70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın ballarımm. Bu arada kayınvalidelerin gelme işi bugğn iptal oldu🤗
Oleeeyyy🤭🤭🥳🥳🥳🥳
Benimle aynı anda aynı duygularınızı hissettiginizi bilmek ya çok başka bişey😭 iyiki varsınızz😍😘😘😘

Aynı bakıp, aynı gördüğümüz için aynı yaşadığımız için bir arada değil miyiz zaten bebeğim :KK8:
Sende iyiki varsınnn ❤
Ayy regl oldum zaten asiri duygusalim simdi aglicam durun cok duygulandim:KK42::KK42::KK42:

Sevgim deneme sinavindan ciktim mok gibi gecti asiri moralim bozuk. bugün bozulmaz inşallah.
Demin bi kahve cikolata yaptim. Baska da bir sey yemicem inşallah🙏🏻
Fıstığım, ileri seviye miydi sorular? Bir yerde mi giriyorsun denemeye yoksa yayınların mı denemesi bu? Bilgilerin fena değildir hatta iyidir diye tahmin ediyorum balım, aylardır düzenli çalışıyorsun, hemen modun düşmesin, hem aynı sorular gelse yaparsın artık, benzerlerini de yaparsın öyle bakalım💛
Afiyet olsun balım, bir kahve bir çikiletadan bi şeycik olmaz, kaldığın yerden devam 💪

Fıstığım, ileri seviye miydi sorular? Bir yerde mi giriyorsun denemeye yoksa yayınların mı denemesi bu? Bilgilerin fena değildir hatta iyidir diye tahmin ediyorum balım, aylardır düzenli çalışıyorsun, hemen modun düşmesin, hem aynı sorular gelse yaparsın artık, benzerlerini de yaparsın öyle bakalım💛
Afiyet olsun balım, bir kahve bir çikiletadan bi şeycik olmaz, kaldığın yerden devam 💪
Balım hem evde hem dershanede denemeye giriyorum. Bugünkü dershanedeydi. Evet sorular asiri zordu.
Ama simdi sonucuma baktim gecen denemeye göre arttirmisim puanimi neyse biraz teselli oldu😬🤦🏼‍♀️
Amanda benim balımın hormonları mı depreşmiş :KK19:

O çikiletayı da benim hesabıma yaz, bugün ben ikram ediyorum😍

Yarının garantisini veremem ama 😂
Oooo sen ikram ediyosan baska seyler de isterim ama adi lazim degil bas harfi künefe:KK70: ama üzerinde butun antep fıstığı olanlardan yemyesil olanlardan:KK8: yanina da kesme dondurma:KK8:

Selam canlar menüm
Sabah kahvaltıya kadae 1 lt su
Kahvaltı klasik herzamankinden

Ögle 1 bardak ayran

Ara 15.30
1 portakal
15 ciğ badem

Aksam 19.00
5 kasık tavuk sote
Bol yesillikli salata

Su 3 lt

Eşim pasta getirmiş offf ya diyetteyim ama ben belki 1 catal alırım😭😭

Selam canlar menüm
Sabah kahvaltıya kadae 1 lt su
Kahvaltı klasik herzamankinden

Ögle 1 bardak ayran

Ara 15.30
1 portakal
15 ciğ badem

Aksam 19.00
5 kasık tavuk sote
Bol yesillikli salata

Su 3 lt

Eşim pasta getirmiş offf ya diyetteyim ama ben belki 1 catal alırım😭😭
Selam Balımm, Afiyet olsun olsun 😍
Hadi iyisiniz, bugün sana da doğumgünün diye 1 ince dilim pasta ikram edebilirim, yanına 1 yeşil çay veya sade kahve, 'bugünlük' hesapları bana kitleyebilirsiniz, olağanüstü hal ilan ediyorum bak, ama suistimal edeni vururum :KK70:

İncim eniştenin pasta alması alışıldık bir durum mu yoksa şaşırttı mıı 😍 Hediye de almış mı, meraklı meraklı soruyorumda, seni mutlu ediyorlar mı onu merak ettim, Fedakar İncim ❤

Balım hem evde hem dershanede denemeye giriyorum. Bugünkü dershanedeydi. Evet sorular asiri zordu.
Ama simdi sonucuma baktim gecen denemeye göre arttirmisim puanimi neyse biraz teselli oldu😬🤦🏼‍♀️

Oooo sen ikram ediyosan baska seyler de isterim ama adi lazim degil bas harfi künefe:KK70: ama üzerinde butun antep fıstığı olanlardan yemyesil olanlardan:KK8: yanina da kesme dondurma:KK8:
Ohh, süper işte balım, epey umut var bu sınavda o zaman 😍
İyi hadi iste bakalım :KK70: isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaymış :KK70:

Hımmm, senin künefe çeşitleriyle epey bir samimi geçmişin var gibi balım yaa :KK70: Ben giderken sen dönüyor muydun o yollardan yoksa :KK70:
Evet, o bütün fıstıklı yemyeşil döşenmiş haline tatlıcımız 'hasır' diyor. Birde 'Fıstıklı Billuriye' var, o da yemyeşil. Ama hasır daha güzel, tam bomba, arası kaymaklı 😬 Bu kadar bildiğim için hala 70 üstüyüm, pesss, kendimi esefle kınıyorum :KK12:

7 Şubat Menüm

Sabah 09:00
Haşlanmış 1 patates ve 2 küçük yumurta
5 yeşil zeytin, 2 kk peynir, 1 tk tereyağı
1/3 köy yufkası, 1 dilim avokado

Ara 12:00-14:30
1 bardak sıkma nar suyu, 2 ceviz, 1 sade Türk Kahvesi

Akşam 20:00
1 parça haşlanmış kemikli et ve 1 kepçe suyu, terbiyesiz, limonlu
1 kase pirinç pilavı
1 kase yoğurt

21:00 1 kivi

Su 1 lt, 2ye tamamlıyorum
Spor yok, rutin ev işleri vardı

Bugün fazla yemişim gerçekten, regl yakın galiba, yarın dengelemem lazım.

Selam Balımm, Afiyet olsun olsun 😍
Hadi iyisiniz, bugün sana da doğumgünün diye 1 ince dilim pasta ikram edebilirim, yanına 1 yeşil çay veya sade kahve, 'bugünlük' hesapları bana kitleyebilirsiniz, olağanüstü hal ilan ediyorum bak, ama suistimal edeni vururum :KK70:

İncim eniştenin pasta alması alışıldık bir durum mu yoksa şaşırttı mıı 😍 Hediye de almış mı, meraklı meraklı soruyorumda, seni mutlu ediyorlar mı onu merak ettim, Fedakar İncim ❤
Genelde alır canım dogum günümde😍 bi arkadaşımda kocaman brovni buketi göndermş necatinin sopası bu hafta gözükecek galiba tırsıyorummmmm😭😭
2 catal pasta 1 tanede küçük brovni yedim üstüne sodalı kür yaptım 1 lt de su içtim hayırlısı bakalım🙄

X