🏃‍♀️70'lerden 50'lere🏃‍♀️

Ayyy güzel balım benim, süpersin sen :KK200: 1-2 hafta daha tartılmayı düşünmüyordum ama madem listedeyim, yarın sabah kilo bildirimi yaparım balım :21:
Balım yani sen tezden dolayı streslisin diye darlamiyorum sen bilirsin tartilmak istemezsen. Ama bana sorarsan bi an önce tartilip sonucu görüp müdahale etmek çok iyi olur🤩
Afiyet olsun cankuşum. Menünü beğendim.

en çok güldüğüm şeyse eve almıyorum kısmı oldu :KK70: Alınca yiyoruz çünkü :KK50:

Tamam balım senin için tartılacağım :bicak:
Evet balım ya alınca kesinlikle yiyoruz🙈😂
Merhabaaaaa yarın tartımız var ama davul gibiyim regl olduğum için napcaz? Zoru kiraz sapına verdim vallahi.
Önümüzdeki hafta için yani cumadan sonra harika bi liste ayarladım kendime. Avokadolar felannnn
Leydim önemli değil sen regl geçince hepsini atarsın siskinligin 😍
Ben de olmak üzere olduğum için şiş hissediyorum hafta içi eksideydim umarım hala öyleyimdir umudum var ama🫠

Bu arada yağ yakıcı kahve bugün son gündü dimi artık yarin icmiyorum😁 var mı başka içecek tarifin🥰

Merhabaaaaa yarın tartımız var ama davul gibiyim regl olduğum için napcaz? Zoru kiraz sapına verdim vallahi.
Önümüzdeki hafta için yani cumadan sonra harika bi liste ayarladım kendime. Avokadolar felannnn
Başa bela resmen bu regl şişkinliği 😤 sabah tartı öncesi mümkünse küçük bir yürüyüş de iyi gelir bence.

Balım yani sen tezden dolayı streslisin diye darlamiyorum sen bilirsin tartilmak istemezsen. Ama bana sorarsan bi an önce tartilip sonucu görüp müdahale etmek çok iyi olur🤩

Evet balım ya alınca kesinlikle yiyoruz🙈😂

Leydim önemli değil sen regl geçince hepsini atarsın siskinligin 😍
Ben de olmak üzere olduğum için şiş hissediyorum hafta içi eksideydim umarım hala öyleyimdir umudum var ama🫠

Bu arada yağ yakıcı kahve bugün son gündü dimi artık yarin icmiyorum😁 var mı başka içecek tarifin🥰
Yok balım yaa tezden değil de 90 üstü olduğum için biraz verip öyle tartilayim diyordum, bu arada ben zaten 92 küsur görmüştüm. Bir saat önce sabahın korkusuyla duştan çıkınca bir tartilayim da az çok kilomu göreyim istedim. Bil bakalım ne gördüm 🤔

Yok balım yaa tezden değil de 90 üstü olduğum için biraz verip öyle tartilayim diyordum, bu arada ben zaten 92 küsur görmüştüm. Bir saat önce sabahın korkusuyla duştan çıkınca bir tartilayim da az çok kilomu göreyim istedim. Bil bakalım ne gördüm 🤔
Ne gördün balim?
Bir şey diyim mi bence kesinlikle öyle düşünme. Ben de geçen hafta artı gelcem diye tartilmak istemedim ama iyi ki tartilmisim yoksa hepten salabilirdm bazen gerçekleri görmek iyi geliyor:KK43:

Ne gördün balim?
Bir şey diyim mi bence kesinlikle öyle düşünme. Ben de geçen hafta artı gelcem diye tartilmak istemedim ama iyi ki tartilmisim yoksa hepten salabilirdm bazen gerçekleri görmek iyi geliyor:KK43:
Ahhh balım ya kıyamam beni duruma hazırlıyor bı de 😍 89.2 gördüm 🤩🤩 sabah büyük bir hevesle tartilabilirim 😄

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Geç oldu ama menümü yazayım
23 Şubat Perşembe
9.30 1 tost
14.30 fıstık ezmeli hurma 3 tane
17.30 smothie
19.00 1 kase çorba, 2 tavuk, fırın sebze

Su 1 lt falan
Spor yapmadım evde çok yoruluyorum bu aralar. Bir de yeni alışıyorum yeni hafta yeni kararlar baya istikrarlı olucam önümüzdeki hafta, gaza geldim her hafta 1-1.5 kg eksi görülecek
Tabiki 2 filtre kahve 1 nescafe yine

Afiyet olsun canim 😊
Evden çalışıyorum demissin ne iş yapıyorsun? İstersen söylemeyebilirsin öylesine sordum😊
ayy yok canim devlet sirri degil zaten Amazonda calisiyorum ben hesap sagligi diye bi birim var onda hesaplri yonetiyoruz, bir yandanda arama yapiyoruz ediyoruz vs vs

Ahhh balım ya kıyamam beni duruma hazırlıyor bı de 😍 89.2 gördüm 🤩🤩 sabah büyük bir hevesle tartilabilirim 😄
Vaaavv işte buuu😍 o zaman hiç bekleme kesin tartil Songülüm beraber 7leri de görelim bi an once🤩
Estağfurullah canim sayfa hepimizin 😄
Geç oldu ama menümü yazayım
23 Şubat Perşembe
9.30 1 tost
14.30 fıstık ezmeli hurma 3 tane
17.30 smothie
19.00 1 kase çorba, 2 tavuk, fırın sebze

Su 1 lt falan
Spor yapmadım evde çok yoruluyorum bu aralar. Bir de yeni alışıyorum yeni hafta yeni kararlar baya istikrarlı olucam önümüzdeki hafta, gaza geldim her hafta 1-1.5 kg eksi görülecek
Tabiki 2 filtre kahve 1 nescafe yine
Afiyet olsun canım bence çok güzel menü🤩
Biraz toparlanalim da yarışmalar yaparız yine.
ayy yok canim devlet sirri degil zaten Amazonda calisiyorum ben hesap sagligi diye bi birim var onda hesaplri yonetiyoruz, bir yandanda arama yapiyoruz ediyoruz vs vs
Anladım canim ne güzel😊

Vaaavv işte buuu😍 o zaman hiç bekleme kesin tartil Songülüm beraber 7leri de görelim bi an once🤩
Tartilacam bitanem, mutlu oldum o rakamı görünce. İnşallah birazdan yine güzel bir rakam görürüm.
Günaydın kızlar💚
Günaydın balım 😘
Kilo Bildirimi

Geçen hafta: 72.2 kg
Bugün: 70.7 kg
Fark: -1.5 kg

*Çarşamba günü de aynı kiloyu görmüştüm çarşambadan beri nasıl hiç gr vermedim onu anlamadım 🤔
Canım çok güzel bir eksi görmüşsün zaten. Çok erken tartildigin için de daha fazlasını gormemissindir.

Tartilacam bitanem, mutlu oldum o rakamı görünce. İnşallah birazdan yine güzel bir rakam görürüm.
İnşallah balım🤩
Günaydın balım 😘

Canım çok güzel bir eksi görmüşsün zaten. Çok erken tartildigin için de daha fazlasını gormemissindir.
Olabilir balım erken kahvaltı yaptım ondan. Bir de regl yakın birçok faktör bir arada yine yani😄

Kilo bildirimi
Geçen hafta 91 (92yi de gördüm ama önceki gece çok yemiştim)
Bugün 87.9
Fark 2.1 kg

Son gelenler böyle hızlı gider umarım 🙏

Çok iyi songulum tebrik ederim🤩
7leri hemen göreceksin bence🤩
Günaydın herkese ♥️
Pazar günü 69.8
Bugün 69.3
-500 kg

Spor yapsam 1 kg rahat giderdi ama kaçamaklarla esnek yaptım. Bu hafta sağlam spor ve güzel diyet yapacağım ve ödemli hissediyorum ödemi de atarsam hedef 2 kg. Haftaya cuma 67.4 göreceğim.
Canim bence kaçamağa rağmen çok çok iyi eksidesin🤩
Haftaya benim de hedefim sağlam inşallah başarırız beraber 💜

Selamlar :KK54:

@enerji_kusagi

Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,🍏
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek, 🙈
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,🤞
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.👊

🌸Kurallar🌸
🏃‍♀️Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
🏃‍♀️Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir🤭)
🏃‍♀️Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
🏃‍♀️Bol su icmek (en az 2 litre)
🏃‍♀️Her gün menü yazmak
🏃‍♀️İstikrarlı olmak (disiplin şart)
🏃‍♀️Günde 3000 adım atmak

Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
Yüzde: %...

🍇🍇🍇YÜZDE HESAPLAMA🍇🍇🍇
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi

73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589

*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor.

***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.

İsimBaşlangıç kilosuGüncel kiloHedef kilo
Civciv72.570.764👉53
@enerji_kusagi75.471.365👉56
@asliogretmen76.9473.768👉62
sonngulen sonngulen 90.2-79
@lisbethsalander0091.581.880
@_BuRc_69.368.958
@LADY VEGA58.856.650
@sudansebep6967.059👉55
@Humakaser6355.055
@Alyasena71.672.065👉55
@melisa-67.467.2
@Clair de lune76.977.960
@MiLissy55.555.650

Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
TarihİsimBaşlangıç kilosuGüncelHedef
13 ocak Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 77.076.8
5 subat@kittenlove69.068.962
19 subat Nyx1 Nyx1 69.857👉53
23 şubat britneyyyyy britneyyyyy 63.557

💃🏊🏋️‍♀️SPOR PUANLAMALARI🚴🏋🏃

1 adım====================0.035 puan

Örnegin 5200 adim; 5200×0.035
İp atlama (1 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (4 tane) ====== 1 puan
Yavaş yürüyüş==============1 puan
Orta tempo yürüyüş (dk) ======= 3 puan