Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahki yumurtalar dokundu malesef. Sürekli yulaflı kahvaltı da yapmak istemiyorum. Bir çözüm bulmam gerekiyor30.07.2024
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, 2 wasa, 1 kase aşure, salatalık domates
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, 1 yulaf bar, 1 maden suyu
Akşam: 1 tabak yaprak sarma, 1 kase keten tohumlu yoğurt
Leslie 2 mil yapıldı
Avokado ve söğüş tabağı yiyebilirsiniz lor peynir ile.Sabahki yumurtalar dokundu malesef. Sürekli yulaflı kahvaltı da yapmak istemiyorum. Bir çözüm bulmam gerekiyor
Sabah 1 kupa yeşil çay eklemeyi unuttum30.07.2024
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, 2 wasa, 1 kase aşure, salatalık domates
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, 1 yulaf bar, 1 maden suyu
Akşam: 1 tabak yaprak sarma, 1 kase keten tohumlu yoğurt
Leslie 2 mil yapıldı
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Avokado ve söğüş tabağı yiyebilirsiniz lor peynir ile.
Yoğurtlu meyve bowl lar hazırlayabilirsiniz. Yulaf ve yumurtadan lavaş yapıp yeşilliklerle yiyebilirsiniz.
Diyet tostlar, mercimek krepler vs aslında kahvaltı seçeneği çok.
Bu arada nacizane akşam yemeğini kalori açısından hafif tutup örneğin sebze yemekleri, gün içinde alacağınız kahvaltı ve araöğünlerde en yüksek kalorileri almaya çalışın.
Selam canım hoşgeldin. Tabiki birlikte bu süreci yürütebiliriz. Ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sağlıklı beslenirken de kilo vermeye çalışıyorum. Her gün buraya öğünlerimi ve sporumu yazıyorum. Cumartesi günleri tartı günüm. İstersen birlikte devam edelim.selamlar bende diyete başlamak istiyorum 64.7 kiloyum boyum 159 doğumdan sonra bir türlü boğazımı tutup eski halime dönemedim 55-56 civarı çok iyi oluyor bende önerilerinizi takip edebilir miyim?
Hoşbuldum. Teşkkür ederim. Bugğn Sabah çeyrek simit yedim ve latte içtim. öğlen tavuk ızgara ama şimdi yine soğuk kahve içicem benim ilk amacım porsiyon kontrolü aslında tartım tayinim çıktığı için taşınacağım eve gitti en son kilom 64.7 idi bakalım bu süreçte ne kadar eksilecek akşamları da telefonuma indirdiğim programdan spora başlıcam :) bu arada sabah bel ölçümü alıp devam edebilirimSelam canım hoşgeldin. Tabiki birlikte bu süreci yürütebiliriz. Ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sağlıklı beslenirken de kilo vermeye çalışıyorum. Her gün buraya öğünlerimi ve sporumu yazıyorum. Cumartesi günleri tartı günüm. İstersen birlikte devam edelim.