70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Öğretmen ne yapsın işte :KK43:
Fotokopi ye izin var makine sık agrizalaniyor.Siyah beyaz.

Online ben kullanıyorum artık ne yapayım.
Morpadan PDF atıyorum tablete atip cozuyolar ama yetersiz çalışmaları
.Benim sınıf okul ortalamasının üstünde ama bence yine başarılı değil.Lgs kazanacak donanıma bilince sahip çalışan yok 😔

Günde 20-25 sorudan fazla gönderme soru diyo bana veli.

Günde 100 soru çözmeden nasıl kazanacak bu çocuk o sınavları 😔

Sizde günde kaç soru cozuyolar tahmin i biliyor musun?

Her gün her dersten test cozuyolar mi?

Ballar günaydın 🤗

Kv yarın ameliyat olacak, şu an hastanedeyiz, yatış işlemlerinin yapılmasını bekliyoruz. Müsait zamanda mesajlarınıza bakıp cevapları yazarım. Hepinizi öpüyorum 😘😘
Canim cok gecmis olsun inşallah bi an önce ayaga kalkar kvden😔
Tıpatıp aynıyız desene canım, bir tatlı bir tuzlu derken ne de güzel yeniyor dimi :)))

Ben korkumdan yazamamıştım geçen gün :))

Kuzum aslında sen bütün günü çok boş geçirdiğin için bu hale gelmişsin. Ne kahvaltı var ne öğle var, akşam eti de yiyemişsin zaten, sadece çorba da mideyi tutmuyor. Tek tesellin tatlı çoook geç vakte kalmamış o olsun.

Esram pişmanlık yok, cünkü pişmanlık yağ yapıyor. Onun yerine dengeleyip yola devam var.

Menünü yazacağını bilsem beklerdim seni :))
Pismanlik yag mi yapiyo gerçekten :KK57:

Canim cok gecmis olsun inşallah bi an önce ayaga kalkar kvden😔

Pismanlik yag mi yapiyo gerçekten :KK57:

Günaydın kizlar dün annemdeydim giremedim o yüzden💚

Bu haftayı komple silebilsek ne güzel olurdu :bicak:
Günaydın ❤️ canım.

Stres hormonu vücudu kötü etkiliyor.
Pişmanlık hissi vs.

Yesen bile pişman olma balım 🍯 spora sarıl.detoksa sarıl en kotu.enerjini düşürme.

Dün dundur bugün bugün.

Hadi günü planla.

Kaç saat ders.
Spor
Menü

🥳🥳🥳🥳

Günaydın ❤️ canım.

Stres hormonu vücudu kötü etkiliyor.
Pişmanlık hissi vs.

Yesen bile pişman olma balım 🍯 spora sarıl.detoksa sarıl en kotu.enerjini düşürme.

Dün dundur bugün bugün.

Hadi günü planla.

Kaç saat ders.
Spor
Menü

🥳🥳🥳🥳
Balim acikcasi pek iyi gecmedi gunum hava kapaliydi ondan mi anlamadim modum düşüktü. Ama yukseltcem cok cok haklisin💚
Selam canlarim suan diyetisyendeyim bakalim ne olacak. Ama bizim tarti gunumuz yarindi ya ben bugun mu yazayim uoksa yarin mi. Ay yada yarin yazayim heycan olsunn. Biraz heyecan birazda korkuyorumm😧
Ayy kac ciktin ne kadar vermissin hadi yaz cok merak ettim😍😍😍
Bende aranıza katılabilir miyim?
Ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim. :)
Hosgeldiniz🤗
Tabi katılabilirsiniz 💚
Kendinizi tanitir misiniz? Kac yasindasiniz, kilonuz kac hedefiniz kac, evli misiniz mesleginiz?

Her gün en gec ertesi güne kadar menü paylasiyoruz yediklerimizi+yaptigimiz sporlari+ictigimiz su miktarini.. Cuma sabahlari da tarti günümüz 🤗

Hosgeldiniz🤗
Tabi katılabilirsiniz 💚
Kendinizi tanitir misiniz? Kac yasindasiniz, kilonuz kac hedefiniz kac, evli misiniz mesleginiz?

Her gün en gec ertesi güne kadar menü paylasiyoruz yediklerimizi+yaptigimiz sporlari+ictigimiz su miktarini.. Cuma sabahlari da tarti günümüz 🤗
Merhabalar tekrar hoşbuldum 🥰
26 yaşındayım, 78 kg 160 cm boy 58-60 kg arası hedefim. 2 senelik evliyim. Muhasebeciyim.
Ben aralıklı oruç yapıyorum şuan ve leslie yapıyorum ekstra kendimi kasmıyorum ama sizlerle motive olup elimden geleni yapmaya çalışıcam 😊

İnciimm menülerini yazmaya devam et ya :KK43: ben kopya cekiyodum senden:110: sen yazmadın diye cok kahırlandim 2 gündür tatli yiyorum bak üzüntüden :110::110:
Tamam balimm hergun yazicam o zamann. Ama bak spor yapmiyorum vermiyor diyetisyen
O zaman kilo bildirimi olarak paylasiyorum not alirsiniz😂

Merhabalar tekrar hoşbuldum 🥰
26 yaşındayım, 78 kg 160 cm boy 58-60 kg arası hedefim. 2 senelik evliyim. Muhasebeciyim.
Ben aralıklı oruç yapıyorum şuan ve leslie yapıyorum ekstra kendimi kasmıyorum ama sizlerle motive olup elimden geleni yapmaya çalışıcam 😊
Biz de öyleyiz cok kasmıyoruz hedeflerimiz de yakınmiş😍
O zaman gunlük menu paylasmaya ve muhabbete bekliyoruz canım🤗
Ben de kendimi tanitayim ben civciv evliyim cocugum yok kpss ye hazırlanıyorum bi yandan da sinav surecinde aldigim kilolari vermeye calisiyorum.. evlenmeden önce 12 kilo vermistim ama maalesef evlennce geri aldim bile isteye mudahale etmedim🙄
İnsallah beraber hedefimize ulasiriz💛
24 subat kilo bildirimi
Gecen hafta : 91.9
Bu hafta. : 87.7
Fark. : -4.200 gr
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💪💪💪💪💪💪
Vaaaooooovvv:KK57::KK57::KK57:
Heyy masallah daha yok muydu incim 10 kilo vereydin de yok olaydin bari:KK57:

Hicccc kiskanmadim ki:KK14::KK47:

Teşekkür ederim Kendimden bahseteyim 1,62 boyundayım Kilom 105 uzun zamandır buradayım 20 kilo verdim Sonra aldım verdim En son 98 oldu Tekrar aldım Aslında iradeli biriyim fakat sıkıntılı dönem geçirdik Baktım olmuyor diyetisyene başladım Diyetisyenin ve sizlerin desteği ile kilolarımı daha rahat vereceğimi düşünüyorum

Biz de öyleyiz cok kasmıyoruz hedeflerimiz de yakınmiş😍
O zaman gunlük menu paylasmaya ve muhabbete bekliyoruz canım🤗
Ben de kendimi tanitayim ben civciv evliyim cocugum yok kpss ye hazırlanıyorum bi yandan da sinav surecinde aldigim kilolari vermeye calisiyorum.. evlenmeden önce 12 kilo vermistim ama maalesef evlennce geri aldim bile isteye mudahale etmedim🙄
İnsallah beraber hedefimize ulasiriz💛
Memnun oldum. Evlilik+pandemi mahvetti valla benide. Kpssde başarılar. İnşallah hep beraber başarabiliriz. ❤️

X