- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Balım aynen böylesi daha iyi olacak gibi görünüyor. Mesela ben su an günde 10 bin adım atınca bayağı kalori yakıyorum ve cok yoruluyorum. Cizkekime o konuda katıldım. Aslında herkesin düzeni kendine göre biraz bence bu zayıflama spor konusunda.Çizkekim, bu yürüyüş ve adımla ilgili yabancı basında bir yazı okumuştum. Onu tekrar bulursam buraya atarım. Şahsen ilgimi çekmiş ufuk açıcı gelmişti bana. Mesela bize 10 bin adım iyi bir miktar gibi geliyor, göz dolduruyorya, ama orada kabaca 10 bin adımı sıradan bir gün, günlük olması gereken, çok da aktif sayılamayacak bir miktar olarak anlatıyordu.
Yani 10bini görünce sevineceğim kadar bir şey yokmuş ortada İnsanın geçmişten günümüze ne kadar hareketli olduğu, günlük kilometrelerce yol gittiğini vs anlatıyor. Bunlar bana mantıklı geldi. Bence biz çağımızın olağan düzeni ve teknolojinin ilerlemesi ile hantallaştık. Yani 7 bin de 10bin de çok değil ama çok gibi geliyor bize.
Benim adım programında ise 3 bin adım için 'kanepeden uzak bir gün', 10 bin için 'sağlıklı bir gün', 14 bin için de 'daha ince bir gün' diyor.
Diğer söylediklerine de katılıyorum, kas kitlemizin farklı olması, bedenen ihtiyaçların ve toleransların farklı olması, herkesin layığı ile yapıp yapamayacağına. Fakat bu kadar irdelersek bir rehavet olabilir mi onu bilemedim. Birbirimizi teşvik edebilmek için üçe beşe pek bakmadan, olduğu kadarıyla yapılabilir diyorum. Herkesin kendi hedefini belirlemesi fikrini de çok beğendim ❤
Civcivim, 4 gün için 35bin hedefi koyman hoşuma gitti
Benim hedefimde 40 bini geçmeye çalışmak olacak
Herkes kendi koyduğu hedefini geçmeye çalışacak o zaman, durum onu gösteriyor :)
Bir de dediği gibi en küçük bi hareketi bile sayabiliyor adimsayar. O zaman da sağlıklı bi sonuç olmuyor.
evet balim bakalim 35bin koydum çok uçmak istemedim inşallah ulasabilirim buna da
iş olsun civcivim Hava aldın mı nasıl oldun?
Biraz daha iyiyim balım evet çıktım dışarıBu hafta hepimiz döküldük mü ne oldu yaw
Hala midem çok iyi değil de. İdare eder gündüze nazaran.
Sen nasıl oldun asıl