi bebekte huzursuzluk yapar diye biliyorum
merhaba siz de katılmak ister misiniz :)
Karıştırdım galiba canım. kusura bakma
Metra emziriyordu galiba
anladım canım sohbet etmek istersen bekleriz o zaman :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsınCanım ben zaten bir yarışmada yim ve takip ettiğim topikde var. Ve malum 6 aylik bir bebek bide ablası.... burda aktif olamam
tebrikler canım her gün tartılıyor musun ?Bugun itibariyle 100 gr. Vermisim. 94 olmusum
Ewt cnm her guntebrikler canım her gün tartılıyor musun ?
her gün yerine haftada 1 ya da 2 kez tartılman motivasyonun açısından daha iyi olur canımEwt cnm her gun
Hergun tartil.adimmi kotu hissediorum canimher gün yerine haftada 1 ya da 2 kez tartılman motivasyonun açısından daha iyi olur canım
anladım canım bu şekilde motive oluyorsan motivasyonunu bozma hiçHergun tartil.adimmi kotu hissediorum canim
gram gram da olsa verdigimi gordugum zaman iyi geliyor bana
yarışmaya pek katılım olmadı ben de kendi kendime yarışabileceğim bir günlük tarzı bir şey yaptım ben arada tartılıp tartı resmimi koyacağım buraya istersen sen de öyle yapabilirsin :)Hergun tartil.adimmi kotu hissediorum canim
gram gram da olsa verdigimi gordugum zaman iyi geliyor bana
BENDE KATILMAK İSTİYORUM....BAŞLADI MI ACABA KAIRMADIM Dİ Mİ ?
ÇOK KİŞİ OLMASI GEREKMEZ Kİİ