- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Enercim gelmiş yeşil yeşil aşağıdan göz kirpiyor enerji_kusagi aynı anda denk geldiğimiz nadir anlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım afiyet olsun, biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama yinede menünde miktar olarak bir aşırılık yok, umarım spor yapınca açlık vurmaz.8 Ekim Cumartesi Menüm
Öğlen 12.00 mikrodalgada yarim kaşarlı patates, çay
Ara 14.00 yarım poğaça(buzluğa yaptım tadına baktim)
Akşam 17.00 1 kase tarhana, 2 biber dolma, 3 kaşık yoğurt
Ara 17.45 Türk kahvesi
Bugün hoş olmadı da akşam bi leslie yaparım inşallah.
Suyu da az ictim
Balım ne kadar içtim bilmiyorum iki gündür o kadar koşturmayla geçiyor ki anca oturabildim mesela şu an 1.5 lt anca olmuştur su.Balım afiyet olsun, biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama yinede menünde miktar olarak bir aşırılık yok, umarım spor yapınca açlık vurmaz.
Menü tarzın epey değişik geldi bana, 5 saat yeme içme, 19 saat açlık, vücudun hücre yenilenmesine hız verecek sanki :))
İlerleyen günlerde vücudunda neler değişecek merak ettim doğrusu, sen şimdi önce kilo değişsin de dersin, haksız mısın, tabiki hayır
Suyu az içtim derken mesela ?
Ayy etsem iyi olur balım da bilmiyorum ki yapabilir miyim içimde hiç istek yok
Bi program indireyim olmazsa
Tus a tekrar mı gireceksin canım? Mecburi hizmet oluyor dimi sizde onu yaptın mı?
Hayırlı olsn balimYap yap canım çok düşük alma
Kaç gündür 2.000 alıyorum yaklaşık ve hücrelerim nefes alıyo sanki ve beyaz ekmek şeker de yememe rağmen çok enerjiğim
Kilolar da gidiyor
Giricem canım
Sağlıklı beslenme koçluğu sertifikam da geldi
Kız ne emoci koyacağımı da şaşırttın banaHoşgeldinnn TUS sonuçları açıklandı berbat
Gel gell
Kalori takip etsen mi canım
Tamam
Sağol balımmmHayırlı olsn balim
Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor
Balım 1500 kalorilik yeşillik yersen davul gibi şişir vallaHayırlı olsn balim
Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor
Fetih suresiKız ne emoci koyacağımı da şaşırttın bana
Hoş buldum balımm
Kaç alman lazımdı da sen kaç aldın, bunlar çalışılmamış sonuçlardı zaten di mi?
Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor
Aklin yolu bir yeşillikler candır özellikle fıstıklı baklava, fıstıklı Havuç dilimi örnekler arttırılabilirBalım 1500 kalorilik yeşillik yersen davul gibi şişir valla
Kalori açığı mı var, at bi dilim baklava 250-300 kalori zatenn
Aynen cnm hiç çalışmadım diyebilirimKız ne emoci koyacağımı da şaşırttın bana
Hoş buldum balımm
Kaç alman lazımdı da sen kaç aldın, bunlar çalışılmamış sonuçlardı zaten di mi?
Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor
AhahahahaFetih suresi
Puhahahaa
Ben herkese sınavdayken fetih suresi okutmustum sınav iptal oldu da xhsjjsjssjj Hedef60kgolmak etkisinden hala kurtulamadık tövbe yarabbim tövbe
Ayy benim de canım spor çekti. Saçımı yıkayıp biraz leslie yapiyim. Boyadan önce yapaydim iyiydi neyseBen de böğürtlen yeşil çayımı yapayım + 1000 adım
Yap canım halin ve vaktin varsaAyy benim de canım spor çekti. Saçımı yıkayıp biraz leslie yapiyim. Boyadan önce yapaydim iyiydi neyse
Böğürtlen yesilcay mi çıkmış canım onu görmedm güzel mi?
HaydaaÇayı içince acıktım proteinli puding çıkmış dr ötker çok güzel yaa
Ayy çok hoş olur öyleYap canım halin ve vaktin varsa
Cnm yeşil çay 1 poşet,1 poşet de böğürtlenli ya da elmalı poşet çay karıştırıyorum