76 günlük bebeğim ve gelmek isteyen misafirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence gelsinler yaz doneminde alabildigin kadar al misafir cunku eylul itibari ile hastaliklar baslar. tam zamani aslinda. 2, 3 cesit yap at dondurucuya misafirler gelecegi zaman da atarsin firina. hem insanlardan uzak buyumesin cocugunuz
Ya akraba vs gelen giden oluyor bu arkwdaslarimi alamadim sunnet falanda girince araya dermanım kalmadı gibi

Evet uyurken yazayım dedim hata ettim galiba
size yazmamistim onu :) sizin konunuza gelince cok büyütüyorsunuz bence , eminim gelecek kisilerin cok büyük beklentileri yoktur gelirken , sonucta bebek sevmeye geliyorlar ve evde düzenin tam oturmadiginin farkinda olacaklardir. üstten bir süpürge ve toz alsin esiniz , sizde bebek uyurken bir kek, bir kurabiye tamam iste. zaten gelenler eli bos gelmez :)

Pardon yaaa ben üstüme alindim
Galiba çok yazan olunca evim temiz zaten bir tek ona yetebiliyorum bu aralar ya ben misafire fazla önem veririm bi kek kurabiye koysam içim rahat etmez insanlar yoldan gelecek diye suan çeşit yapmaya da gözüm basmıyor sadece biraz içimi rahatlatayım diye konu açmıştım daha beter gerildim

Sal biraz sal , bu kadar gerginlik icin hayat cok kisa :) ayrica yoldan gelmek isteyen onlar , yakalarina yapisip illa gelin demiyorsun :)

Şu yaşları günle söyleme muhabbeti 1 aydan sonra bitmeli ya 2,5 ay desenize. bebek küçük görünsün de size hak verelim diye mi böyle yazıyosunuz

Şu yaşları günle söyleme muhabbeti 1 aydan sonra bitmeli ya 2,5 ay desenize. bebek küçük görünsün de size hak verelim diye mi böyle yazıyosunuz
90 gunluge kadar bir nevi anliyorum ama bebegim 52 aylik diyeni bile duydum
Gecen bi arkadasa senin oglan kac yasinda dedim 26 aylik dedi
Baska soru sormadim

Ne alaka hanımefendi ajsjs 3 aya kadar yeni doğan ya gerçekten buna neden bu kadar takıldınız evet bebeğim İKİ BUÇUK AYLIK EVEET ayyyy

Oğlum 3 aylıkken daha ağlamam durmamıştı. Uyku falan hak getire, hele rutinde bir değişiklik olsa kaç gün sıkıntı yaşıyordu. Uyuduğu 1 saati de uyumazdı. Yakın bir akrabam bana çocuklar 5 gün önce domuz gribi oldular, artık bulaşı geçmiştir gelelim mi demişti ya senin bebek görmede ne işin var acaba...

Bir de bebek görmek bana her zaman saçma gelmiştir, görülecek bir şey yok bebek işte. Artı o kadar ufak bebeği elden ele gezdirmek de istemem.

Gözümde büyütüyorum galiba eşimde aynısını diyor ama nedense bi değişik oldum farkındayım almam lazım ama bugün yarın diye diye bu zaman oldu
Ya disardan okuyunca evet ne var bunda deniliyor ama bende bebegim o aylardayken inanın kimseyi istemiyordum cocugun uyku duzeni vs anca yetiyordum. Ama simdi sizin konunuzu bunlari yaşamadan okusaydım amma da abartmis derdim ki bana da diyen cok oldu. Gercekten de bir tik abartiyoruz ama herkesin kaldiracagi yuk farklidir. Kendinizi de zorlamayin. Istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur

Beni de anlayan birilerinin olduğunu bilmek ne mutlu teşekkür ediyorum sizlere

Misafire ikram hazirlamayin kuruyemis cips cekirdek ikram edin oldu bitti ikramlik diye kendinizi yormayin zaten laf edecek olan da etsin su an riskli bir gebeligim var gecen gün esimin arkadasi ve eşi gelmek istedi kuruyemis cay kuru pasta alip ikram ettik cok de güzel vakit gecirdik temizlige de esiniz yardim etsin hic kimse gelmese insan kendini önemsenmemis gibi hissediyor gelince de külfet ettirmeyin kendinize misafiri

76 günlük bebekle mangal mı yapacaksınız? Hani evi bile temizleyecek durumda değilsiniz ya merak ettim.

76 günlük bebekle mangal mı yapacaksınız? Hani evi bile temizleyecek durumda değilsiniz ya merak ettim.
Mangal ne alaka ayrıca evi temizleyecek durumda değilim yazmadım sadece evimi temizlemeye anca yetiyorum dedim laf sokmaya çalışmak için okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım :) ve evet bebeğim doğalı 76 gün oldu sıkıntı mı var ? Varsa fikir veremeyeceğiniz yerde yorum yapmadan başka bir posta gidebilirsiniz bay bayyyy

Ya yok temizlik hiç sorun değil zaten her gün yaptığım için temiz her yer ben güzel ikramlar hazırlamak istedim de ondan da biraz uzadı mesafe fikir almak istedim sadece ama
İnsanlar gerçekten çok değişik bu arada rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin burada yeni doğum yapmış kadini bile lincleyip sinir bozacak bir tayfa var aman dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…