70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

8 Ekim Cumartesi Menüm
Öğlen 12.00 mikrodalgada yarim kaşarlı patates, çay
Ara 14.00 yarım poğaça(buzluğa yaptım tadına baktim)
Akşam 17.00 1 kase tarhana, 2 biber dolma, 3 kaşık yoğurt
Ara 17.45 Türk kahvesi

Bugün hoş olmadı da akşam bi leslie yaparım inşallah.
Suyu da az ictim
Balım afiyet olsun, biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama yinede menünde miktar olarak bir aşırılık yok, umarım spor yapınca açlık vurmaz.

Menü tarzın epey değişik geldi bana, 5 saat yeme içme, 19 saat açlık, vücudun hücre yenilenmesine hız verecek sanki :))
İlerleyen günlerde vücudunda neler değişecek merak ettim doğrusu, sen şimdi önce kilo değişsin de dersin, haksız mısın, tabiki hayır 😅

Suyu az içtim derken mesela ?

Balım afiyet olsun, biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama yinede menünde miktar olarak bir aşırılık yok, umarım spor yapınca açlık vurmaz.

Menü tarzın epey değişik geldi bana, 5 saat yeme içme, 19 saat açlık, vücudun hücre yenilenmesine hız verecek sanki :))
İlerleyen günlerde vücudunda neler değişecek merak ettim doğrusu, sen şimdi önce kilo değişsin de dersin, haksız mısın, tabiki hayır 😅

Suyu az içtim derken mesela ?
Balım ne kadar içtim bilmiyorum iki gündür o kadar koşturmayla geçiyor ki anca oturabildim mesela şu an😅 1.5 lt anca olmuştur su.

Açlık süresini de bilinçli olarak yapmıyorum aslında eşim gece çalışıyor bu ara. Ben de ona uyup geç uyuyorum. Sonra doğal olarak geç uyanıyorum kahvaltı hazırla derken öğlen oluyor :KK70: saçma sapan bi salmislik oldu yani bu ara uyku açısından.

Ayy etsem iyi olur balım da bilmiyorum ki yapabilir miyim içimde hiç istek yok🥺
Bi program indireyim olmazsa

Tus a tekrar mı gireceksin canım? Mecburi hizmet oluyor dimi sizde onu yaptın mı?

Yap yap canım çok düşük alma :KK66:
Kaç gündür 2.000 alıyorum yaklaşık ve hücrelerim nefes alıyo sanki ve beyaz ekmek şeker de yememe rağmen çok enerjiğim 😍
Kilolar da gidiyor 😘

Giricem canım 😍

Sağlıklı beslenme koçluğu sertifikam da geldi 💖

Yap yap canım çok düşük alma :KK66:
Kaç gündür 2.000 alıyorum yaklaşık ve hücrelerim nefes alıyo sanki ve beyaz ekmek şeker de yememe rağmen çok enerjiğim 😍
Kilolar da gidiyor 😘

Giricem canım 😍

Sağlıklı beslenme koçluğu sertifikam da geldi 💖
Hayırlı olsn balim🤩

Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur🥲 yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor :KK70:

Hoşgeldinnn :KK74: TUS sonuçları açıklandı berbat 😂
Gel gell

Kalori takip etsen mi canım
Tamam :KK66:
Kız ne emoci koyacağımı da şaşırttın bana :KK70:

Hoş buldum balımm :KK74:

Kaç alman lazımdı da sen kaç aldın, bunlar çalışılmamış sonuçlardı zaten di mi?

Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor :KK70:

Hayırlı olsn balim🤩

Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur🥲 yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor :KK70:
Sağol balımmm 😍

Aslında 2 bin olsun diye uğraşmadım biraz içgüdüsel biraz zorlama sağlıklı öğün gidiyorum 😍
İnsan korkuyor haklısın çok yersem alır mıyım diye ama kıtlık olsa kamp vs yenmez de şu an her türlü nimet var balım 😌

Hayırlı olsn balim🤩

Balım 1500 kalorilik yeşillik yersen davul gibi şişir valla :KK70:
Kalori açığı mı var, at bi dilim baklava 250-300 kalori zatenn:KK70:

Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor :KK70:
Fetih suresi :KK70:
Puhahahaa :KK70:

Ben herkese sınavdayken fetih suresi okutmustum sınav iptal oldu da xhsjjsjssjj Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak etkisinden hala kurtulamadık:KK70: tövbe yarabbim tövbe :KK70:

Aynen cnm hiç çalışmadım diyebilirim 😆
120 soru vardı temel ve klinik ayrı ayrı
Ort 30 doğru canım ayrı ayrı

Tamam :KK70:

Fetih suresi :KK70:
Puhahahaa :KK70:

Ben herkese sınavdayken fetih suresi okutmustum sınav iptal oldu da xhsjjsjssjj Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak etkisinden hala kurtulamadık:KK70: tövbe yarabbim tövbe :KK70:
Ahahahaha :KK70: :KK70:

Çalışsam okunur da şimdi boşa kısmet gibi olur o da günah tübe tübe :KK70:

Ayy benim de canım spor çekti. Saçımı yıkayıp biraz leslie yapiyim. Boyadan önce yapaydim iyiydi neyse😁
Böğürtlen yesilcay mi çıkmış canım onu görmedm güzel mi?
Yap canım halin ve vaktin varsa 😌
Cnm yeşil çay 1 poşet,1 poşet de böğürtlenli ya da elmalı poşet çay karıştırıyorum 😍

X