- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.621
Haha ben maalesef onu da seviyorum be alyam üzeri yağlı olacakEvet birbirimizi takip ediyoruz kuzum yeşil çay içelim benim tatlı zaafım yok çarşamba gece eşimin memlekete gidiyoruz orada perşembe zaten baygın olurum benim zaafım ekmek itiraf ediyorum böyle ısıtıp ısıtıp bazlama getiriyorlar ona karşı koyup gelmek en büyük hedefim.
Ama hafif hissetmekten daha lezzetli değil
Fazla yemezsen dengelersin canım bence
Evet biraz makarna olunca az yedim biliyordum patlama yasicagimi ama hissetmistimCanım vicdan yapsan da yaz en azından tamamen kopma. görürsek bunları yeme faland eriz motive olursun.benb buraya yazacagım dıye yemek üzere oldugum çogu seyi yemıyorum
canım tamamen bırakma ınsALLAH.ıyıce bırakınca beyın otomatık olarak yemeyecekse de yedırıyor. öğünleri denglemeye çalış .yavas yavas motivasyonun geri gelir inşALLAH.
Balım ben menunde cok bısey goremedım. nutellalı ekmek var ama ıftarı cok az yemıssın. bence dengelemişsin. hiç kendıne şey etme bu arada benım de regl dönemi yaklaştı. ödem kapıda
Balım spor ve yesilcay bugünlerde bizim sadik yarimiz olmali
Afiyet olsun balım çok güzel hele spor masallah17 Nisan Pazartesi Menu:
sahur :ceyrek ekmekten az fazla kaşarlı tost (günlerdir çok canım istiyodu yedim :) ) +2 salatalık
iftar: 6 kaşık kabak sote+3 kasık yogurt + 1 kase ezogelin corba
akşam: sade kaahve +2 kare cıkolata
yatmadan önce : sade soda +2 kupa yeşilcay+3 kuru kayısıyı sıcak suda bekletip içtim (sindirim sistemi ramazan boyu pert )
spor:
50 Dk Tempolu Yürüyüş
25 dk iş yerinin bahcesinde gezinme
eve gidince de küçük oglumu dısarı cıkardım 40 dk peşinde koştum bence en büyük spordu öldüm bittim
toplam 16 bin adım olmus dün :)
Kabak soteyi nasil yapıyorsun? Bu kabak detoksunda nerdeyse hic yağla yapiliyorya onun gibi mi yoksa sulu yemek gibi mi nasıl
Ben fırında azcık yağla yapınca çok beğendim kabagi yoğurtla harika oluyor. Ama tavada sevemedim ben bi türlü ya da bir şeyi eksik yapıyorum.