70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun canım gayet dengeli💚
Akşam yemeğini kaçta kapatıyorsun?
Ben aralıklı oruç yapiyorum.
Çok diyet denedim, diyetisyene 2 kez gittim derken kendime uygun olanın Karatay bir nevi aralıklı oruç olduğunu buldum.
Yaklaşık 2 senedir bunu uyguluyorum.
2 öğün yiyorum.
Sabah 10 akşam 18 arası ogunlerimi yapıp 16 saat sadece soda kahve yeşilçay tuketiyorum.

Bugün acıktım memlekette yemeye alistigimdan, ondan akşam yemegim 16.30 da yani erken oldu. Acikmam aksam inşallah. Acikirsam da uyurum açlığı unutmak için 😀

Ben aralıklı oruç yapiyorum.
Çok diyet denedim, diyetisyene 2 kez gittim derken kendime uygun olanın Karatay bir nevi aralıklı oruç olduğunu buldum.
Yaklaşık 2 senedir bunu uyguluyorum.
2 öğün yiyorum.
Sabah 10 akşam 18 arası ogunlerimi yapıp 16 saat sadece soda kahve yeşilçay tuketiyorum.

Bugün acıktım memlekette yemeye alistigimdan, ondan akşam yemegim 16.30 da yani erken oldu. Acikmam aksam inşallah. Acikirsam da uyurum açlığı unutmak için 😀
Aralıklı oruç ben de çok seviyorum ya gerçekten midem dinleniyor. Yeniden onu yapmaya çalışıyorum ama boğazım dursa😅

15 Agustos Menüm
Sabah 08.15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 üçgen dilim karpuz, 3 zeytin
Ara 10.00 Türk kahvesi, 1 kuş lokumu

Öğlen 12.30 1 tabak patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, 2 üçgen dilim karpuz
Ara 14.00 nescafe, 1 avuç nesquik🙈

Akşam 17.00 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 2 kaşık Yoğurt

Spor; yok günü iyi degerlendiremedim bugün yapamam artık yarın olsun. zaten kollarım agriyo dünkü spordan 😂
Su; 2 litre

1 Türk kahvesi daha içesim var daha😬

Aralıklı oruç ben de çok seviyorum ya gerçekten midem dinleniyor. Yeniden onu yapmaya çalışıyorum ama boğazım dursa😅
Bende memlekete her gittiğimde Aralık frlan kalmıyor, sonraki dönüşlerde aynı düzeni tutturmakta zorlanıyorum. Ama 1 haftada alışıyorum çok şükür.

Bende memlekete her gittiğimde Aralık frlan kalmıyor, sonraki dönüşlerde aynı düzeni tutturmakta zorlanıyorum. Ama 1 haftada alışıyorum çok şükür.
Bi kere alisnca kolay kolay vazgecilmiyo zaten de işte alışmak mesele. Ben evlenmeden önce uygulanmıştım güzel kilo verdim evlendikten sonra sınava çalışmaya basladm zaten sürekli hareketsizlik e yemeyi de abartinca önünü alamadım maalesef😐

15 Agustos Menüm
Sabah 08.15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 üçgen dilim karpuz, 3 zeytin
Ara 10.00 Türk kahvesi, 1 kuş lokumu

Öğlen 12.30 1 tabak patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, 2 üçgen dilim karpuz
Ara 14.00 nescafe, 1 avuç nesquik🙈

Akşam 17.00 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 2 kaşık Yoğurt

Spor; yok günü iyi degerlendiremedim bugün yapamam artık yarın olsun. zaten kollarım agriyo dünkü spordan 😂
Su; 2 litre

1 Türk kahvesi daha içesim var daha😬
Günü erken kapatmışsın civcivim, süpersin. Menü de gayet güzel. Afiyet olsun balım 😋

15 Ağustos Menü

Saat 11.00
1 yumurta, 1 domates, 3 biber, kk kadar peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 4 erik

Saat 19.00 bir kase şehriye çorbası, 4 yk Menemen, 1 dilim kavun, 1 bardak ayran
Adım sayımı gün sonunda paylaşacağım 🥰
Hey maşallah
Aralarda birşeyler aranmıyor musun hiç ya :KK70: ben sürekli dersten kalkıyorum bi kahve aliyim bi meyve aliyim diye :KK70:

Hey maşallah
Aralarda birşeyler aranmıyor musun hiç ya :KK70: ben sürekli dersten kalkıyorum bi kahve aliyim bi meyve aliyim diye :KK70:
Canım balım peteğim 🥰
Telefona aralıklı oruç programı indirdim.
ASLInda sayaç gibi ama beni motive etmeye yetiyor. Hem hemşom bugün daha ilk günüm :KK6:. Bi dur. 😅 eski azimli Aslı’nın bir an önce kendine gelmesi gerekiyor. :KK61::mad:

Canım balım peteğim 🥰
ASLInda sayaç gibi ama beni motive etmeye yetiyor. Hem hemşom bugün daha ilk günüm :KK6:. Bi dur. 😅 eski azimli Aslı’nın bir an önce kendine gelmesi gerekiyor. :KK61::mad:
Kilo bildirimleri haftalık mi, nasıl oluyor grupta

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir

Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter

Akşam
1 tabak Ali nazik

Şimdi 1 kupa sütlü kahve, 1 kare bitter ile günü kapatıyorum.

Akşam soda yeşilçay sade kahve içerim

Eklentiler

• IMG_20220816_161200.jpg
    IMG_20220816_161200.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 25
Canım balım peteğim 🥰
Bence de azimli Aslı ve hatta diğer ballarla hep beraber kendimize gelmemiz şart. Tartildim sonuç hiç iç açıcı değil.
Hafta sonu görürüz bakalım yol alabilcek miyim😊
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir

Ara

Akşam
1 tabak Ali nazik

Afiyet olsun canım güzel menü😊

16 Agustos Menüm
Sabah 08.30 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız tost, 1 dilim peynir, 3 zeytin
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 avuç nesquik
Ara 15.00 yeşilçay
Akşam 17.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 18.30 Türk kahvesi

Spor; 15 dk eliptik bisiklet, pilates ( çok az biliyorum ama bu dönem uzun spor yapmam çok zor)
Su; 2.5 litre

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir

Ara

Akşam
1 tabak Ali nazik

Afiyet olsun, çok güzel bir menü ☺️
Bence de azimli Aslı ve hatta diğer ballarla hep beraber kendimize gelmemiz şart. Tartildim sonuç hiç iç açıcı değil.
Hafta sonu görürüz bakalım yol alabilcek miyim😊

Afiyet olsun canım güzel menü😊
Evet benim biricik civcivim hemen toparlanmamız lazım 🥰 biz bir adım attık bakalım 🚶🏻‍♀️Darısı diğer ballarımızın başına 😘
16 Agustos Menüm
Sabah 08.30 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız tost, 1 dilim peynir, 3 zeytin
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 avuç nesquik
Ara 15.00 yeşilçay
Akşam 17.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 18.30 Türk kahvesi

Spor; 15 dk eliptik bisiklet, pilates ( çok az biliyorum ama bu dönem uzun spor yapmam çok zor)
Su; 2.5 litre
maşallah civcivim çok çok iyi gidiyorsun aynen devam. ❤️

X