Hosbulduk
. Ben İrmak, iki cocugum var. Once kilo alma seruvenimi anlayayim bari
İlk cocugumdan sonra iki dusuk yasadim. O zamanlar farkinda olmasam da sanirim depresyona girdim. Kendimi anca yiyerek rahatlatiyordum kilolar biriktikce birikti. Sonra bir sekilde bu gidise bir dur diyebildim nihayet uzun soluklu bir mucadele sonrasi 84 kilolardan 58 kiloya indim. Tam yillardir istedigim kiloya ulasmisken hamilelik geldi ama mutluydum bu bebegi cok istiyordum, hem bu sefer dikkat edip fazla kilo almayacaktim. Derken 9. haftada ultrasonda doktor bebegimde bir anormallik tespit etti. Uzun suren riskli bir gebelik ve belirsizlikten sonra agir kalp problemi olan bebegim dunyaya geldi. Dogar dogmaz zorlu bir ameliyat oldu. 55 gun yogun bakimda yatti. Yogun bakimdan sonra saglik sorunlari, uykusuzluk, surekli aglamalar goturdugumuz dr.lar problemi bir turlu cozemediler. En son gittigimiz doktor gizli reflu, sut alerjisi teshislerini koydu. Zorlu bir surecti hala devam ediyor gerci ama eskisine gore iyiyiz. Tabi bu zorlu surec beni psikolojik olarak cok yipratti ve bana kilo olarak dondu. Bebegim 9 aylikken rahatsizlanip emmeyi de birakinca kilolar aldi basini gitti. Once basarmistim, yine yapabilecegime inaniyorum.