70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bugünkü menümü yazmamışım ya ben 😅

Sabah 10:30 1 dilim ekmek +1 çay kaşığı ayva reçeli+ 1 çay kaşığı teremyağ
1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir,
1/3 dilim kaşar
Domates salatalık
Şekersiz 1 fincan çay

Öğle 14:30 1 fırın baget + 2 yumurtadan omlet ( kapamanin pilavını yemek istemedim, başka bişey yapmayada üşendim 😅)

Aksam 19:00 1 kase yeşil mercimek çorbası
1/3 kase yoğurt
2 YK et kavurma

Ara: 1 küçük yerli muz
1/3 ayva

2 lt su
Spor yok

Son düzenleme:
Mühendisim bende yazın çok olmuştu normalde de dönem dönem oluyor bir dünya test oldum birşey çıkmadı
Umarım zararsız birşeyler olsun 💕💕💕
Senin annene ne demişlerdi balım❤️❤️❤️
Cnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.

Bugünkü menümü yazmamışım ya ben 😅

Sabah 10:KK30: 1 dilim ekmek +1 çay kaşığı ayva reçeli+ 1 çay kaşığı teremyağ
1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir,
1/3 dilim kaşar
Domates salatalık
Şekersiz 1 fincan çay

Öğle 14:KK30: 1 fırın baget + 2 yumurtadan omlet ( kapamanin pilavını yemek istemedim, başka bişey yapmayada üşendim 😅)

Aksam 19:00 1 kase yeşil mercimek çorbası
1/3 kase yoğurt
2 YK et kavurma

Ara: 1 küçük yerli muz
1/3 ayva

2 lt su
Spor yok
Emojilerin çok tatlı ya🤭🤭
Durup izledim😂😂

👩‍🍳cumartesi menusu🍴
8.30 3 kayisi 1 kşk sirke sulu
➡️10.30 tereyagda yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 4 dlm peynir 2 yk tulum 4 ceri domates 2 tane kucuk peynirli maydonizlu pankek
➡️11.30 1 mandalin ,yarım cay bardagi sute kakao chia ketentohumu kayisi
➡️16.45 yarim lavas ekmek tavuk tantuni (evde )

💧su 2 lt nane elmali limonlu tarcinli karanfilli su
🤸🏻‍♀️spor. 2361 adım
10 dk bacak
8 dk karın calismasi
30 dk boosted leslie

sonngulen sonngulen 😘🤗

Cnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.
Çok geçmiş olsun 💐 çok korkmuş olmalısınız neyseki geride kalmış 🙏
benim 2-3 senedir oluyor şuan şiş değil neyse ki 💕

Çok geçmiş olsun 💐 çok korkmuş olmalısınız neyseki geride kalmış 🙏
benim 2-3 senedir oluyor şuan şiş değil neyse ki 💕
Çok teşekkür ederim cnm 😍 baya korkmuştuk gerçekten... Allah kimseye yaşatmasın.🤲
Sanada çok geçmiş olsun cnm, neyseki altında yatan kötü bir neden çıkmamış. Bağışıklıkla alakalı sanırım, zayıf düşüp mikroplarla savaşırken oluyor muhtemelen.

Ben emoji çok seviyorum ya 😂😂
Bide 10 yıl sonra bile bu satırlar duracak girip okuyacak bu günleri anacağız 😍😍
Ben 10 sene önce ne yazdım diye kk da okuyorum bazen 😂😂
Hatta Timur büyücek beraber okuyacak güleceksiniz 😍😍
Canım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah 😂😍

tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.
Canımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.

Senin çok yüksek ihtimal fıtık. Fıtık sadece ensede olmaz. (Ateş, şişlik vs yoksa tabi)

Değilse tek taraflı kas boyunda gerginlik, tek taraf tükürük bezi iltihabı, troid, damar zedelenmesi veya zarı iltihabı, ...
Leylamın dediği gibi lenf bezi şişliği/iltihabı da ağrı, acı, acıyarak çekme gibi gerginlik yapar ama onda bir noktada özellikle yoğunlaşır, birde ele nodül gibi gelir.
Tıp başka bir şey türetmediyse, bende atlamadıysam bunlardan biri.

Canım çocuğa terminatör demişim, Tazmanya canavarı edasıyla demişim... Okuduktan sonra sen ne biçim annesin demez inşallah 😂😍
Hiç öyle düşünmemiştim 😁 çok hareketli demek istemiş derdim ben olsam 😘😘😘 o da öyle düşünür tahminim ❤️❤️❤️

Canımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.

Senin çok yüksek ihtimal fıtık. Fıtık sadece ensede olmaz. (Ateş, şişlik vs yoksa tabi)

Değilse tek taraflı kas boyunda gerginlik, tek taraf tükürük bezi iltihabı, troid, damar zedelenmesi veya zarı iltihabı, ...
Leylamın dediği gibi lenf bezi şişliği/iltihabı da ağrı, acı, acıyarak çekme gibi gerginlik yapar ama onda bir noktada özellikle yoğunlaşır, birde ele nodül gibi gelir.
Tıp başka bir şey türetmediyse, bende atlamadıysam bunlardan biri.

Enerjimiz doktorumuz her derde devamız 😍😍😍❤️❤️❤️ Teşekkür ederiz ❤️

Ben bu hatunlari yapiyorum canim

Sonra kilo verince emi wong yaptim 1 saat o zaman Allah seni inandirsin karnim baklava baklava olmustu ince sekilde oyle erkeklerinki gbi degil

benim vücudum da şu an aynı ortadaki zenci gibi ya🤦

yapınca bacaklar mi kalinlasiyomus basen de çıkmış 😬

Şu andan itibaren balım canım çiçeğim böcegim moduna dönülüyore😅😅
Sahte profil o dersin😂😂
Hesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desem 😂 bdv deki kocalar öyle yapıyor ya canım, ya arkadaşı onun telini almış oluyor ya da farkında değil 🤫

GÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR 🍯
BOY
2 OCAK
9 OCAK
sonngulen sonngulen 160 cm68,20066,500
Felicio Felicio 160 cm52,60051,700
sudem34 sudem34 171 cm66,600
enerji_kusagi enerji_kusagi 159 cm67,80067,100
@Saricivcivcikcik157 cm69,90068,400
birmuhendisanne birmuhendisanne 160 cm67,95067,65
@inci-tepik152 cm84,700
asliogretmen asliogretmen 169 cm79,90078,900
kk birinci noteri kk birinci noteri 160 cm59,40058,300
@Mysonismysun164 cm60,40058,800
Pardon tablo uzerinde deneme yapiyodum yanlislikla paylaştım 😂 hemsehrime yardim amacli😂
Balım ya negoo yu ekleseneeeee ❤️

Hesabımı çalmışlar, ya da eltim yazmıştır falan desem 😂 bdv deki kocalar öyle yapıyor ya canım, ya arkadaşı onun telini almış oluyor ya da farkında değil 🤫
Ha ha 😂😂
Bi de kadınlar yazıyor ya bir arkadaşım rica etti onun için yazıyorum 😅😅
Arkadaşımın başına geldi filan 😂😂

X