- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayettt basarilii afiyet olsun balim boyle devam edersen kesin eksi geleceksin cuma gunu.
Bu arada gözumden kacmis gormemisim yazdigini
Ayy kiyamam ya benimki de diyete giriyo benimle beraber Allahtan daKapanisi 19.30 da yaptim simdi cay ile devamm. Ah esim ve oglumm onumde bir tepsi cerez atistirmaliklari goturuyorlar bende cay ve su devamkee
Benimkinin de tatlı krizi var Benim hiç aram yok Bulantı yapıyor Eve gelirken alır Birde ne alayım başka demez mi
Ayy kiyamam ya benimki de diyete giriyo benimle beraber Allahtan da
Demin bi krize girdi tatli yap falan dedi de bu sefer diyetimi mahvedemiceksin yok tatli matli cumayi bekle dedim hayir yapinca da sen yaptin senin yuzunden kilo aldim diyo picagi yicek haberi yok
Bütün marketi topla deseydinBenimkinin de tatlı krizi var Benim hiç aram yok Bulantı yapıyor Eve gelirken alır Birde ne alayım başka demez mi
Afiyet olsun balım bence iyi menün ya aksamki meyve cok degil zaten28 Şubat Menüm
Sabah 09:30
-2 yumurta, 2 biber ve 2 yk karışık peynir ile omlet
-2 dilim ekmek
-1/2 tk bal
Ara 14:00
3 ceviz, 1 küçük avokado (vitamin niyetine)
Araların arası; 2 sade Türk Kahvesi, duble şekersiz çaylar
Akşam 19:30
-1 kase tereyağlı spagetti üzerine 2 yk tulum peyniri, 1 yk çekilmiş ceviz
-3 yk dana kavurma
-1 kase cacık
Su 750 ml Birazdan suya sararım
Spor; adam gibi spor yapmadım, parça parça fırsat buldukça esneme, gerinme, squat, karma mekik vs yaptım. Toplasan 20 dk ancak eder.
22:00
2 dilim elma, 2 dilim portakal, olmasa iyiydi ya neyse
Ahh erkekklerr
Ayy kiyamam ya benimki de diyete giriyo benimle beraber Allahtan da
Demin bi krize girdi tatli yap falan dedi de bu sefer diyetimi mahvedemiceksin yok tatli matli cumayi bekle dedim hayir yapinca da sen yaptin senin yuzunden kilo aldim diyo picagi yicek haberi yok
Ayyyy menünü okuyunca bugün nescafe icmedigim aklima geldiKahvaltı 18:30
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 11:00
1 bardak süt
2 hurma
Öğle 13:30
3 kaşık yoğurt
Ezme mor lahana salatası
maydanoz
2 dilim ekmek
Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
2 s.böreği (fırında az yağlı)
2 fincan nescafe (aralıklı)
Akşam bir şeyler yersem yazarım
Ara belki çay
Su 3,5 lt tamamlarım Spor x
+++1 Mart Salı Menüm
Sabah 09.00 filtre kahve
10.15 1 yumurtayla omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, cherry domates
Ara 15.30 türk kahvesi
Ara 16.30 1 elma
Akşam 17.00 2 kasik pilav, firinda citir tavuk, 1 bardak ayran, 1 kase salata
Spor; leslie 3 mil 33 dakika, 5000 adimim var su anlik.
Su; 1.5 litre
Cok iyi gidiyorsun canimm sporda harika1 Mart Salı Menüm
Sabah 09.00 filtre kahve
10.15 1 yumurtayla omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, cherry domates
Ara 15.30 türk kahvesi
Ara 16.30 1 elma
Akşam 17.00 2 kasik pilav, firinda citir tavuk, 1 bardak ayran, 1 kase salata
Spor; leslie 3 mil 33 dakika, 5000 adimim var su anlik.
Su; 1.5 litre
Oha aksam sen de firinda tavuk yapmissin bu sefer bana söylememistin ben de aynisini yaptim nasil oldu bu1 mart menum
Sabah 1 lt tarcinli su
Sade turk kahvesi
10.00 1 bardak ayran
Ogle 12.30
6 kasik nohut
Bol maydanoz
2 dilim ekmek
Ara 15.30
1 bardak sut
Yarim dunden kalan yulaf bar
17.00
Yesil cay
Aksam 19.00
2 parca firinda tavuk
Bol salata
Su 3 lt
Persembeden sonra spora basliyacagim
Kalp kalbe karsiymis o zaman canim bende sen tavuk yazincaa aaa soylemeyi unuttum dedim.Oha aksam sen de firinda tavuk yapmissin bu sefer bana söylememistin ben de aynisini yaptim nasil oldu bu
Telepati degil de ne bu iste
Benim yemek az kaldi yarin cigköfte yapcam. Ama biz lavassiz sadece marul ve ayranla yiyoruz incim o yüzden sıkıntı olmuyo zaten 5 dilim yiyince tikaniyorum hemen.
Sana hesap veriyorum farkettin mi ne diyetisyenmis be adamin korkusu ordan bana kadar gecti
Sağol canım Geç olsa yemezdimAyyyy menünü okuyunca bugün nescafe icmedigim aklima geldi
Icsem mi ki. Tatli krizim de var iyi gelirdi neyse duralim bakalim
Menün cok guzel canım afiyet olsun.. börekleri erken yemissin Allahtan
Balım yulaf işe yarıyor demiştin ne oldu bünye mi alıştı? Gerçi yulafı önceki menünde hatırlayamadım ama...Günaydın ballar❤
Yine basladi benim lababoya cikamama sorunu sabah ac karna filtre kahve ictim zift gibi ama yok bana misin demiyo
Spor yapmam lazim benim spor cok iyi geliyodu.. bugün yapiyim hatta birazdan..
Oh ohhh, spor da yapılmışLeslie 3 mil yapıldı