70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben başlamadım 🤭ama hepimizi bir arada özledim 🎯

Nasılsın ❤️ epeydir seni de çok özledik 🌺
İyiyim cnm uzun zamandır hibrit çalışıyorum. Evde olduğum günlerde hep annemlerdeydim. İnternette aylardır sorun var, düzeltemediler. Bu süreçte telefondan bağlandim, ona da internet dayanmıyor 🤭 bu dönemde Kocaeli'de iş buldum, buraya tasiniyoruz artık. Annemlere yakın olacağız. Düzenim oturunca kilolardan da kurtulurum inşallah 😅

İyiyim cnm uzun zamandır hibrit çalışıyorum. Evde olduğum günlerde hep annemlerdeydim. İnternette aylardır sorun var, düzeltemediler. Bu süreçte telefondan bağlandim, ona da internet dayanmıyor 🤭 bu dönemde Kocaeli'de iş buldum, buraya tasiniyoruz artık. Annemlere yakın olacağız. Düzenim oturunca kilolardan da kurtulurum inşallah 😅
Hayirli olsun canım cok sevindim💚
Bayagi zorlaniyodun ordan oraya🤗
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kahve işe yaradı 😌

Sabah 72.2 kilo çıktım 🤭

Sabaha kadar midem bayram etti ödülü -1100 gram 😂
İşte bu:KK73::KK73::KK73:

Seni görünce yine sütlü turk kahvesi geldi aklima birazdan iceyim :KK70: :KK70:

Bence de künefeyi biraz ötelemek daha mantikli😍

Yok kız bayramda artik beni de kimse görmücek annemlerden baska kimse kalmadi buralarda😬
Zaten pandemiden dolayi da ne konu komsuyla ne biriyle görüşür olduk. İşin kötüsü alistik bu rahatliga biraz bence.

Gerci benim icin isler farkli. Ben zaten tüm gün oturup ders çalıştığım icin birinin beni cagirmasi azap oluyodu. Pandemide o yönden az da olsa rahat ettim.

Hayirlisi olsun hakkimizda balım 💚
Hakkaten sana azap oluyordu canım gelen giden, böyle olması çok güzel olmuş. Ders çalışmaya tamamen odaklanırsın, sinir stres de yaşamazsın birileri yüzünden. Pandemi ciddi anlamda hepimizi kısmen asosyal yaptı, bakalım ilerde halimiz ne olacak.

Künefe kesinlikle 75 kilo ödülü. Küçük küçük kilo hedefleriyle sıkılmadan motivemi kaybetmeden ilerleyeceğim inşallah bu sefer.
Günaydın kızlar sabah oldu :rolleyes:
Kahvaltı vakti:rolleyes:
Günaydınnnn balımmmm, bayağı erkencisin. Biz iyice gece yatmaz sabah kalkmaz olduk.
Burdayimmmm cnmmm 😍 uğrarım bende arada... Aslında diyete başlayacağım ama ilham bekliyorum ... gelemedi bir türlü 😶
Hayrişim hoşgeldin canım, öyle çok arada derede uğrama, daha çok gel. İlham nerelere kaçtıysa hiçbirimize gelmiyor nedense ama bu sefeer biz onu kulağından tutup bırakmayalım.
Kahkahalar a boğulduğumuz günleri çok özledim ❤️

Geyiğin de muhabbetin de dibini vurduk.

Kilo vermesek de kaçamak yapsak da diyet yapmasak da kopmayalim :KK19:

Hepiniz benim için ayrı ayrı çok değerlisiniz 🧿

Sana sonuna kadar katılıyorum 😌

Zor zamanlar herkes atlatsin inşallah ❤️ bir daha hiç geri gelmesin umarım.

Ben de yarınlar dan artık umutluyum 🎯 inşallah güzel daha da güzel olur herşey 😍her anlamda
Yine aynılarını yaparız canım, Allah sağlık versin ağız tadı versin yeter ki. Bak ne güzel toplandık bile, ayni tempoyu yakalarız hemen. Her şey çok daha güzel olacak sudemim.

Ballar yaa ben laptoptan yazıyorum bu aralar, o yüzden emojisiz mesajlarımı mazur görün. Cümlelerimin sonuna gülücükler kalpler koyduğumu düşünün. Diyeceksiniz ki laptopta emoji mi koyulmuyor, tabi ki koyuluyor ama mouse kullanmıyorum, dokunmatik kısmı da birazcık sıkıntılı olunca, emoji koymak zorluyor. Sizi çok sevdiğimi bilin yeter :KK200::KK60: bakın ne uğraşlarla iki tane birden koydum (bunun sonunda da gülücük var)

Günaydın canım 😍
Yalniz bi dipnot geceyim ilham sana gelmez sen ona gitceksin🤣

Disiplin motivasyonu yener her zaman👌 sen de biliyosun😘
Vayyyy lafa bak hizaya gellll. Açık adres de ver be kuzum.
Canım çok sevindim, yollarda heba oluyordun. Yeni işin ve evin hayırlı uğurlu olsun, sana güzellikler getirsin inşallah. Timur paşam napıyor, gelişmeler nasıl.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kahve işe yaradı 😌

Sabah 72.2 kilo çıktım 🤭

Sabaha kadar midem bayram etti ödülü -1100 gram 😂
Helal sana, istedin mi yapamayacağın yok zaten. Sadece kahve mi içmiştin sen dün.
Hayirli olsun canım cok sevindim💚
Bayagi zorlaniyodun ordan oraya🤗

İşte bu:KK73::KK73::KK73:

Seni görünce yine sütlü turk kahvesi geldi aklima birazdan iceyim :KK70: :KK70:
Valla benim de aklıma kahve soktunuz, gidem de marketten alam gelem :)

Canım çok sevindim, yollarda heba oluyordun. Yeni işin ve evin hayırlı uğurlu olsun, sana güzellikler getirsin inşallah. Timur paşam napıyor, gelişmeler nasıl.

Helal sana, istedin mi yapamayacağın yok zaten. Sadece kahve mi içmiştin sen dün.

Akşam yemeği yemedim .
Birazcık da kabızlık vardı .
Mide boşaldı resmen 🤭

Ben önce pazara markete sonra yürüyüşe kaçar hadın lets go 🎯enerji sinerji :KK73::KK73::KK73:

Akşam yemeği yemedim .
Birazcık da kabızlık vardı .
Mide boşaldı resmen 🤭

Ben önce pazara markete sonra yürüyüşe kaçar hadın lets go 🎯enerji sinerji :KK73::KK73::KK73:
Kabızlığı çözdüyse muhteşem zaten. Sana iyi yürüyüşler canım, ben malesef bazı işleri yetiştirmeye çalışıyorum pc başında.

Ballar yaa ben laptoptan yazıyorum bu aralar, o yüzden emojisiz mesajlarımı mazur görün. Cümlelerimin sonuna gülücükler kalpler koyduğumu düşünün. Diyeceksiniz ki laptopta emoji mi koyulmuyor, tabi ki koyuluyor ama mouse kullanmıyorum, dokunmatik kısmı da birazcık sıkıntılı olunca, emoji koymak zorluyor. Sizi çok sevdiğimi bilin yeter :KK200::KK60: bakın ne uğraşlarla iki tane birden koydum (bunun sonunda da gülücük var)
Anliyoruz biz balım sıkıntı yok😍
Cok tatlisin ya sonunda gülücük var diyo :KK70: sen hep yaz böyle daha cok hosuma gitti:KK70:
Haha genelde kpss icin kullaniirim ama bence bu duruma da son dercee uygun oldu:KK70: hatta senin teze de uyarlayalim ilham beklemeye gerek yok biz ona gitcez🤣

Balım bana da yulaf iyi geldi sanki ya iki gündür bağırsaklarım cok mutlu :KK70: :KK70:
Daha önce hep sute katıp muzla soguk olarak yiyodum o zaman hic böyle etki gormemistim🤷🏼‍♀️

Sütlü kahvemi ictim şükür :KK70:

Ben de ders calismaya calisiyorum sıkıldıkça kendimi mutfakta buluyorum valla bayilazaamm :KK69:
Neyse gidiyim de az daha çalışıyım avarelikten fayda yok yine oturdukca moralim bozulmaya basladi:KK70:

Aksam da sporumu yapsam harika olur yarim saat leslie.

enerji_kusagi enerji_kusagi balım nerdesin :KK43: seni artik hep kunefe olarak görüyorum enisteyi de yaninda duran maras dondurmasi:KK8:
Sudem sütlü türk kahvesi, incim mis gibi sacda yapilan gozleme:KK8:

Songülüm henüz muamma ama dur bakalım:KK70: aclik beni tehlikeli bi civcive dönüştürüyor :KK30:
Sütlü kahve yi abartmak da üstüme yok 😂800 ml civarı sütü akşam yemeği niyetine kahve ile gömdüm 😂protein ya galiba glikojen depolarını boşalttı 😂gerçi yanına boş gecmedim ama 😌
Hey masallah ne ara yürüdün kız beni de gotureydin ben saksı gibi oturdum kaldım:KK70: ruh gibiyim bugün uykumu alamadim galiba 🤔
Ha ha 😂 gel dedim ya kız 😌pazar türü yaptım iki kez markete de girdim ama bulamadım pastil alacaktım.

Sonra da hızlıca yürüdüm geldim 😌

Sütlü kahve yi abartmak da üstüme yok 😂800 ml civarı sütü akşam yemeği niyetine kahve ile gömdüm 😂protein ya galiba glikojen depolarını boşalttı 😂gerçi yanına boş gecmedim ama 😌

Ha ha 😂 gel dedim ya kız 😌pazar türü yaptım iki kez markete de girdim ama bulamadım pastil alacaktım.

Sonra da hızlıca yürüdüm geldim 😌
Pastil neden bogazin mi agriyo?

Afiyet olsun iyi ictin dün canim🤣

Ayy bugün ben de tam tersi ruh gibiyim🙄

19 Şubat Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 2 tane yulaf poğaça(yağsız unsuz, icinde yumurta yoğurt yulaf ve peynir var), sekersiz cay, 3 zeytin

Ara 12.00 türk kahvesi 5 findik, 1 kare cikolata
Ara 15.00 sütlü türk kahvesi
Ara 16.30 2 halka sucuk, 1 dilim ekmegin arasinda(tadini denemek icin esim ye dedi ben de yedim🙊)

Akşam 18.15 4 kasik sade bulgur pilavi, 5 kasik kuru fasulye, tursu, 1 bardak ayran

Spor; henüz yok
Su; az ictim bugün. Şu an canim bir seyler istiyo muhtemelen suyu az ictigim için.

Birazdan bi nescafe yapsam cok mu abartmış olurum ya ders caliscam ve kafami veremiyorum kafeine ihtiyacim var. 2 saat sonra da sporumu yapsam?

Anliyoruz biz balım sıkıntı yok😍
Cok tatlisin ya sonunda gülücük var diyo :KK70: sen hep yaz böyle daha cok hosuma gitti:KK70:

Haha genelde kpss icin kullaniirim ama bence bu duruma da son dercee uygun oldu:KK70: hatta senin teze de uyarlayalim ilham beklemeye gerek yok biz ona gitcez🤣

Balım bana da yulaf iyi geldi sanki ya iki gündür bağırsaklarım cok mutlu :KK70: :KK70:
Daha önce hep sute katıp muzla soguk olarak yiyodum o zaman hic böyle etki gormemistim🤷🏼‍♀️

Sütlü kahvemi ictim şükür :KK70:

Ben de ders calismaya calisiyorum sıkıldıkça kendimi mutfakta buluyorum valla bayilazaamm :KK69:
Neyse gidiyim de az daha çalışıyım avarelikten fayda yok yine oturdukca moralim bozulmaya basladi:KK70:

Aksam da sporumu yapsam harika olur yarim saat leslie.
Bundan sonra hep böyle o zaman (göz kırpan gülücük)

Tez deme balımmm yaa bana titreme geliyor, sanki hiç bitmeyecek gibi. Hoca bir sürü yeni şey istiyor şimdi de, yıldım valla (ağlayan emoci)

Ben de yulafı hiç pişirerek yemedim canım, demek ki öylesi daha etkili bağırsaklar için. Belki yarın denerim senin tarifi. Şu an yine çay vakti ve şeytan beni dürtüyor resmen ama dayanıyorum. Yine dağ kirazıyla idare ettim bakalım şimdilik.

Sık dişini balım, şu KPSS bitsin ondan sonra senden iyisi yok.
Yürüdüm geldim 7522 adım :KK73::KK73::KK73:
Helal sana (alkış var burda) :)
enerji_kusagi enerji_kusagi balım nerdesin :KK43: seni artik hep kunefe olarak görüyorum enisteyi de yaninda duran maras dondurmasi:KK8:
Sudem sütlü türk kahvesi, incim mis gibi sacda yapilan gozleme:KK8:

Songülüm henüz muamma ama dur bakalım:KK70: aclik beni tehlikeli bi civcive dönüştürüyor :KK30:
Beni patates kızartması olarak düşünebilirsin balım, sen benim için dondurmasın ya da çikiletasın :KK70::KK70:

19 Şubat Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 2 tane yulaf poğaça(yağsız unsuz, icinde yumurta yoğurt yulaf ve peynir var), sekersiz cay, 3 zeytin

Ara 12.00 türk kahvesi 5 findik, 1 kare cikolata
Ara 15.00 sütlü türk kahvesi
Ara 16.30 2 halka sucuk, 1 dilim ekmegin arasinda(tadini denemek icin esim ye dedi ben de yedim🙊)

Akşam 18.15 4 kasik sade bulgur pilavi, 5 kasik kuru fasulye, tursu, 1 bardak ayran

Spor; henüz yok
Su; az ictim bugün. Şu an canim bir seyler istiyo muhtemelen suyu az ictigim için.

Birazdan bi nescafe yapsam cok mu abartmış olurum ya ders caliscam ve kafami veremiyorum kafeine ihtiyacim var. 2 saat sonra da sporumu yapsam?
Afiyet olsun balım, menün benim tarafımdan çok beğenildi. Yulaf poğaçanın tarifini de yazarsan bir güzellik yapmış olursun bana.

Kahve bu durumda senin yakıtın gibi, o yüzden ben izin verdim gitti :KK70::KK70:Ders çalışırken mübahtır. Spor olarak leslie mi yapacaksın.

19 Şubat Cumartesi menüsü

13.00 kahvaltı
4 kaşık yumurta salatası (maydanoz, taze soğan ve haşlanmış yumurta)
1 kaşık çingen salatası (lor, domates, salatalık, çörek otu, zeytinyağı)
2 kaşık kaşarlı mantar biber kavurması
5 adet biberli yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
Şekersiz çay

15.30 ara
Nescafe

19.30 akşam
1 dilim ekmek ve biraz hamsi tava (dışardan söyledik hiç beğenmedim çok az yedim, şu an çok açım o yüzden) birazcık salata, 2 yudum şalgam.

20.30 ara
Şekersiz çay, 3 tane dağ kirazı.

Su 1.5 litreye tamamlayacağım.
Spor yok (Bir süre daha mecburi yürüyüşler dışında olmayacak muhtemelen)

Bundan sonra hep böyle o zaman (göz kırpan gülücük)

Tez deme balımmm yaa bana titreme geliyor, sanki hiç bitmeyecek gibi. Hoca bir sürü yeni şey istiyor şimdi de, yıldım valla (ağlayan emoci)

Ben de yulafı hiç pişirerek yemedim canım, demek ki öylesi daha etkili bağırsaklar için. Belki yarın denerim senin tarifi. Şu an yine çay vakti ve şeytan beni dürtüyor resmen ama dayanıyorum. Yine dağ kirazıyla idare ettim bakalım şimdilik.

Sık dişini balım, şu KPSS bitsin ondan sonra senden iyisi yok.

Helal sana (alkış var burda) :)

Beni patates kızartması olarak düşünebilirsin balım, sen benim için dondurmasın ya da çikiletasın :KK70::KK70:
Aman balim sakın yeme bak dünkü emegin de bosa gider. Aliscaz sadece bikac gun izin ver kndine aklini oyala bir seylerle. Ve bol su ic en güzeli💚

Sen istedigin her seyi başarırsın balım o videoyi biliyosundur herhalde senin inanilmaz bir gücün var ve sefffgin de var :KK70: bilmiyosan videosunu paylascam böyle espriyi anlamicaksin :KK70: inşallah bitecek i tez😍

Off patates kizartmasi mi🥺 üstüne sarimsakli yogurt mu bir de. Ya da sade citir olarak 🥺 her türlü gider🥺 ama sonrasinda kh yuzunden vücuda binen agirlik hissi aldigim tüm zevki siliyo:KK12:

Afiyet olsun balım, menün benim tarafımdan çok beğenildi. Yulaf poğaçanın tarifini de yazarsan bir güzellik yapmış olursun bana.

Kahve bu durumda senin yakıtın gibi, o yüzden ben izin verdim gitti :KK70::KK70:Ders çalışırken mübahtır. Spor olarak leslie mi yapacaksın.
Balim yulaf pogaca aslinda bence güzeldi amma velakin ben peynir seciminde hata yaptim. Tarif zaten yagsiz.. ben de gittim lor peynir ve otlu peynirle yaptim.. tatsiz tuzsuz oldu. İcine biraz kasar biraz beyaz peynir cok daha iyi olurdu bence.. bi sans daha vercem..
Tarifi;
2 su bardagi yulaf(ben robottan cektim tarifte cekmemisler nasil istersen)
4 yemek kasigi yogurt
6 yemek kasigi peynir
1 yumurta
Pul biber, tuz
Hepsini yogurup cevizden biraz buyuk pogaca gibi yuvarlayıp firina atiyosun bu kadar🤗 üzerine kizarana kadar 180 derecede pisiriyosun..yulaf lapasi kadar harikaydi diyemiyorum ama dedigim gibi bence benim hatamdi.

Ictim valla balim ama ise yaradi gozumu açtı ders calisabildim 💚 leslie yapcam inşallah totomu kaldirabilirsem🤣🤣
19 Şubat Cumartesi menüsü

13.00 kahvaltı
4 kaşık yumurta salatası (maydanoz, taze soğan ve haşlanmış yumurta)
1 kaşık çingen salatası (lor, domates, salatalık, çörek otu, zeytinyağı)
2 kaşık kaşarlı mantar biber kavurması
5 adet biberli yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
Şekersiz çay

15.30 ara
Nescafe

19.30 akşam
1 dilim ekmek ve biraz hamsi tava (dışardan söyledik hiç beğenmedim çok az yedim, şu an çok açım o yüzden) birazcık salata, 2 yudum şalgam.

20.30 ara
Şekersiz çay, 3 tane dağ kirazı.

Su 1.5 litreye tamamlayacağım.
Spor yok (Bir süre daha mecburi yürüyüşler dışında olmayacak muhtemelen)
Kahvaltıya yarin sabah size gelebilir miyim🤤🤤🤤
Bence gayet dengeli olmus menun canim kacamak yok harika👌
Hatta aksam az bile ama mecbur kalmissin.
Kısacası puanım 10 10 10 :KK70:

Aman balim sakın yeme bak dünkü emegin de bosa gider. Aliscaz sadece bikac gun izin ver kndine aklini oyala bir seylerle. Ve bol su ic en güzeli💚

Sen istedigin her seyi başarırsın balım o videoyi biliyosundur herhalde senin inanilmaz bir gücün var ve sefffgin de var :KK70: bilmiyosan videosunu paylascam böyle espriyi anlamicaksin :KK70: inşallah bitecek i tez😍

Off patates kizartmasi mi🥺 üstüne sarimsakli yogurt mu bir de. Ya da sade citir olarak 🥺 her türlü gider🥺 ama sonrasinda kh yuzunden vücuda binen agirlik hissi aldigim tüm zevki siliyo:KK12:

Balim yulaf pogaca aslinda bence güzeldi amma velakin ben peynir seciminde hata yaptim. Tarif zaten yagsiz.. ben de gittim lor peynir ve otlu peynirle yaptim.. tatsiz tuzsuz oldu. İcine biraz kasar biraz beyaz peynir cok daha iyi olurdu bence.. bi sans daha vercem..
Tarifi;
2 su bardagi yulaf(ben robottan cektim tarifte cekmemisler nasil istersen)
4 yemek kasigi yogurt
6 yemek kasigi peynir
1 yumurta
Pul biber, tuz
Hepsini yogurup cevizden biraz buyuk pogaca gibi yuvarlayıp firina atiyosun bu kadar🤗 üzerine kizarana kadar 180 derecede pisiriyosun..yulaf lapasi kadar harikaydi diyemiyorum ama dedigim gibi bence benim hatamdi.

Ictim valla balim ama ise yaradi gozumu açtı ders calisabildim 💚 leslie yapcam inşallah totomu kaldirabilirsem🤣🤣

Kahvaltıya yarin sabah size gelebilir miyim🤤🤤🤤
Bence gayet dengeli olmus menun canim kacamak yok harika👌
Hatta aksam az bile ama mecbur kalmissin.
Kısacası puanım 10 10 10 :KK70:
Ayy bir de dereotu maydanoz vardi tarifte ben katmadim

X