- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Evet korumadayim ama korumam da diyet gibi geçiyor. Çünkü bıraktığım anda alıyorum. Kilo almaya çok müsait bünyem var.2 gündür az yemek açığını fena kapattım, günüm dışarılarda geçince Menüyü yazacam bakalım ne kadar lince uğrayacağım görecez
Amin canım aminn
Araplardan dolayı Arapçaya karşı da genel bir önyargı var. Oysa köklü ve ne kadar zengin bir dil. Keşke öğrensem. Mısır a gitme sebebin neydi canım, eş dolayısı ile mi yoksa eğitim mi? Peki sevdin mi oraları? Sana oralarda ilginç gelen şeyleri arada anlat bize
İnşallah yüksek lisansın bitince iş hayatında gönlüne göre olur ❤
Afiyet olsun Aslım, her şey güzel görünüyor ah ulan sütlaç yaktın beni, son kilolarımın sebebi olan sütlaç
Oldun mu peki canım? Biz bir ara grup halinde aynı hafta regl oluyorduk, yine işaretler onu gösteriyor :))))
Senin menüler koruma tadında gidiyor, gerçi pek kilonda yoktu di mi
Geçmiş olsun balım, şimdi daha iyi misin?
Allah yardımcın olsun balım, gelince de üst üste gelir Maşaallah Şehir değişikliği yok ama di mi, ilçe bazında mı ev değişecek? Hakkınızda hayırlısı olsun
Selam tatlım
Ben de tam anlamıyla bugün başladım diyebiliriz
Evet, Cuma tartı günümüz. Detoks önceden yapıyorduk, şu sıralar hiç birimiz yapmadık galiba. Arada yeşilçay, bitki çayı falan içenimiz oluyor. Belki ilerleyen günlerde birlikte 2-3 günlük detoks menüsü veya içeceği yapabiliriz. Biraz menü düzenimizi bi sağlayalımda.
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.
Yani nefes aldığım sürece diyet yapmam gerekiyor