- 4 Eylül 2018
- 1.137
- 2.510
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.581
merhaba guzel kadinlar
hafta sonu kosturmasindan ciktim geldim:)
15 nisan Cumartesi menu:
sahur :5 kasik yulaftan meyveli yulaf lapasi
iftar: 6 kasik mercimekli patlican yemegi+çoban salata +4 kasik yoğurtlu makarna
** bugun cocuklara ve kendimize bayram jcjn alışverişe ciktik 5 saat disarda gezdim spor sayilir degil mi Saricivcivcikcik
**normalde ara ogun yapacaktım ama yorgunluktan cocuklarla uyumusum:)
16 Nisan Pazar Menu:
iftar: 6 kasik mercimekli patlican yemegi +çoban salata +2 kasik yoğurt +avuç içinden az pide
Aksam ara: 4 kayisi kurusu+10 cilek
2 kupa yeşil çay
*** bugun de spor yok ama ev temizledim yarin ise gideceğim diye. iki gundur pert oldum spora güç kalmadı.
ama yarin kaldigim yerden devam
***kizlar bir de kiyafet aldim 17 kg vermis bedenime gore. ayni markanın daha önce aldığım bedenine göre 6 beden küçük kıyafetlerin içine girmek beni cok mutlu etti. biraz daha motive oldum . daha da zayiflayip incelemek istiyorum . gözünüz üzerimde olsun
hafta sonu kosturmasindan ciktim geldim:)
15 nisan Cumartesi menu:
sahur :5 kasik yulaftan meyveli yulaf lapasi
iftar: 6 kasik mercimekli patlican yemegi+çoban salata +4 kasik yoğurtlu makarna
** bugun cocuklara ve kendimize bayram jcjn alışverişe ciktik 5 saat disarda gezdim spor sayilir degil mi Saricivcivcikcik
**normalde ara ogun yapacaktım ama yorgunluktan cocuklarla uyumusum:)
16 Nisan Pazar Menu:
iftar: 6 kasik mercimekli patlican yemegi +çoban salata +2 kasik yoğurt +avuç içinden az pide
Aksam ara: 4 kayisi kurusu+10 cilek
2 kupa yeşil çay
*** bugun de spor yok ama ev temizledim yarin ise gideceğim diye. iki gundur pert oldum spora güç kalmadı.
ama yarin kaldigim yerden devam
***kizlar bir de kiyafet aldim 17 kg vermis bedenime gore. ayni markanın daha önce aldığım bedenine göre 6 beden küçük kıyafetlerin içine girmek beni cok mutlu etti. biraz daha motive oldum . daha da zayiflayip incelemek istiyorum . gözünüz üzerimde olsun