Canım hayırlı uğurlu olsun başlangıcın, inşallah çok güzel sonuçlar görürsün.
Hoşbuldum balımmm, diyetisyene gideceğini dün okumuştum, çok sevindim senin için. Hem disiplin hem de motivasyon olur. Ben de gitmeyi istiyorum ama kısmet bakalım.
Balımmmm bence de pazartesiden sonra çok iyi eksiye geçmişsin tekrar. Önemli olan bir önceki haftadan daha az bir rakam görmek, tebrik ederim.
Biz de mi gitsek şu diyetisyenlere
Çok kıskandık dimi esrammm
Çay yanı atıştırmalık olayı beni mahvediyor kuzum yaaa, bunu bi denemek lazım. Vücudum öyle alışmış ki tatlı falan yemeye, nasıl zor geliyor bugün.
Tebrik ederim balım, eksi görmek her zaman güzeldir.
Bayram benim neyime deyip elbise almamaya karar verdim
Selam canım, önceki hafta bildirim yaptın mı bilmiyorum ama çok kilo almamış gibisin sen. Hemen verirsin yine.
Balım yaa evdeki covidlilere oda servisi yapmaktan mutfaktan çıkamadım bugün. Bildirim de bu saate kaldı. Sabah az kalsın tartılmayı unutuyordum
80.2 ile başladım bakalım. Gazamız mübarek ola.
Balım evdeki covidliler kimCanım hayırlı uğurlu olsun başlangıcın, inşallah çok güzel sonuçlar görürsün.
Hoşbuldum balımmm, diyetisyene gideceğini dün okumuştum, çok sevindim senin için. Hem disiplin hem de motivasyon olur. Ben de gitmeyi istiyorum ama kısmet bakalım.
Balımmmm bence de pazartesiden sonra çok iyi eksiye geçmişsin tekrar. Önemli olan bir önceki haftadan daha az bir rakam görmek, tebrik ederim.
Biz de mi gitsek şu diyetisyenlere
Çok kıskandık dimi esrammm
Çay yanı atıştırmalık olayı beni mahvediyor kuzum yaaa, bunu bi denemek lazım. Vücudum öyle alışmış ki tatlı falan yemeye, nasıl zor geliyor bugün.
Tebrik ederim balım, eksi görmek her zaman güzeldir.
Bayram benim neyime deyip elbise almamaya karar verdim
Selam canım, önceki hafta bildirim yaptın mı bilmiyorum ama çok kilo almamış gibisin sen. Hemen verirsin yine.
Balım yaa evdeki covidlilere oda servisi yapmaktan mutfaktan çıkamadım bugün. Bildirim de bu saate kaldı. Sabah az kalsın tartılmayı unutuyordum
80.2 ile başladım bakalım. Gazamız mübarek ola.
Afiyet olsun balım, menün bayağı hafif olmuş. Fasulyeyi daha fazla yiyebilirdin sanki.18 Şubat Cuma Menüm
Sabah 08.30 2 dilim ekmek arasi yagsiz kasarli tost, sekersiz cay
Ara 10.00 nescafe, 5 findik, 1 kare cikolata
Öğlen 12.30 2 kasik taze fasulye, yarim dilim ekmek
Ara 13.00 filtre kahve
Ara 15.00 yulaf lapası
Akşam 18.00 yarim kase yayla çorbası, 2 kasik taze fasulye, yarim dilim ekmek
Spor; daha yapmadim uyumadan yapmaya calisirim
Su; 2 litre
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.Evet Civcivim oyalanma davranışı işte
Biz aktif hayata alışmışız boş durunca yapamıyoruz.
Bende oyalaniyorum öyle .
Maşallahgüzel çalışıyorsun bu sene
Allah emeğini zayi etmesin
Evet kardeş için karar verdik henüz bir gelişme olmadı hayırlısı diyorum illa olsun değil hep hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum
Bu yıl çok güzel geçsin inşallah hepimiz için
Afiyet olsun canım, diyetisyenin menüsü bu galiba. Bana biraz şok diyet gibi geldi, inşallah tüm listeler böyle değildir. Su muhteşem.Selam canlar menum
Sabah 7 den saat 10 a kadar 1 lt su
Turk kahvesi
Saat 10.00
1 bardak ayran
Ogle 13.00
1 kase acili corba
Bol yesillikli salata tuz yag yok
2 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak sut
1 paket etiform cikolatali buskuvi
Aksam 19.30
Oglen ayni menu
Aslinda farkli olacakti ama biraz karisiklik oldu
Su 3 lt
Spor yasak biliyorsunuz
Ama butun gun ev temİzledim durmadim yerimde zaten
Ben de çok açımmm canım, mide alıştı her gün hominigırtlak yemeye, bugün ayarı bozuldu isyan ediyor. Bu saate kadar dayanmışsın aman vazgeçme esram.Ac karna cok su ictim galiba ya midem bulandı
Simdi de sekersiz cay iciyorum icesim yok aslinda ama onu icmezsem tehlikeli seyler olacak çünkü cok aciktim
İncim bu menüyle spor yapılmaz zaten, bana çok az geldi yediklerin.Aynen bir hafta boyle gidecekbakalim sonuc ne olacak.
Simdide sekersiz cay iciyorum aslinda kahve yesilcay su cay simdi yatana kadar serbest
Adamin spor yasak demesinden ben sunu anladim vallahi halin kalmiyor spor yapmaya.
Suanda esim ve oglum aburcubur cips falan tuketiyorlar ben elinde cayla eslik ediyorum. Bu kez olacak galiba
Fasulyenin sonuydu bitsin diye yemek yapmadim ondan az yedimAfiyet olsun balım, menün bayağı hafif olmuş. Fasulyeyi daha fazla yiyebilirdin sanki.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.
Afiyet olsun canım, diyetisyenin menüsü bu galiba. Bana biraz şok diyet gibi geldi, inşallah tüm listeler böyle değildir. Su muhteşem.
Ben de çok açımmm canım, mide alıştı her gün hominigırtlak yemeye, bugün ayarı bozuldu isyan ediyor. Bu saate kadar dayanmışsın aman vazgeçme esram.
İncim bu menüyle spor yapılmaz zaten, bana çok az geldi yediklerin.
Önünde birilerinin yemesi de çok etkiliyor insanı, ben de bu akşam eşimin tarafına bakmadım resmen canım çekmesin diye.
Ben menüsünü çok zayııf buldum canım yaa, sadece yeşillik yemiş gibi.Allahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandik
Su camasiri sag salim bi asıp uyusam
Bu arada senin bu menüyle aclik durumun nasil canim, yani gercekten surekli yiyip acikmiyo musun mesela?
Su an ac misin mesela?
İnşallah canım, eskisi gibi verip sonra da korumak istiyorum artık.Hosgeldin ve hayirli olsun canimm verirsin basarirsin senn
Amin canım amin görelim, bir daha da 6lar falan bile gelmesin.Ellerine saglik canimOrda hepimiz 5li sayıları görelim inşallah❤
Anladim kardeşim gel sarilalimsu an hislerini benden iyi kimse anlayamaz seni bile hamburger olarak görüyorum senin sobanin üstündeki yesil fasulyeleri de fıstıklı sarma olarak
Ama halledicem
Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi hayirli olsun7lere gecmen cok vakit almaz bence balim❤
İyiyim canım sen nasılsın, ben de çoookkk özledim. Neyse ki yine burdayız hep beraber. Bu sefer kimsecikler kaçmasın da şu başladığımız işi bitirelim.Nasılsın
Özledim
Esrammm çok sağol. Hepimize bol eksiler inşallah.Bence cok harika bi baslangic menüsü olmus bubol eksiler hadi bakalim.
Ben bugün suyu fazla kacirdim sana verebilirim istersen
Midem bulandi artik
Ben de biraz sasirdim menüye ama bilmiyorum ki balım herhalde bi bildigi vardirBen menüsünü çok zayııf buldum canım yaa, sadece yeşillik yemiş gibi.
İnşallah canım, eskisi gibi verip sonra da korumak istiyorum artık.
Amin canım amin görelim, bir daha da 6lar falan bile gelmesin.
Bu hafta görürüm canım 7leri, hedeflerimi küçük tutacağım ki ulaşması kolay olsun.
İyiyim canım sen nasılsın, ben de çoookkk özledim. Neyse ki yine burdayız hep beraber. Bu sefer kimsecikler kaçmasın da şu başladığımız işi bitirelim.
Esrammm çok sağol. Hepimize bol eksiler inşallah.
Gönder sen o suları bana, birazdan muhtemelen ben de senin gibi olacağım, koydum yanıma suyu içip duruyorum.
Tamam cancağızım ilk sayfadaki listeye ekliyorum, burdakinin düzenleme süresi geçmiş artık.Songulum önceki hafta öğlen tartıldım 72.9 çıkmıştı yazabilirsin istersen
Benden sonra kv ve eşim de pozitif çıktı canım iki gün önce, şimdi onları ayrı ayrı odalara attım, sürekli odalarına yemek falan götürüyorum tepsilerle. Çok şükür ikisinin de durumu iyi neyse ki.Balım evdeki covidliler kim
Allah yardımcınız olsun ya inşallah hemen atlatirsiniz off
Cay yanı atistirmaliklar beni de bitirdi canım.. insan gunun yorgunlugunu atiyim diye psikolojik olarak onlari yerken rahatliyo bence. Sonra bir de agirlik çöküyo fazla khdan.. ustüne bi güzel uyuyakaliyorum ben. Bu kilolari bosuna geri almadik buyuk emek verdim
Bu bayram bu sefer bayram gelmis neyime demeyelim bence
yapmaz benim balım öyle şeylerenerji_kusagi balim bu gece hepimiz acız umarim su an mutfak köselerinde künefe yiyip bize ihanet etmiyosundur
Eğer öyleyse bana da gönder ordan bi catal
Bağırsaklar isyan edecek deseneFasulyenin sonuydu bitsin diye yemek yapmadim ondan az yedim
Ben bugün fasulye yedigimizi unutup yarina kuru fasulye islattim iyi mi
Buzluktaki künefeyi yememen beni ne kadar üzdü anlatamamTamam cancağızım ilk sayfadaki listeye ekliyorum, burdakinin düzenleme süresi geçmiş artık.
Benden sonra kv ve eşim de pozitif çıktı canım iki gün önce, şimdi onları ayrı ayrı odalara attım, sürekli odalarına yemek falan götürüyorum tepsilerle. Çok şükür ikisinin de durumu iyi neyse ki.
Çay kuru kuru gitmiyor balım yaa (ıslak şeye kuru demek de ne biliyim) Emeğin yanında bolca para da döktük
Bayrama da çok bişey yok ama şöyle 5-10 kilo versek ne güzel olur
yapmaz benim balım öyle şeyler
bu arada buzlukta künefe vardı, keşke diyete başlamadan yeseydim
Bağırsaklar isyan edecek desene
Künefe 75 kilo ödülü olsun canım bence. Oraya gelene kadar ödül mödül yok bana, ağzıma fırın küreğiyle vurun yersem eğer.Buzluktaki künefeyi yememen beni ne kadar üzdü anlatamambu cuma güzel bi eksi gel yersin ödül olarak
Ayy cok gecmis olsun canım yasen de iyi yiprandin tabi bu sürecte
Ayy insallah cok güzel olur cifte bayram olur
Tamam balım iyi geceler diliyorum sana da. Benim de yapmam gereken işler var onları hallederim artık. Ben de çok özlemişim böyle muhabbeti, hepimize iyi gelir. Akşamları mümkün olduğunca uğrarım ben. Çok öpüyorum iyi geceler.sonngulen balım sadece ikimiz kaldik galiba ben de yavastan gidip camasiri asip sessizce yatiyim mutfagin önünden gozlerimi kapatarak geceyim
İyi geceler balımaksamlari bulusma yapalim böyle cok iyi geldi muhabbet etmek özlemisim hepinizi
Diyet yapmasak da kopmayalimBen menüsünü çok zayııf buldum canım yaa, sadece yeşillik yemiş gibi.
İnşallah canım, eskisi gibi verip sonra da korumak istiyorum artık.
Amin canım amin görelim, bir daha da 6lar falan bile gelmesin.
Bu hafta görürüm canım 7leri, hedeflerimi küçük tutacağım ki ulaşması kolay olsun.
İyiyim canım sen nasılsın, ben de çoookkk özledim. Neyse ki yine burdayız hep beraber. Bu sefer kimsecikler kaçmasın da şu başladığımız işi bitirelim.
Esrammm çok sağol. Hepimize bol eksiler inşallah.
Gönder sen o suları bana, birazdan muhtemelen ben de senin gibi olacağım, koydum yanıma suyu içip duruyorum.
Canım ben zor süreçler atlattım bir süredir o yüzden yoktum buralarda, özel grup olsa bile değişen bir şey olmazdı bu anlamda. Burda tek noktaya odaklanıp hem geyik muhabbetimizi yapalım, hem gırgır şamataya devam edelim, sohbet edelim, diyet de yapalım inşallah. Ben de kopmayı hiç istemiyorum, inan sizlerden başka konuşup güzel vakit geçirecek ortamım da yok zaten. Dediğim gibi zor zamanlar geçirdik, buraya girecek vakit de bulamadım enerjim de yoktu ama şükürler olsun şimdi her şey daha yolunda. Günlüğümüzü ilk açtığımız günlerdeki mutluluk ve heyecan yeniden gelsin hepimize sudemimDiyet yapmasak da kopmayalimgerekirse tekrar özel grup açalım ne bileyim geyik muhabbeti topigi gerekirse ben çok özlüyorum mühendis i de çağıralım tam olalim birmuhendisanne
İyiyim şükür seni gördüm daha iyi oldum
Bence de künefeyi biraz ötelemek daha mantikliKünefe 75 kilo ödülü olsun canım bence. Oraya gelene kadar ödül mödül yok bana, ağzıma fırın küreğiyle vurun yersem eğer.
Hem ne yıpranmak canım ama şükürler olsun halimize. Az kaldı bitecek inşallah.
Offf yaa ne mutluluk olur bayramda valla. Gerçi beni kimseler görmeyecek ama sen gelin kız olarak salınır durursun artık.
Tamam balım iyi geceler diliyorum sana da. Benim de yapmam gereken işler var onları hallederim artık. Ben de çok özlemişim böyle muhabbeti, hepimize iyi gelir. Akşamları mümkün olduğunca uğrarım ben. Çok öpüyorum iyi geceler.
Burdayimmmm cnmmmDiyet yapmasak da kopmayalimgerekirse tekrar özel grup açalım ne bileyim geyik muhabbeti topigi gerekirse ben çok özlüyorum mühendis i de çağıralım tam olalim birmuhendisanne
İyiyim şükür seni gördüm daha iyi oldum
Civcivimmm günaydınGünaydın kızlar sabah oldu
Kahvaltı vakti
Ben başlamadımBurdayimmmm cnmmmuğrarım bende arada... Aslında diyete başlayacağım ama ilham bekliyorum ... gelemedi bir türlü
Kahkahalar a boğulduğumuz günleri çok özledimCanım ben zor süreçler atlattım bir süredir o yüzden yoktum buralarda, özel grup olsa bile değişen bir şey olmazdı bu anlamda. Burda tek noktaya odaklanıp hem geyik muhabbetimizi yapalım, hem gırgır şamataya devam edelim, sohbet edelim, diyet de yapalım inşallah. Ben de kopmayı hiç istemiyorum, inan sizlerden başka konuşup güzel vakit geçirecek ortamım da yok zaten. Dediğim gibi zor zamanlar geçirdik, buraya girecek vakit de bulamadım enerjim de yoktu ama şükürler olsun şimdi her şey daha yolunda. Günlüğümüzü ilk açtığımız günlerdeki mutluluk ve heyecan yeniden gelsin hepimize sudemim
Günaydın canımCivcivimmm günaydın