70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım ben diyet yapmıyorum.
Geçen perşembe detoks beslendim sadece.
Onun dışında sporum vardı.
Saatim koptu adım sayamıyorum.
Yüzmeye gidiyordum regl oldum o da iptal.
Yegenım gelecek sonra yıne gıdemem .
Durumlar böyle.
Ders çalışmaya yavaştan başlıyorum artık.
Çok az kaldı zaten.

Aslım❤ buraya yazarak ne iyi ettin, günlüğümüze hareket getirdin 😍

Ben de sizinle her şeye varım 😊
Günlerdir, aylardır ballarımızın toplanmasını beklerken birkaç kilo daha aldım, ha bugün ha yarın başlarız diye diye hunharca yedim içtim i :KK70:

Bu kpss sınavı beni de pert etti 😜

Yarın menü yazmaya, spor yapmaya sabahtan ve de sıfırdan başlarım 😊

Afiyet olsun, çok güzel bir menü ☺️

Evet benim biricik civcivim hemen toparlanmamız lazım 🥰 biz bir adım attık bakalım 🚶🏻‍♀️Darısı diğer ballarımızın başına 😘

maşallah civcivim çok çok iyi gidiyorsun aynen devam. ❤️
Sağ ol Aslım bugün daha iyiyim dün biraz kaçırdım akşam maalesef😬
Şimdi açım bir şey yemicem midem biraz rahatladı. Ac uyumak çok iyi geliyo bana ya
16 Ağustos Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, 3 zeytin, 1 şeftali

19.00 6 yk taze fasulye, 2 yk pirinç pilavı (dayanamadım çok güzel kokuyordu. 😕) , 1 kase cacık
Afiyet olsun balım çok güzel menü🥰
Ben de yarın buzluktan taze fasulye yapcam azcık çok yapıyım da iki gün yiyelim bari:KK72:
2 kasik pilavdan hiçbir şey olmaz gayet normal.
Balım ben diyet yapmıyorum.
Geçen perşembe detoks beslendim sadece.
Onun dışında sporum vardı.
Saatim koptu adım sayamıyorum.
Yüzmeye gidiyordum regl oldum o da iptal.
Yegenım gelecek sonra yıne gıdemem .
Durumlar böyle.
Ders çalışmaya yavaştan başlıyorum artık.
Çok az kaldı zaten.
Anladım canim diyet için değil de genel olarak çağırmıştım 😊
Derse bence de başla sınav iptal olsa bile en kötü 1 2 ay çalışmış olursun nolcak bir şey kaybetmiceksin. Ama calismazsan geç kalacaksın çok şey kaybedeceksin.
Çekilin yoldan günlüğe yetişmem lazım :KK55:
Çekildik:KK70: :KK70:
Heyyy heyy cekilin yoldan vahşi batidan geliyorlarrrr, Amerikanlar diit diri ditt ditt törkiş kovboylaarr:KK75::KK75::KK75:
Çok güzel söz sallarım :KK8:

Günlerdir, aylardır ballarımızın toplanmasını beklerken birkaç kilo daha aldım, ha bugün ha yarın başlarız diye diye hunharca yedim içtim i :KK70:

Seni niye pert etti dicem ama benim negatif enerjim hepimize yetmistir diye düşünüyorum:KK70: :KK70:
Eşim de evde ben kendimi tyt annesi gibi hissediyorum diyerek geziyo :KK70: :KK70:

Çekilin yoldan günlüğe yetişmem lazım :KK55:
Hoş geldin Hemdemimmmmm ❤️

Evet biricik Hemdemim, bana da nasıl iyi geldi günlüğümüz. Kendimi frenlemeye hemen başladım. ❤️ İyi ki biz ❤️
Yarın sabah sende de değişim başlasın Hemdemim. Bu sihir seni de sarsın 🥰
Sağ ol Aslım bugün daha iyiyim dün biraz kaçırdım akşam maalesef😬
Şimdi açım bir şey yemicem midem biraz rahatladı. Ac uyumak çok iyi geliyo bana ya

Afiyet olsun balım çok güzel menü🥰
Ben de yarın buzluktan taze fasulye yapcam azcık çok yapıyım da iki gün yiyelim bari:KK72:
2 kasik pilavdan hiçbir şey olmaz gayet normal.

Anladım canim diyet için değil de genel olarak çağırmıştım 😊
Derse bence de başla sınav iptal olsa bile en kötü 1 2 ay çalışmış olursun nolcak bir şey kaybetmiceksin. Ama calismazsan geç kalacaksın çok şey kaybedeceksin.

Çekildik:KK70: :KK70:
Heyyy heyy cekilin yoldan vahşi batidan geliyorlarrrr, Amerikanlar diit diri ditt ditt törkiş kovboylaarr:KK75::KK75::KK75:
Çok güzel söz sallarım :KK8:
:KK37: Taze fasülye candır. Yaz mevsiminin en güzel yemeği 😋

Civcivim ben de uzman öğretmenlik sınavına gireceğim ama sıfır hazırlık. Hadi hayırlısı 😅
Seni niye pert etti dicem ama benim negatif enerjim hepimize yetmistir diye düşünüyorum:KK70: :KK70:
Eşim de evde ben kendimi tyt annesi gibi hissediyorum diyerek geziyo :KK70: :KK70:
:KK70:Tyt babası olsa iyiydi :KK70:

Hoş geldin Hemdemimmmmm ❤️

Evet biricik Hemdemim, bana da nasıl iyi geldi günlüğümüz. Kendimi frenlemeye hemen başladım. ❤️ İyi ki biz ❤️
Yarın sabah sende de değişim başlasın Hemdemim. Bu sihir seni de sarsın 🥰
Valla ben de kendimden bu performansı beklemiyodum ama bugün frenledim☺ çok da iyi oldu insanın vücudu dinleniyor. İnşallah böyle devam ederiz.
Stres her şeyin düşmanı strese girince hemen kendimi mutfakta buluyorum😐
:KK37: Taze fasülye candır. Yaz mevsiminin en güzel yemeği 😋

Civcivim ben de uzman öğretmenlik sınavına gireceğim ama sıfır hazırlık. Hadi hayırlısı 😅
Biliyorum canım hadi hayırlısı sen yaparsin💪 kim derdi ki bu yaz hepimiz hunharca ders caliscaz halbuki ne hayaller vardı:KK70:
Ne zamandı sizin sınav?
:KK70:Tyt babası olsa iyiydi :KK70:
Aslım anneler daha çok telaş yapıyorya ondan😂 tyt babalıği hafif kalır ayy gerckten benden daha stresli:KK70::KK70:

Valla ben de kendimden bu performansı beklemiyodum ama bugün frenledim☺ çok da iyi oldu insanın vücudu dinleniyor. İnşallah böyle devam ederiz.
Stres her şeyin düşmanı strese girince hemen kendimi mutfakta buluyorum😐

Biliyorum canım hadi hayırlısı sen yaparsin💪 kim derdi ki bu yaz hepimiz hunharca ders caliscaz halbuki ne hayaller vardı:KK70:
Ne zamandı sizin sınav?

Aslım anneler daha çok telaş yapıyorya ondan😂 tyt babalıği hafif kalır ayy gerckten benden daha stresli:KK70::KK70:
O kadar ilgisizim ki sınav tarihini bile bilmiyorum bal hemşom . :KK70:Dur bakayım internete:KK48: 19 Kasım’daymış. Benim 1. sınıflarla çok zor bu sınava çalışmam. Hayırlısı artık 😅

Safransari Safransari canım sen pharmaton kullaniyodun dimi? Nasıl faydasını gördün mü? Yani biraz enerji versin istiyorum ben?

enerji_kusagi enerji_kusagi balım bana önerebileceğin bir şey var mı vitamin olur başka bisey olur. Dikkatimi toplamak enerji almak için. Şu süreçte hem bedenen hem zihnen o kadar yorgunum ki toplayamıyorum kendimi çok zorlanıyorum:KK43: aslında bi ilaç görmüştüm ilaç gibi değilmiş de hafifmis genelde sınava hazırlanan öğrencilere veriyolarmis. Burdan yazsam reklam olur herhalde özelden yazayım .
Hoş şu süreci yaşayan duvar olsa yıkılır o kadar oynadılar ki ayarlarimizla. Simülasyonda gibiyiz resmen🙄

Safransari Safransari canım sen pharmaton kullaniyodun dimi? Nasıl faydasını gördün mü? Yani biraz enerji versin istiyorum ben?

enerji_kusagi enerji_kusagi balım bana önerebileceğin bir şey var mı vitamin olur başka bisey olur. Dikkatimi toplamak enerji almak için. Şu süreçte hem bedenen hem zihnen o kadar yorgunum ki toplayamıyorum kendimi çok zorlanıyorum:KK43: aslında bi ilaç görmüştüm ilaç gibi değilmiş de hafifmis genelde sınava hazırlanan öğrencilere veriyolarmis. Burdan yazsam reklam olur herhalde özelden yazayım .
Hoş şu süreci yaşayan duvar olsa yıkılır o kadar oynadılar ki ayarlarimizla. Simülasyonda gibiyiz resmen🙄
Canim ben faydasını gördüm.
Sabahları yorgun uyanmiyorum.
Bir de sartansiyinumu çok dusurur evde hep uyku halinde oluruz yazları, bu takviye sayesinde sanırım geçen yazlara göre daha enerjigim.
Bir de günlük daha az uyuyorum,

Ben nirmalde yaşam kalitemi çok değiştireceğini düşünmem böyle reklamı olan vitaminlerin, ondan senelerce hep kullanmayi düşünüp vazgeçtim. Ama bu sene iyiki kullanmışım.

Bu bahsettigin diğer ilaçla ilgili, aynısını mi bilmiyorum ama çevremde kullanan oldun. Hicbirseyden olduğu gibi bunda da mucize beklememek gerek.

Hahaha :KK70: :KK70:

Balım diyet için seni bekliyordumya, dolayısı ile sınavın geçmesini :KK70:

Sana seni bekliyorum dediğimde sınava 1,5 ay vardı, sonra bazıları duayı yanlış yapmış olacak ki yanlış yerleri fethetti 😜😅

Bu bekleyişte senin gibi abur cuburları acımadan götürdüm🙈 belk biraz ayarı kaçırmış olabilirim 😬
Malum 31 Temmuz zor da olsa geldi, sınava hala 1,5 ay vardı :KK70:

Ay yazık adama, onun psikolojisi de bizimki gibi muhteşem olmuş, keşke o bari sağlam kalsaydı :KK70:
Ama tyt annesi psikolojisine kendimi daha layık görüyorum :KK8: Sor bakalım eniştem Gedikli Ahmet Paşayı, Sabuncuoğlu Şerafeddini biliyor mu, bilmiyorsa durumu bizden umut verici :KK70:

Balım pharmaton ginseng ideal çok şey içeriyor, sana faydası olur. 1 hafta-10 gün içinde belli fark olur.

Bir de aklımda kaldığı kadarıyla kakule özellikle beyni zindeleştiren ve vücuda enerji veren bir baharat. Bunu özellikle saray şerbetlerine katıyorlar diye hatırlıyorum. Bir araştıralım olmazsa, belki kakule içeren reyhan şerbeti gibi şeyler hazırlayıp ders çalışırken serin serin içebilirsiniz, şekerini az katarsınız diyeti de etkilemez pek.

Balım pharmaton ginseng ideal çok şey içeriyor, sana faydası olur. 1 hafta-10 gün içinde belli fark olur.

Bir de aklımda kaldığı kadarıyla kakule özellikle beyni zindeleştiren ve vücuda enerji veren bir baharat. Bunu özellikle saray şerbetlerine katıyorlar diye hatırlıyorum. Bir araştıralım olmazsa, belki kakule içeren reyhan şerbeti gibi şeyler hazırlayıp ders çalışırken serin serin içebilirsiniz, şekerini az katarsınız diyeti de etkilemez pek.
Reyhan şerbeti, kakule 👍

Canim ben faydasını gördüm.
Sabahları yorgun uyanmiyorum.
Bir de sartansiyinumu çok dusurur evde hep uyku halinde oluruz yazları, bu takviye sayesinde sanırım geçen yazlara göre daha enerjigim.
Bir de günlük daha az uyuyorum,

Ben nirmalde yaşam kalitemi çok değiştireceğini düşünmem böyle reklamı olan vitaminlerin, ondan senelerce hep kullanmayi düşünüp vazgeçtim. Ama bu sene iyiki kullanmışım.

Bu bahsettigin diğer ilaçla ilgili, aynısını mi bilmiyorum ama çevremde kullanan oldun. Hicbirseyden olduğu gibi bunda da mucize beklememek gerek.
Aaa öyle mi ben de inanmıyordum ondan erteliyodum. Bi bakiyim o zaman.
Tabiki canım bi anda harikalar yaratmaz zaten hicbi ilaçta. Şu üzerimden ölü toprağı kalksın yeter bana
Hahaha :KK70: :KK70:

Balım diyet için seni bekliyordumya, dolayısı ile sınavın geçmesini :KK70:

Sana seni bekliyorum dediğimde sınava 1,5 ay vardı, sonra bazıları duayı yanlış yapmış olacak ki yanlış yerleri fethetti 😜😅
:KK70: :KK70: :KK70: bu sefer daha çok kişiye fetih suresi okutmayi düşünüyorum insallah komple kpssyi kaldirmazlar :KK53:
Bu bekleyişte senin gibi abur cuburları acımadan götürdüm🙈 belk biraz ayarı kaçırmış olabilirim 😬
Malum 31 Temmuz zor da olsa geldi, sınava hala 1,5 ay vardı :KK70:
Artik yemiyoruz ama dimi:sopa: Ben istesem de yiyemiyorum evde abur cubur yok almadım mutfağa girip geri çıkıyorum boş boş:KK70:
Ay yazık adama, onun psikolojisi de bizimki gibi muhteşem olmuş, keşke o bari sağlam kalsaydı :KK70:
Ama tyt annesi psikolojisine kendimi daha layık görüyorum :KK8: Sor bakalım eniştem Gedikli Ahmet Paşayı, Sabuncuoğlu Şerafeddini biliyor mu, bilmiyorsa durumu bizden umut verici :KK70:
Haha o kadar psikopata bağlamadi henüz balım:KK70: :KK70:

Reyhan şerbeti, kakule 👍
Yaa iyi ki konusunu açmışım bak. Ben de hibisküs alcaktim. Enerji için falan degil de tadını seviyorum bir de onunla soğuk şerbet gibi şekersiz içecek yapıp dolaba atarım dedim gelip gidip içerim.
Reyhanı çok duyuyorum da sanırım hiç içmedim içtim mi acaba🤔

X