- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber tatlım
Bugün tartilmadim canım zaten bikac güne yola çıkıyoruz çıkmadan tartilirim cumadan önce gitcez çünküSizde durum nedir tatlışlar
İyi diyelim iyi olsun.Naber tatlım
Nereye Civciv im?Bugün tartilmadim canım zaten bikac güne yola çıkıyoruz çıkmadan tartilirim cumadan önce gitcez çünkü
TamamBugün tartilmadim canım zaten bikac güne yola çıkıyoruz çıkmadan tartilirim cumadan önce gitcez çünkü
Yok canımİyi diyelim iyi olsun.
Sen ne yaptın?
Çalışıyor musun bu sene?
Nereye Civciv im?
İyi yolculuklar.
Ballar ben diyet yapmıyorum yine.
Kilom da cuma 73.3 idi.
Tatile nereye gidiyorsunuz canim ?Bugün tartilmadim canım zaten bikac güne yola çıkıyoruz çıkmadan tartilirim cumadan önce gitcez çünkü
EhhYok canım
Alıştın mı okuluna
Yeşillik deyince benimde aklıma onlar geliyorAklin yolu bir yeşillikler candır özellikle fıstıklı baklava, fıstıklı Havuç dilimi örnekler arttırılabilir
Ballar iyi geceler, günlüğe girmeyi neredeyse başaramayacaktım. Reklam engelleme programım siteyi de engelledi..
09 Ekim Menüm
11:00
2 dilim peynir, 5 zeytin, 2 ceviz, 1domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim kavun
14:00
1 sade Türk Kahvesi, 2 kare bitter
19:00
1 kase yoğurt, 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, soğan domates söğüş, yeşillik
Su 3 lt
Adım 3bin
10 Ekim Menüm
09:00
3 yk sucuklu yumurta, 1 dilim peynir,
1 tk bal, 1 dilim ekmek, 3 zeytin
12:00 1 kupa papatya çayı şekersiz
15:00 1 sade Türk Kahvesi, 2 kare bitter
16:30 1/2 kase ezogelin çorbası
20:30
2/3 porsiyon kıymalı pide
1/3 porsiyon lahmacun
Bol yeşillik
Su 2 lt civarı
3127 adım
Bugün biraz fazla geldi yediklerim, adam gibi spor yapmam lazım ya da miktarları kısmalıyım yoksa sabit gidiyorum. Bu Cumaya kadar böyle takılırım artık, kalori hesabına dönecem galiba olmuyor böyle....
sonngulen balım sen neredesin
İstiyorsun ki bir sınav daha iptal olsunKız ne emoci koyacağımı da şaşırttın bana
Hoş buldum balımm
Kaç alman lazımdı da sen kaç aldın, bunlar çalışılmamış sonuçlardı zaten di mi?
Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor
Hafta sonu baskın yedik balım ondan gelemedim. Şimdi de hızlı hızlı okudum, tek tek cevap yazarsam bitiremem diye cevap yazmadım.10 Ekim Menüm
09:00
3 yk sucuklu yumurta, 1 dilim peynir,
1 tk bal, 1 dilim ekmek, 3 zeytin
12:00 1 kupa papatya çayı şekersiz
15:00 1 sade Türk Kahvesi, 2 kare bitter
16:30 1/2 kase ezogelin çorbası
20:30
2/3 porsiyon kıymalı pide
1/3 porsiyon lahmacun
Bol yeşillik
Su 2 lt civarı
3127 adım
Bugün biraz fazla geldi yediklerim, adam gibi spor yapmam lazım ya da miktarları kısmalıyım yoksa sabit gidiyorum. Bu Cumaya kadar böyle takılırım artık, kalori hesabına dönecem galiba olmuyor böyle....
sonngulen balım sen neredesin
afiyet olsun canım.Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
1 poğaça
Ara
Kahve 1 kuru incir
Sütlü kahve 1 dilim kek
Akşam 18.00
1/3 yufka ekmek ile tantuni
1 bardak ayran
Turşu
Günaydın CanimGünaydın ballar