- Konu Sahibi Canangul133
Bence anormal.Bayramda saat 10'da gelmek anormal değil.
Biz annelere o saatte gidiyoruz, bayram da olsa başka kimseye gidemem saat 10da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence anormal.Bayramda saat 10'da gelmek anormal değil.
Yuh ki tahminde etmistim. Onlarin amaci gezmek bayramlasmak bahane. El opmeyemi gelmisler size, pesYaşları büyük bizden ikisininde , ama çok rahatlar bence herkese bu şekilde gidiyorlar, yıllar öncede ablama kahvaltıya geldik gitmişlerdi![]()
sağlıklı ilişki görünce bi garip oldum![]()
O tam hastaymis. Iyiki kurtulmussunuz. Hem suclu hem guclu hemde takintili. Cok gucenmis kirilmis madem bayramlarda niye ariyor. M.nyak insan cokBu dürüstlüğü ben de denemiştim yakın bir arkadaşıma, sağolsun aylarca lafını yaptı, başıma kaktı "beni evinde istemedi, sanki evini yiyecez,sanki hiç dağınıklık görmedik, ay rahat edemezmiş" vs diye.. Araya mesafe koydum, görüşmedim, seneden seneye bayram sebebiyle aradığında yine laf sokmaya çalıştı. Komple muhabbeti kestim, bu sefer ortak tanıdıklarımıza lafını yaptı :) İşin özü bazen dürüstlük işe yaramıyor, baş ağrıtıyor ve ne yazık ki yüzsüz olan her daim yüzsüz, utanmıyor..
O tam hastaymis. Iyiki kurtulmussunuz. Hem suclu hem guclu hemde takintili. Cok gucenmis kirilmis madem bayramlarda niye ariyor. M.nyak insan cok☺
![]()
Bayram ziyaretleri de benim cevremde,ailemde haber verilerek yapilir.Müsaitseniz ugrayacagiz diye.Evin musaitligini gectim ,insan evde de olmayabilir,onlara bayramsa bize degil mi?Biz de evde olmayabiliriz yani.Bayram ziyaretleri çat kapı yapılır zaten ama sabah onda değil tabi.
Herkes onlarami hizmet edecek, hemen her istegini emirmi kabul edecek. Direk insanin hayatindan şutlanacak tipler işteBazı insanlar kibarca söylenen 'hayır' kelimesini bile kendilerine hakaret olarak sayıyorlar, hemen saldırıya geçiyorlar ne yazık ki![]()