70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Allah şifa versin 💐
Neyse ki geride kalmış zor günler.🤗
Şimdi önünüze bakıp daha önce nasıl verdiyseniz aynı azimle tekrar 58 olmak için spor ve sağlıklı beslenme ile fit bir vücuda sahip olmak elinizde 😍
Cok tesekkur ederim🤗 Bu aralar spora pek zamanim olmasa da bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye basliyorum. Gerci ev tasima da spordan sayilir galiba🤭 Tasinma isi bitip duzenimi kurunca da leslie yaparim artik.

GÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR 🍯
BOY
2 OCAK
9 OCAK
sonngulen sonngulen 160 cm68,20066,500
Felicio Felicio 160 cm52,60051,700
sudem34 sudem34 171 cm66,60067,300
enerji_kusagi enerji_kusagi 159 cm67,80067,100
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 157 cm69,90068,400
birmuhendisanne birmuhendisanne 160 cm67,95067,650
inci-tepik inci-tepik 152 cm84,70084,250
asliogretmen asliogretmen 169 cm79,90078,900
@samdan160 cm59,40058,300
Mysonismysun Mysonismysun 164 cm60,40058,800
Aslı sen yoruldun diye hallettim balım 🍯🐝
Bunu favori mesajdan kaydet.🍯🐝
Yukarda sağda bayrak simgesi gibi birşey ona tıkla olur.🍯🐝

Son düzenleme:
Canlar haftaya hava yağmurlu görünüyor ❤️
İnternette sürekli donuyor benim ❤️
sizde de oluyor mu bakım mı var yine acaba?
Sitede bir sıkıntı var gibi canım, başka yerde sorun yaşamıyorum.
Hepsi birbirinden beter 😁😁😁 T.Telekom da çok fena en azından çekiyormuş canım 🧿🧿🧿
Biz T.Telekom kullanıyoruz, burda sorun çıkarmıyor.
Biri dip boya biri üstüne röfle:oops: zaten cok yipratiyo ama bırakamıyorum da:KK70:
Balım ben uzun yıllardır saç boyamıyorum ama arada bir içim de gidiyordu. Saç rengi açıcı bir jel aldım onu kullandım, bal köpüğüne doğru dönmeye başladı saçlarım. Bakalım sonuç nasıl olacak. Sanki saçları da yıpratmıyor gibi.
En sagdaki hic spor yapmayanlar icin gosteriyo dHa once. Ortadaki herkese hitap ediyo. Soldaki biz olumlu fanilere gore degil :KK70:
Soldakine ağzı açık baktım zaten.
Aranan kan bulunmuştur 😂
Peki bu 4 dk olan, set arası kısa olan ağır tabatadan değil gibi sanki, daha mı yumuşak bu? Step yaptıysan kıyaslar mısın?
Bakınca basit duruyor ama o yaparken belli oluyor 😁
Çok hoplama zıplama var gibi canım, yaparken çok kolay olmayacaktır.

Cok tesekkur ederim🤗 Bu aralar spora pek zamanim olmasa da bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye basliyorum. Gerci ev tasima da spordan sayilir galiba🤭 Tasinma isi bitip duzenimi kurunca da leslie yaparim artik.
Hoşgeldiniz. Kolay gelsin. Yeni eviniz de hayırlı olsun 😊

Kararlı iseniz.
Sabah aç karnına tartılin.😍
Mezura ile ölçülerinizi alın.😍
Sonra bir foto çekinin.😍
1 ay sonraki değişim sizi çılgınca mutlu edecek 😍

9 ocak Menüm
09:00
1 dilim tt ekmek
1 yumurta
1-2 çatal tulum peyniri
Bir kaç yaprak yeşillik
3 ceviz

14:00
1/2 mango
1/2 kivi
1/2 küçük Trabzon hurması

18:00
1 tabak bamya
2 yk yoğurt +2 tk keten tohumu
3 badem+3 keçiboynuzu

1 kupa yeşil çay + 5 kupa şekersiz çay
Su: 2 litre, devam

Spor: 4050 adım
5 dk ağırlık

İyi aksamlar kizlar. Aranizda bana da yer vardir umarim . Bebegim emmeyi biraktigindan beridir cok kilo aldim maalesef😔 Artik bu gidise bir dur demek istiyorum. sonngulen sonngulen
Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar, hepimizin amacı aynı, inşallah da başaracağız.
Enerjim ne yaptın bugün çiçeğim? 🌹🌹🌹
Songül um ağrın gecti mı?🌹🌹🌹
Leylam balım senin alerji nasıl azaldı mı boncuğum?🌹🌹🌹
Aslım kahveni içip dinlendin mı balım?🌹🌹🌹
Hayriye m Timur paşa napıyor?🌹🌹🌹
Civciv uyudun mu ?🌹🌹🌹
Balım ağrım geçmedi, pazartesiye kadar ağrı kesicilerle idare edeceğim, dışarı çıkma izni akşam geldi ama randevu saati çoktan geçmişti malesef.
Buyur meydan senin üçtür beştir💃💃
Dünya hoştur 💃💃
Coştur coştur 💃💃
Hoptek heptek oyna💃💃

Balım 🍯 acikirsan ara yapabilirsin😍😍
İf de akşam yemeği ile ertesi sabah arasi süre önemli 😍😍
Bitanem biliyorum, if e uysun diye sabahı geç yapınca öğle için acıkmamış oluyorum, araya da genelde ihtiyaç duymuyorum. Bu liste bitince belki üç ögün yemeyi deneyebilirim bakalım o nasıl sonuç verecek.
Hosbulduk🤗. Ben İrmak, iki cocugum var. Once kilo alma seruvenimi anlayayim bari🤭 İlk cocugumdan sonra iki dusuk yasadim. O zamanlar farkinda olmasam da sanirim depresyona girdim. Kendimi anca yiyerek rahatlatiyordum kilolar biriktikce birikti. Sonra bir sekilde bu gidise bir dur diyebildim nihayet uzun soluklu bir mucadele sonrasi 84 kilolardan 58 kiloya indim. Tam yillardir istedigim kiloya ulasmisken hamilelik geldi ama mutluydum bu bebegi cok istiyordum, hem bu sefer dikkat edip fazla kilo almayacaktim. Derken 9. haftada ultrasonda doktor bebegimde bir anormallik tespit etti. Uzun suren riskli bir gebelik ve belirsizlikten sonra agir kalp problemi olan bebegim dunyaya geldi. Dogar dogmaz zorlu bir ameliyat oldu. 55 gun yogun bakimda yatti. Yogun bakimdan sonra saglik sorunlari, uykusuzluk, surekli aglamalar goturdugumuz dr.lar problemi bir turlu cozemediler. En son gittigimiz doktor gizli reflu, sut alerjisi teshislerini koydu. Zorlu bir surecti hala devam ediyor gerci ama eskisine gore iyiyiz. Tabi bu zorlu surec beni psikolojik olarak cok yipratti ve bana kilo olarak dondu. Bebegim 9 aylikken rahatsizlanip emmeyi de birakinca kilolar aldi basini gitti. Once basarmistim, yine yapabilecegime inaniyorum.
Tekrar hoşgeldin aramıza, zor yollardan geçmişsin. Allah daha zorunu yaşatmasın inşallah, her şey çok daha iyi olsun zamanla. Dediğin gibi bir kez yapmışsın, yine yaparsın inanıyorum.
GÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR 🍯
BOY
2 OCAK
9 OCAK
sonngulen sonngulen 160 cm68,20066,500
Felicio Felicio 160 cm52,60051,700
sudem34 sudem34 171 cm66,60067,300
enerji_kusagi enerji_kusagi 159 cm67,80067,100
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 157 cm69,90068,400
birmuhendisanne birmuhendisanne 160 cm67,95067,650
inci-tepik inci-tepik 152 cm84,70084,250
asliogretmen asliogretmen 169 cm79,90078,900
@samdan160 cm59,40058,300
Mysonismysun Mysonismysun 164 cm60,40058,800
Aslı sen yoruldun diye hallettim balım 🍯🐝
Bunu favori mesajdan kaydet.🍯🐝
Yukarda sağda bayrak simgesi gibi birşey ona tıkla olur.🍯🐝
Bayıldım bu tabloyaaa, ellerine sağlık canım senin de.

9 ocak Menüm
09:00
1 dilim tt ekmek
1 yumurta
1-2 çatal tulum peyniri
Bir kaç yaprak yeşillik
3 ceviz

14:00
1/2 mango
1/2 kivi
1/2 küçük Trabzon hurması

18:00
1 tabak bamya
2 yk yoğurt +2 tk keten tohumu
3 badem+3 keçiboynuzu

1 kupa yeşil çay + 5 kupa şekersiz çay
Su: 2 litre, devam

Spor: 4050 adım
5 dk ağırlık
Afiyet olsun balım, yine çok güzel bir menü gelmiş senden.

Songül um💕
Dikkat et yarın dayanamazsan git balım 🍯
Sağlık işi ertelemeye gelmez🤗
tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.

tatlım acilde bu işi önemsemeyecekler, ağzımdan bakarak anlaşılmaz, bildiğimiz boğaz ağrılarından değil, aşağıda bişeyler var, görüntüleme yapmaları lazım bence. Pazartesiyi bekleyeceğim, bu arada kendimi sporla falan zorlamayacağım bakalım.
Tamam balım 🍯
Sen daha iyi bilirsin kendini🍯
Bencede spor yapma biraz kasın dinlensin.🍯

Enerjidir onun adı🌹
Nedendir bilinmez 🌹
Enerjiye doyulmaz 🌹
Renk renk çiçektir 🌹
Japon gülünden güzeldir 🌹
İsmi güzel kendi güzel🌹

Akrostiş işi tamamdır 💕💕
Çiçeğim🌹, Balım 🍯
Şaşırdım bir an heyecan yaptım 😍
Akrostişini de seni de yerim 💕
2021 bana Japon şans balığından🐋 daha çok şans getirdi, Seni getirdi 💋💋💋

Şimdi caponlar düşünsün artık 😁

Yaa timur :KK70: :KK70: para yok iyiymis :KK70::KK70:
Cnm timur biraz terminator vari bir çocuk. Kırıp dökmeyi seviyor. Annemde 'oğlum kırma paramız yok alamazsak napicaz' demiş, ordan kapmiş. Para yok diyor, babası çok büyük para kazanicakmis; cipsle ayran alicakmis ona 😅
Birde senin baban ne iş yapıyor diyorum, doktoyy diyor, hastalara nasıl yapıyor diyorum kalk ( tazmanya canavarı edasında burası) diyormuş 🤣

X