70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Songulum önceki hafta öğlen tartıldım 72.9 çıkmıştı yazabilirsin istersen

Balım evdeki covidliler kim
Allah yardımcınız olsun ya inşallah hemen atlatirsiniz off

Cay yanı atistirmaliklar beni de bitirdi canım.. insan gunun yorgunlugunu atiyim diye psikolojik olarak onlari yerken rahatliyo bence. Sonra bir de agirlik çöküyo fazla khdan.. ustüne bi güzel uyuyakaliyorum ben. Bu kilolari bosuna geri almadik buyuk emek verdim

Bu bayram bu sefer bayram gelmis neyime demeyelim bence

Afiyet olsun balım, menün bayağı hafif olmuş. Fasulyeyi daha fazla yiyebilirdin sanki.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.
Afiyet olsun canım, diyetisyenin menüsü bu galiba. Bana biraz şok diyet gibi geldi, inşallah tüm listeler böyle değildir. Su muhteşem.
Ac karna cok su ictim galiba ya midem bulandı
Simdi de sekersiz cay iciyorum icesim yok aslinda ama onu icmezsem tehlikeli seyler olacak çünkü cok aciktim
Ben de çok açımmm canım, mide alıştı her gün hominigırtlak yemeye, bugün ayarı bozuldu isyan ediyor. Bu saate kadar dayanmışsın aman vazgeçme esram.
İncim bu menüyle spor yapılmaz zaten, bana çok az geldi yediklerin.

Önünde birilerinin yemesi de çok etkiliyor insanı, ben de bu akşam eşimin tarafına bakmadım resmen canım çekmesin diye.

Fasulyenin sonuydu bitsin diye yemek yapmadim ondan az yedim

Ben bugün fasulye yedigimizi unutup yarina kuru fasulye islattim iyi mi

Allahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandik
Su camasiri sag salim bi asıp uyusam

Bu arada senin bu menüyle aclik durumun nasil canim, yani gercekten surekli yiyip acikmiyo musun mesela?
Su an ac misin mesela?
Ben menüsünü çok zayııf buldum canım yaa, sadece yeşillik yemiş gibi.
Hosgeldin ve hayirli olsun canimm verirsin basarirsin senn
İnşallah canım, eskisi gibi verip sonra da korumak istiyorum artık.
Amin canım amin görelim, bir daha da 6lar falan bile gelmesin.

Bu hafta görürüm canım 7leri, hedeflerimi küçük tutacağım ki ulaşması kolay olsun.
Nasılsın
Özledim
İyiyim canım sen nasılsın, ben de çoookkk özledim. Neyse ki yine burdayız hep beraber. Bu sefer kimsecikler kaçmasın da şu başladığımız işi bitirelim.
Bence cok harika bi baslangic menüsü olmus bu bol eksiler hadi bakalim.
Ben bugün suyu fazla kacirdim sana verebilirim istersen
Midem bulandi artik
Esrammm çok sağol. Hepimize bol eksiler inşallah.

Gönder sen o suları bana, birazdan muhtemelen ben de senin gibi olacağım, koydum yanıma suyu içip duruyorum.

Ben de biraz sasirdim menüye ama bilmiyorum ki balım herhalde bi bildigi vardir

Afiyet olsun
Cayimi da bitiremedim

Songulum önceki hafta öğlen tartıldım 72.9 çıkmıştı yazabilirsin istersen
Tamam cancağızım ilk sayfadaki listeye ekliyorum, burdakinin düzenleme süresi geçmiş artık.
Benden sonra kv ve eşim de pozitif çıktı canım iki gün önce, şimdi onları ayrı ayrı odalara attım, sürekli odalarına yemek falan götürüyorum tepsilerle. Çok şükür ikisinin de durumu iyi neyse ki.

Çay kuru kuru gitmiyor balım yaa (ıslak şeye kuru demek de ne biliyim ) Emeğin yanında bolca para da döktük

Bayrama da çok bişey yok ama şöyle 5-10 kilo versek ne güzel olur
enerji_kusagi balim bu gece hepimiz acız umarim su an mutfak köselerinde künefe yiyip bize ihanet etmiyosundur

Eğer öyleyse bana da gönder ordan bi catal
yapmaz benim balım öyle şeyler

bu arada buzlukta künefe vardı, keşke diyete başlamadan yeseydim
Fasulyenin sonuydu bitsin diye yemek yapmadim ondan az yedim

Ben bugün fasulye yedigimizi unutup yarina kuru fasulye islattim iyi mi
Bağırsaklar isyan edecek desene

Buzluktaki künefeyi yememen beni ne kadar üzdü anlatamam bu cuma güzel bi eksi gel yersin ödül olarak

Ayy cok gecmis olsun canım ya sen de iyi yiprandin tabi bu sürecte

Ayy insallah cok güzel olur cifte bayram olur

sonngulen balım sadece ikimiz kaldik galiba ben de yavastan gidip camasiri asip sessizce yatiyim mutfagin önünden gozlerimi kapatarak geceyim

İyi geceler balım aksamlari bulusma yapalim böyle cok iyi geldi muhabbet etmek özlemisim hepinizi

Buzluktaki künefeyi yememen beni ne kadar üzdü anlatamam bu cuma güzel bi eksi gel yersin ödül olarak

Ayy cok gecmis olsun canım ya sen de iyi yiprandin tabi bu sürecte

Ayy insallah cok güzel olur cifte bayram olur
Künefe 75 kilo ödülü olsun canım bence. Oraya gelene kadar ödül mödül yok bana, ağzıma fırın küreğiyle vurun yersem eğer.

Hem ne yıpranmak canım ama şükürler olsun halimize. Az kaldı bitecek inşallah.

Offf yaa ne mutluluk olur bayramda valla. Gerçi beni kimseler görmeyecek ama sen gelin kız olarak salınır durursun artık.
Tamam balım iyi geceler diliyorum sana da. Benim de yapmam gereken işler var onları hallederim artık. Ben de çok özlemişim böyle muhabbeti, hepimize iyi gelir. Akşamları mümkün olduğunca uğrarım ben. Çok öpüyorum iyi geceler.

Diyet yapmasak da kopmayalim gerekirse tekrar özel grup açalım ne bileyim geyik muhabbeti topigi gerekirse ben çok özlüyorum mühendis i de çağıralım tam olalim birmuhendisanne

İyiyim şükür seni gördüm daha iyi oldum

Canım ben zor süreçler atlattım bir süredir o yüzden yoktum buralarda, özel grup olsa bile değişen bir şey olmazdı bu anlamda. Burda tek noktaya odaklanıp hem geyik muhabbetimizi yapalım, hem gırgır şamataya devam edelim, sohbet edelim, diyet de yapalım inşallah. Ben de kopmayı hiç istemiyorum, inan sizlerden başka konuşup güzel vakit geçirecek ortamım da yok zaten. Dediğim gibi zor zamanlar geçirdik, buraya girecek vakit de bulamadım enerjim de yoktu ama şükürler olsun şimdi her şey daha yolunda. Günlüğümüzü ilk açtığımız günlerdeki mutluluk ve heyecan yeniden gelsin hepimize sudemim

Bence de künefeyi biraz ötelemek daha mantikli

Yok kız bayramda artik beni de kimse görmücek annemlerden baska kimse kalmadi buralarda
Zaten pandemiden dolayi da ne konu komsuyla ne biriyle görüşür olduk. İşin kötüsü alistik bu rahatliga biraz bence.

Gerci benim icin isler farkli. Ben zaten tüm gün oturup ders çalıştığım icin birinin beni cagirmasi azap oluyodu. Pandemide o yönden az da olsa rahat ettim.

Hayirlisi olsun hakkimizda balım

Burdayimmmm cnmmm uğrarım bende arada... Aslında diyete başlayacağım ama ilham bekliyorum ... gelemedi bir türlü

Kahkahalar a boğulduğumuz günleri çok özledim

Geyiğin de muhabbetin de dibini vurduk.

Kilo vermesek de kaçamak yapsak da diyet yapmasak da kopmayalim

Hepiniz benim için ayrı ayrı çok değerlisiniz

Sana sonuna kadar katılıyorum

Zor zamanlar herkes atlatsin inşallah bir daha hiç geri gelmesin umarım.

Ben de yarınlar dan artık umutluyum inşallah güzel daha da güzel olur herşey her anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…