76 günlük bebeğim ve gelmek isteyen misafirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer açtığınız konudan bahsediyorum hanımefendi, ayrıca yorum yapılmasından rahatsız oluyorsanız konu açmayın o halde.

Diğer açtığınız konudan bahsediyorum hanımefendi, ayrıca yorum yapılmasından rahatsız oluyorsanız konu açmayın o halde.
Yorum yapılmasından rahatsız değilim orda bir sorunumu nasıl halledebilirim diye sordum ama siz gene okuduğunuzu anlamamışsınız orda da ben mangal yakacağım demedim ortak alan var toprak sahipleri mangal yakıyormuş dedim ahh ahhh

Bence boşuna dert ediyorsunuz. Normal zamanda ben de en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım ama yenidoğan bebeğim olsaydı kolay bir tatlı yapıp yanına da hazır bir iki şey aldırırdım. Bebek görmeye gelenler de gün tabağı gibi çeşit çeşit ikramlık beklemez zaten. Yine de ikram ederken kusura bakmayın, bebekle pek bir şey hazırlayamadım dersiniz. Hepsi anlayışla karşılayacaklardır emin olun.

76 gün olmuş bir zahmet insanlar gelsin okula yazdırdığınız da mı ağırlayacaksınız, bir de ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ki hazır tatlı alın geçin bende öyle yapıyorum artık eskidendi tatlılar kekler…

Ya ablacım çocuğun günlerini saymayı apartmanın mangalını dert edeceğine evini dert et biraz. Okuduğunu anlıyorum sen rahat olabilirsin.

Belki gelirken kuru pasta falan getirrirler sen de çay demlersin tamam yeter.

Bazı konularda çoğu kişi misafiri öcü gibi görüyor hayret ediyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum ama ben tek başıma 3 çocuk büyütüyorum gelen akşam veya sabah erken haber veriyor sofrayı dolduruyorum. Yeri geldi minicik bebeğimle ekmek yaptım,Mantı açtım evim herzaman doluydu.40mız çıkmadan geliyorlardı annem yanımda değil kv kendine hayrı yok,bebegi uyutunca Poğaça,börek,kek,Mantı,sarma,ekmek yapıp buzluğa atıyordum biri gelince rahat oluyordu. Halada öyleyim hiç işim bitmez elim boş kalmaz. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin
AdChoices
ADVERTISING​

Maşallah keşke bende bu kadar aktif olsam yok ben öcü diye bakmıyorum misafire aksine dolu dolu sofra kurabilmek için bekledim ama bekledikçe zaman geçti gibi oldu

Maşallah keşke bende bu kadar aktif olsam yok ben öcü diye bakmıyorum misafire aksine dolu dolu sofra kurabilmek için bekledim ama bekledikçe zaman geçti gibi oldu
Bende çok severim misafir agirlamayı,gidip gelmeyi. Boş zamanında buzluğa biseyler at veya haber geldimi hazır biseyler al sadece temizlikte uğraşırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…