- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.512
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #3.241
Tebrik ederim canım :)Naber kızlarrr. 3 gün diyet yapıp diğer günler çok sıkmama rağmen kilo vermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım :)Naber kızlarrr. 3 gün diyet yapıp diğer günler çok sıkmama rağmen kilo vermişim
BiliyorumDiyetisyen menüsü kız
20 miBalım spor rutinine 20 dk eklmeni rica ediciiimm
kıyamadım sana Civcivim 10 olsun :)ben yürüyüş gibi düşününce öyle dedim :)
Kandilimiz Mübarek Olsunn
Çok iyi canım maşallah ben de kalkıp bi sporumu yapsaydimKızlar 1 saat 15 dk yürüdüm geldim :) şimdi yeşil çay içeceğim:)
Haha yok kıy kıy bir şey olmaz yaparım lisbetim kırk yılda bi kiymissin çok mukıyamadım sana Civcivim 10 olsun :)ben yürüyüş gibi düşününce öyle dedim :)
Çok geçmiş olsun canım ya Tamam sen bir hafta dinlen iyileşin öyle gel inşallah dinlenebilirsinHayırlı Kandiller herkese güzelliklere vesile olsun inş
Saricivcivcikcik kuzum bana bir hafta müsade edermisiniz bu kez de oğlum getirdi cuma influenza gerçekten bağışıklığım düşük sanırım bir ayda ikinci bu hastalık ateş kendimi toparlamaya ihtiyacım var misafir vardı dünde bugün gitti baktı hastayız zorla direniyorum yatsam kalkamayacağım öyle üç gün kesintisiz uyumaya ihtiyacım var ki
severim seniHaha yok kıy kıy bir şey olmaz yaparım lisbetim kırk yılda bi kiymissin çok mu
Geçmiş olsun Canım. Rabbim şifalar versin.Hayırlı Kandiller herkese güzelliklere vesile olsun inş
Saricivcivcikcik kuzum bana bir hafta müsade edermisiniz bu kez de oğlum getirdi cuma influenza gerçekten bağışıklığım düşük sanırım bir ayda ikinci bu hastalık ateş kendimi toparlamaya ihtiyacım var misafir vardı dünde bugün gitti baktı hastayız zorla direniyorum yatsam kalkamayacağım öyle üç gün kesintisiz uyumaya ihtiyacım var ki
listeden cikayim canim. ne diyet ne spor hicbirsey yapamiyorumAlp_BuRc Canim foruma girmişsin ama sayfaya bayağıdır menü ve kilo bildirimi yapmiyorsun.
Devam etmek istiyor musun?
İstemiyorsan listeden cikaricam.