Kızlar Allah bağışlasın 76 günlük bebeğim var tabi alışma süreci uykusuzluk vs derken zor ama güzel bi döneme girdik,çok şükür 40’ı çıktı tabi ki gelmek isteyenler oldu benim ve eşimin tarafı eşim vardiyalı ve yoğun mesaili çalışıyor her zaman misafir için ayak uyduramiyoruz açıkçası evde kaldığı zamanlar da evimizde biraz dinlenmek istiyoruz bebek çünkü biraz yoruyor onun dışındaki zamanlarda akraba vs geliyor sağolsun eşim de annem de hep destek oldular birde oğlum sunnet oldu ben biraz annemde kaldım annem bizde derken başbaşa aile olarak yeni yeni kendimize geliyoruz ve bebeğimin uykusu hafif benimle uyumak istiyor yanında oluyorum falan o uyuduğu zaman ister istemez bende dinlenmek istiyorum her neyse hamileyken taşındım eski apt arkadaslarim gelmek istiyorlar kalabalıklar hiç sıkıntı değil hamileyken ev gezmesine geldiler aldım suan da istiyorlar ama artık aynı apt değiliz uzaktan gelecekler ikram vs yapmak lazım temizlik vs ben suan bunu yapabilecek gücü kendimde görmüyorum açıkçası evet bir gün alayım kurtulayım diyorum ama olmuyor kimse de demiyor biz kalabalığız hepimiz bir tane bisey yapar getiririz sen bebeğinle uğraşma ben eşimin arkadaşına gittim 3 aylık olmasına rağmen çayın yanına tatlımı kurabiyemi yapıp gittim ki o zaman karnım burnumdaydi şimdi ben mi abartıyorum kızlar nasıl bi yol çizsem sizce ? Çünkü kaldıkça da bi yanım vicdan azabı çekiyor gibi
Kız 2 ay 16 gün deseydim sorun kalkar mı ortadanYani gelmelerini istemiyorsan soyle o zaman. Ama onlara dusuncesiz davranmislar diyemem. 3 ay olmus nerdeyse zaten, 1 gun gelebilirler nolacak ki. İkram da hazirlama o zaman. Cayin yanina hazir bir sey al koy. Bi de bebeginin gününü artik saymayo birak bence
Ben söylüyorum ki karşıda ki de boşuna uğraşıp stress olmasın diye söylemeden götürünce benim için onun bi anlamı kalmıyor zaten yatmamızdaki amaç karşı tarafın ikramla uğraşmaması değil mi ?İnsanlar gelse dert gelmese dert
Siz hazır değilseniz müsait değiliz diyebilirsiniz.
Ama bence boşuna stress ediyorsunuz Sonuçta yatılı misafir değil.
Anneniz madem yardımcı bi kaç çeşit hazırlayıp ağırlamak çok zor değil.
Ayrıca demiyorlar ama getirmeyeceklerini nerden biliyorsunuz? Bende her bebek götürmeye gittiğimde mutlaka birşey hazırlarım ama önceden bunu söylemem.
Ben söylüyorum ki karşıda ki de boşuna uğraşıp stress olmasın diye söylemeden götürünce benim için onun bi anlamı kalmıyor zaten yatmamızdaki amaç karşı tarafın ikramla uğraşmaması değil mi ?
Gözümde büyütüyorum galiba eşimde aynısını diyor ama nedense bi değişik oldum farkındayım almam lazım ama bugün yarın diye diye bu zaman olduMisafir kabul etmek zorunda değilsiniz. Bebekten dolayı zorlandığınızı şuan kabul edemeyeceğinizi belirtin arkadaşlarınıza. Bebeğinizle artık normal yaşantınıza da ayak uyduracak zamanlara girmişsiniz bence. Kabul etmek istiyor ama işler gözünüzde büyüyorsa bütçeniz elverişli ise dışarıdan birilerine yaptırın. Yada hazır poğaça vs alabilirsiniz.
Efendim?Kızlar
Ya benim elim biraz boldur bi kekle poğaça ile yoldan gelen insana bunları ye diyemem demek istemem sanırım ondan biraz böyle oldum isterim bol çeşit yapayım yenilsin içilsin hep böyleydim ama suan yapacak gücü gormuyroumStress olacak ne varki? İlla 10 çeşit olacak diye bi kuralmı var? Bi kek bi poğaça tamamdır. Onlarda getirirse ekstra olur getirmezse olanı yerler. Sonuçta günlerce kalmayacaklar. Bir kaç saat oturup giderler.
Ya benim elim biraz boldur bi kekle poğaça ile yoldan gelen insana bunları ye diyemem demek istemem sanırım ondan biraz böyle oldum isterim bol çeşit yapayım yenilsin içilsin hep böyleydim ama suan yapacak gücü gormuyroum
Kendimde ya
Ayyy bide biri görür de anlar diye yaaa ayıp olur insanlaraEfendim?
Ama konu silmek yasak. Geri gelecek konun üzerine ban yiyeceksinAyyy bide biri görür de anlar diye yaaa ayıp olur insanlara
İşte yapılmıyor ki yapsalar sen yorulma deseler her bebek aynı olmuyor ki benim ki geceleri zor uyuyor mesela amaaan işte öyle yaaaYooo al bir kilo tatlı yap çayini gönder...ne yapacaksın ki başka...birde sütlü kahve tamamdır...zaten kalabalıkların hepsi tek çeşit getirse ki getirmeleri lazım biz hep böyle yaptık arkadaş ve komşularla hiç sıkıntı olmaz...