Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişlerözel mesajlarına
Saol balimmBiliyorum canım benim ❤
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Evet canım aynı şekilde devam diyet şeklinde ramazanda da. İftardan önce de sporumu yapmayı düşünüyorumSaol balimm
Sende diyet seklinde mi yapacaksin . İstersen iftarda ne verdigini yazayim sana da fikir olur
Spor yapmaya halin kalmaz canımm kötü olursun iftardan sonra yap. Bende fırında tavuk ve slta var farklı olarak 2 kepce corba 10 dk ara ondan sonra yemekEvet canım aynı şekilde devam diyet şeklinde ramazanda da. İftardan önce de sporumu yapmayı düşünüyorum
Bu akşam fırında tavuk yapcam da. Sonraki günler için fikir olur ck iyi olur❤
Sen nasıl oldun covidden öksürük falan kalmadı inşallah
Dün hedefim leslie yapmakti ama baş ağrısı çok oldu. Onun yerine iftardan 1 saat önce yürüyüş yaptım 40 dk çok iyi geldi temiz havaSpor yapmaya halin kalmaz canımm kötü olursun iftardan sonra yap. Bende fırında tavuk ve slta var farklı olarak 2 kepce corba 10 dk ara ondan sonra yemek
Oglan biraz öksürüyor cnm benimde ses gelmedi yerine
Bu hafta sonu ablamlar geldi, kv daha da iyi oldu çok şükür canım. Onu iyi görmek beni de mutlu etti, çok çekti bu hastalık sürecinde. Sanırım kalabalık ve farklılık enerji verdi ona.Kıyamam ya haklisin valla canım iyi bari çok şükür ben de bir şey demiyorum nazar degdirmiyim hic
Tabi canım oğlun da etkilenmiştir bu süreçten cocuklar her şeyin farkına variyo hissediyo. Kafası dağılır biraz onun da kıyamam.
Biliyorum canım sana bi lafım yok zaten biliyosun neyse ağır konuşmak istemiyorum. Bu saatten sonra bir şey demiyorum herkes kendi bilir zorla bir şey yaptıramayız ben kendim için menü yazmaya aktif olmaya devam edicem.
Çok geçmiş olsun incim, çocuklar şükür ki bizden daha iyi atlatıyorlarmış bu durumu. biz tüm ev olduk ama oğluma bulaşmadı, testleri negatif çıkmıştı.Cok saol balimm daha iyiyim oglusuma da bulasti kendimden cok ondan korktum ama oda iyi okdu cok sukur
Ben de kopya çekerim kiSaol balimm
Sende diyet seklinde mi yapacaksin . İstersen iftarda ne verdigini yazayim sana da fikir olur
Benim de ilk gün menüsü fırında tavuktu :))Evet canım aynı şekilde devam diyet şeklinde ramazanda da. İftardan önce de sporumu yapmayı düşünüyorum
Bu akşam fırında tavuk yapcam da. Sonraki günler için fikir olur ck iyi olur❤
Sen nasıl oldun covidden öksürük falan kalmadı inşallah
Üçümüz de aynı şeyi yemişiz anlaşmış gibi :)Spor yapmaya halin kalmaz canımm kötü olursun iftardan sonra yap. Bende fırında tavuk ve slta var farklı olarak 2 kepce corba 10 dk ara ondan sonra yemek
Oglan biraz öksürüyor cnm benimde ses gelmedi yerine
İlk günler oruç zorluyor dimi balım, ben reglim tutamıyorum ama tüm gün bir şey de yemiyorum kimsenin önünde. Sanırım yarın başlayabilirim, kesin bende de ağrı yapar ilk günler.Dün hedefim leslie yapmakti ama baş ağrısı çok oldu. Onun yerine iftardan 1 saat önce yürüyüş yaptım 40 dk çok iyi geldi temiz hava
Bugün de öyle yaparım herhalde
Benim bugün de tavuk var bitmedi
Ayy çok geçmiş olsun incim ya inşallah bi an önce eski halinize dönersiniz
Cook sevindim kvnin durumuna canım inşallah hep böyle olsunBu hafta sonu ablamlar geldi, kv daha da iyi oldu çok şükür canım. Onu iyi görmek beni de mutlu etti, çok çekti bu hastalık sürecinde. Sanırım kalabalık ve farklılık enerji verdi ona.
Oğlumla yine ilgilenmeye başladım balım, en azından onu sağlıklı tutmak zorundayım her konuda.
Ben de menülerimi bugünden itibaren paylaşmaya başlayacağım balım, her gün yürüyüş yapıyorum zaten nerdeyse. Birbirimizin menülerini sıkı takip edelim, tekrar destek vermeye başlayalım.
Çok geçmiş olsun incim, çocuklar şükür ki bizden daha iyi atlatıyorlarmış bu durumu. biz tüm ev olduk ama oğluma bulaşmadı, testleri negatif çıkmıştı.
Ben de kopya çekerim ki
Benim de ilk gün menüsü fırında tavuktu :))
Üçümüz de aynı şeyi yemişiz anlaşmış gibi :)
Oğluna öksürük için bir şeyler veriyor musun canım. Bu arada senin çocuk bakma işi ne oldu, epeydir konuşmuyoruz.
İlk günler oruç zorluyor dimi balım, ben reglim tutamıyorum ama tüm gün bir şey de yemiyorum kimsenin önünde. Sanırım yarın başlayabilirim, kesin bende de ağrı yapar ilk günler.
Temiz havada yürüyüş en güzeli olmuş bence, havalar da mis gibi zaten. Sizin orayla bizim burası aynıdır büyük ihtimalle.
Süpersin canım, eksi görmek de muhteşem şimdiden. Böyle gidersen cuma tatlıyı hakedersin tabi. Ben iki gündür ablamlar var diye birer dilim Etimek tatlısı yedim iki gün de. Büyük dilim değildi ama olsunduCook sevindim kvnin durumuna canım inşallah hep böyle olsun
Ben de ramazan başladığından beri iyi gidiyorum iftar öncesi yürüyüş. İftarda hafif yemek.. ara öğün de sadece Türk kahvesi ve hurma. Şimdilik iyi bakalim eksi gördüm bile. Cumaya kadar tatli yasak cuma kendime küçük bi porsiyon ödül vercem eksi olursam
Yine iyi saatte olsunlar gelmişler hepimiz tavuk yapmisiz
Evet canım ilk günler zorluyo oruc cidden.. Bir de ders calisma saatlerim yerinden oynadı haliyle. Onu oturtmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın tez ne durumda sorayım mi sorayım sorayım
Olsun canım ilk başlarda kaçamak pek sorun olmuyor biliyorsun zaten bi porsiyon tatlı yemişsin. Cumaya yakın kessen iyi olur tartıya yansımazSüpersin canım, eksi görmek de muhteşem şimdiden. Böyle gidersen cuma tatlıyı hakedersin tabi. Ben iki gündür ablamlar var diye birer dilim Etimek tatlısı yedim iki gün de. Büyük dilim değildi ama olsundu
Tavuksuz bir hayat düşünülemez zaten bugün de tavuk çorbası yapacağım mesela
Ders saatleri oynamaz olur mu yaa, yeni bir düzen kurarsın sen hemen. Gün içinde yeme içme derdi olmayınca da vakti daha iyi kullanırsın belki.
Tez ne ola ki
Dün akşam tatlı yemedim balım, biraz kuru üzüm ve fındık yedim çayın yanında, bugün onu da yemem. Regl de bitiyor bugün, yarın oruca da başlarım daha düzenli olurum inşallah. Bugün menü de yazacağım akşam.Olsun canım ilk başlarda kaçamak pek sorun olmuyor biliyorsun zaten bi porsiyon tatlı yemişsin. Cumaya yakın kessen iyi olur tartıya yansımaz
İnşallah canim sahurdan sonra uyumamaya çalışıyorum değişik oldu geceler gün günler gece gibi
Haha tamam almam gereken mesajı aldım tez mez yok
Afiyet olsun balım, menünü beğendim. eskiden olsa karbonhidrat fazla olmuş falan yazardım ama artık o kadar katı olmaya gerek yok. Suyu da iyi içmişsin.4 Nisan Pazartesi Menüm
Sahur 04.20 patatesli yumurta, 1 dilim peynir, zeytin, 1 dilim yağsız kızarmış ekmek
İftar 19.40 1 kase tarhana, 3 kaşık domatesli makarna, 3 çatal fırında çıtır tavuk anca bitti
Ara 20.30 Türk kahvesi, 2 hurma, 1 avuç leblebi
Uyuyana kadar maden suyu, şekersiz çay falan içtim.
Spor; 30 dk yavaş tempo yürüyüş +balkon falan yıkadım bayağı terledim
Su; 2 lt
O zaman bekliyorum menüleriniDün akşam tatlı yemedim balım, biraz kuru üzüm ve fındık yedim çayın yanında, bugün onu da yemem. Regl de bitiyor bugün, yarın oruca da başlarım daha düzenli olurum inşallah. Bugün menü de yazacağım akşam.
Sahurdan sonra uyumamak çok zorlamıyor mu esram yaa, sahura kadar uyumayıp çalışsan daha kolay olmaz mı.
Tez bu ayın sonuna yetişmek zorunda, şimdi sana mesajları yazdıktan sonra teze bakacağım. Adı gibi tez elden bitse de kurtulsam.
Sag ol balım hadi bugün sen de basla ramazan boyunca yürüyüş challenge yapalım bence bir deAfiyet olsun balım, menünü beğendim. eskiden olsa karbonhidrat fazla olmuş falan yazardım ama artık o kadar katı olmaya gerek yok. Suyu da iyi içmişsin.
Bugün menüm çok karışık gibi geliyor bana ama hatırladığım kadarıyla yazacağım canım, baştan uyarayım pek iyi değilO zaman bekliyorum menülerini
Ya ilk basta denedim uyumamayı ama yok benim algılar gece 10 11den sonra kapanıyor çalışamıyorum yaniben tam sabah insanıyım. İlk başta sahurdan sonra uyumamak da zorladı ama ona da alıştım. Sahurdan sonra 2 3 saat çalışıp uyuyorum birazcık sonra devam.
Zaten regl oldum bu hafta eski düzene dönüş ramazani çok seviyorum ama bir de şu ders çalışmalar olmasa tadını alcam
Hadi inşallah bitsin canım ya aklını da çok oyaladı ister istemez huzursuz ediyor seni
İnşallah biter pürüz çıkmadan kuzum senin elinden kurtulmaz biliyorum ama
Sag ol balım hadi bugün sen de basla ramazan boyunca yürüyüş challenge yapalım bence bir de
Dimi yaaa gelsin artık, çok özledim enerji_kusagi balımıenerji_kusagi balım tükkanı kapatmadin mi daha
Olsun canım bahçe işi de bi spor olur canim ramazandan sonra yaparız. Sen tezini hallet de. Ama tezin başındayken sakın abur cubur yeme Havuç falan ye elma marul.. hiç yeme demiyorum farkettiysen çünkü ben de calisirken stresten yemeye dusebiliyorum..Bugün menüm çok karışık gibi geliyor bana ama hatırladığım kadarıyla yazacağım canım, baştan uyarayım pek iyi değil
Sahurdan sonra dayanabiliyorsan o da iş görür balım yeter ki çalışacak zaman ayır kendine. İnşallah bu yıl son kez kpss çalışıyor ol da gelecek yıl tadını çıkar iyice.
Nisan sonunda hocaya teslim etmeyi planlıyorum, bugün böyle bir tarih belirledik, yani mecbur yapacağım artık. İnşallah bir an önce odaklanıp bitiririm canım.
Bugün yürüyüşe gidemedim, bahçeye (bahçe dediğim küçücük bir alan) nane, maydanoz ektim, giriş kat terasını falan yıkadım. Sonra iftar hazırlığı, akşam iftardan sonra da kişisel bakım olaylarına girdim, hiç yürüyüş yok yani. Okula gittiğim günler güzel yürüyorum. Challenge işini ramazandan sonra yapsak olur mu balım, boş vakitlerimde tezi yazacağım, çıkıp yürüyemem, ancak okula giderken yürürüm işte. Ama birbirimizi motive edelim mümkün olduğunca bu konuda.
Canim bulgur sisirmis olabilir belki ondan fazla hissediyosundur. Afiyet olsun☺ bence o kadar kötü değil ama işte spor yapmayınca ister istemez eksiye dusemiyoruz. Bu süreçte bi tık daha karbonhidrata dikkat etsek daha iyi olcak5 Nisan menüsü
12.30 kahvaltı
Çeyrek ekmekle tost, şekersiz çay.
17.30
Bulgur pilavı yaparken iki kaşık yedim, küçük bir parça da haşlanmış tavuk vardı.
19.45 akşam
Yarım kase erişteli tavuk çorbası, bir tabağa yakın tavuklu bulgur pilavı, çeyrek pide, yarım kase çoban salata.
Su 1.5 lt sanırım
spor yok.
Aralarda başka bir şey attım mı ağzıma hatırlamıyorum ama sanki daha fazla yemiş gibi hissediyorum.