76 günlük bebeğim ve gelmek isteyen misafirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtığınız 2 konudaki üslup ve çirkeflikle kimsenin size bayılarak geldiğini sanmıyorum. Haklı bulup yazdığım yoruma bile ruh emici yazacak kadar okuduğunu anlamayan ve geçimsiz birisiniz. Umarım kimse de insan yerine koyup görüşmez bir daha sizinle.
Kız haklı haklı konuşup durma. Yorumlarını mı takip edim yoksa konu sahibine mi laf çıkıştırayım şaşırdım. 😍

Kız haklı haklı konuşup durma. Yorumlarını mı takip edim yoksa konu sahibine mi laf çıkıştırayım şaşırdım. 😍
Ya gerçekten destek vermek için yazmıştım tavırlara bak kadındaki 😅 zaten bir insan neden gelip böyle post açar hiç anlamam, dert mi bu yani? İstemiyorsan istemiyorsundur gelip buraya yazıp milletin fikrini niye soruyorsun yani? Sonra da herkese laf dalaşı 🙄

Kimse hakaret etmedi size ama siz bizim zekamıza laf ettiniz.
Siz yorumları okumadınız galiba bu kafayla günleri iyi sayıyorsun vs derken baskasi ile mi dalga geçildi ben bir sahsa atıfta bulunmadim üstüne alınan varsa kızabilir polemiğe girmenin anlami yok zaten zor geçiyor günlerim kendimce destek alirim
Diye düşündüm ama insanların ne kadar değişik olduğunu unutmuşum yorumu silmeye gelince gene söylüyorum bu şekilde yazmamim hoş olmadığını birinin görürse uzulebilecegini düşündüğüm icin sildim ama arkadaşlar hemen alay konusu yapti

haddini bil
işine gelmeyince yorum siliyorsun bide inkar ediyorsun haha gülüyorsun

bu kadar kalabalık platforma konu açıyorsun binbir yorum çıkacak tabi
Hayatım ya aramızda toplaşıp konu sahibine pasta çörek börek baklava götürecektik. Ya da gelen misafire süikast kurup gelmesini engelleyecektik yanlış bizde .

Senin ilk çocuk galiba, ondan bu günü gününe hesap kitap. Bende 4 tane var. Bir gün 5 çayına beklerim. 😄
Maşallah Allah bağışlasın rabbim cümlemizin evladını sağlıkla büyütmek nasip etsin evet ilk çok seviyorum bebeğimi ama inan bazen çok yoruluyorum ve bu yüzden de kendimi suçluyorum yetişmediğimi düşünüyorum sürekli

Maşallah canım nice uzun günlere 😅tabi ki sürekli gün saymıyorum arkadaşlar abartmayın 😅
Ya hosuma gıttı ifaden.
nıye dövuyosun benı😭

Ben seni cok ıyı anlıyorum ki insan bebegının her saniyesini saymak ıstıyor elinden gelse.
Olaganustu bambaska bır sevgi bu.
Aklımızı kaçırcaz kudurmuscasına sevıyoruz mesela bence

File markette dondurucu reyonunda çok iyi gün yiyecekleri oluyor ben onlardan alıyordum biri gelince ya da fırından falan bi kurabiye çay yanına. Bir de temizlikçi çağırırsın sana da iyi gelir sosyalleşmek hem bir bahaneyle evin toparlanır :) 3 aylık olacak neredeyse

Ya gerçekten destek vermek için yazmıştım tavırlara bak kadındaki 😅 zaten bir insan neden gelip böyle post açar hiç anlamam, dert mi bu yani? İstemiyorsan istemiyorsundur gelip buraya yazıp milletin fikrini niye soruyorsun yani? Sonra da herkese laf dalaşı 🙄
İşte bunlar hep avaralıktan. Hâlbuki kalk 76 günlük bebeğinin bi çamaşırını katla ütüsünü yap demi. Ha bu açtığın konu dert midir yani ne olmasını bekliyon. Konuyu da silmiş. Okuyamadım ama gelen kişiler eş tarafından zaar. 😄 valla sıcaktan çökelek gibi oldum laf anlatacam diye 😄😄

Maşallah Allah bağışlasın rabbim cümlemizin evladını sağlıkla büyütmek nasip etsin evet ilk çok seviyorum bebeğimi ama inan bazen çok yoruluyorum ve bu yüzden de kendimi suçluyorum yetişmediğimi düşünüyorum sürekli

Her şeye yetişmene gerek yok bebeğini sev karnını doyur yeter 🫶

Ya hosuma gıttı ifaden.
nıye dövuyosun benı😭

Ben seni cok ıyı anlıyorum ki insan bebegının her saniyesini saymak ıstıyor elinden gelse.
Olaganustu bambaska bır sevgi bu.
Aklımızı kaçırcaz kudurmuscasına sevıyoruz mesela bence
Evet çok seviyorum çok seviyorum ve bazen yetemedigimi düşünüyorum aslında buraya yazıcam diye gününü küçük bi hesaplama yapıp yazdım ama galiba yanlış anlasildim ama bazı arkadaşlar da fazla iğneleyici

E senin mantığına göre benim hepten ölmem lazım. 20 gün sonra 3 yaşına girecek bir oğlum var. 1,5 yaşında kızım. Ve 5,5 aylık ikizlerim var. Bu halimle bayramda yatılı iki çocuklu misafir aldım. Ama buraya konu açmadım. Yani evimin içi şampiyonlar ligi gibi. Beğenmeyen gelmez. Aç kalan evinde yer. Bende mantık bu.

Gözümde büyütüyorum galiba eşimde aynısını diyor ama nedense bi değişik oldum farkındayım almam lazım ama bugün yarın diye diye bu zaman oldu 😑
ikramlıkları bi kaç gün önceden yapıp buzluğa atabilirsin. gelecekleri günde bi temizlik tamamdır. kendine sıkıntı yapma

E senin mantığına göre benim hepten ölmem lazım. 20 gün sonra 3 yaşına girecek bir oğlum var. 1,5 yaşında kızım. Ve 5,5 aylık ikizlerim var. Bu halimle bayramda yatılı iki çocuklu misafir aldım. Ama buraya konu açmadım. Yani evimin içi şampiyonlar ligi gibi. Beğenmeyen gelmez. Aç kalan evinde yer. Bende mantık bu.
Herkesin bakış açısı farklı her dk buraya giremiyorum çok yorum var ütülerim kaldı şuraya laf yetistircem diye anaa niye böyle abarttınız anlayamadım sizin için dert olmaz benim
İçin dert olur fikir almak isteyebilirim bunda ne var ki gerçekten daha fazla laf anlatamayacağım ben pes ediyroum

Herkesin bakış açısı farklı her dk buraya giremiyorum çok yorum var ütülerim kaldı şuraya laf yetistircem diye anaa niye böyle abarttınız anlayamadım sizin için dert olmaz benim
İçin dert olur fikir almak isteyebilirim bunda ne var ki gerçekten daha fazla laf anlatamayacağım ben pes ediyroum
Ahahhahaha kurtlar sofrası loading 😄

bence gelsinler yaz doneminde alabildigin kadar al misafir cunku eylul itibari ile hastaliklar baslar. tam zamani aslinda. 2, 3 cesit yap at dondurucuya misafirler gelecegi zaman da atarsin firina. hem insanlardan uzak buyumesin cocugunuz

Seni kinim kinim kiniyorum , nasil olur da isin bu kadar basindan askinken , gelip burada fikir sormazsin bizlere , biz derdik misafire gerek yok , siz gidin diye :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X