- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Allah seni napmasınAynen bir hafta boyle gidecekbakalim sonuc ne olacak.
Simdide sekersiz cay iciyorum aslinda kahve yesilcay su cay simdi yatana kadar serbest
Adamin spor yasak demesinden ben sunu anladim vallahi halin kalmiyor spor yapmaya.
Suanda esim ve oglum aburcubur cips falan tuketiyorlar ben elinde cayla eslik ediyorum. Bu kez olacak galiba
Süt iç hem zayıflatır hem protein hem tok tutar.Ac karna cok su ictim galiba ya midem bulandı
Simdi de sekersiz cay iciyorum icesim yok aslinda ama onu icmezsem tehlikeli seyler olacak çünkü cok aciktim
Ayy icsem mi? Dokunur mu ki acaba bazen siskinlik yapiyo bende ama.Süt iç hem zayıflatır hem protein hem tok tutar.
Süt açıldı bitsin diye kupa kupa sütlü kahvenin 3 çeşidini saat başı yapıp içiyorum
Zaten ev isi dediginin turk kadinin atasporu bence oda yeterAllah seni napmasıninsanin hali kalmiyo diyo
Anam yok ben de uyumadan spor yaparim dedim ama su an acliktan kalkacak halim yok midem kendi kendine yaglari yakiyo bence desteğe gerek yok
Kıyamam ya cips abur cubur nasil kokar şimdienisteyi esefle kınıyorum
Sana da helal olsun diyorum balım
Valla bana da helal olsun su an sartlar kacamaga cok müsait ama yapmıyorum
Bir de makineye camasir attim onu asarim birazdan al sana sporev hanimlarina spor yasaklanmali
Allahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandikZaten ev isi dediginin turk kadinin atasporu bence oda yeter
Sifir kacamakla geceyi kapatiyoruz.bende sobanin ustune yarin pisiirecegim kabuklu fasulyeyi koydum haslansin diye onun kokusu bastiriyor aburcubur kokusunu
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 11 Şubat | 18 Şubat | 25 Şubat | Verilen Yüzde | |||
| 37 | 160 | 75 | 80.2 | ||||||
| 31 | 159 | 52 | 73.1 | 72.8 | |||||
| 26 | 157 | 55 | 68.9 | 68.6 | |||||
| 36 | 171 | 65,9 | 73.3 | ||||||
| 30 | 155 | 65 | 91.9 | ||||||
Vala ac degilim desem yalan olur ama dayancaz . Eger agzima bisey atarsam butun gun yaptigim bosa gider. O yuzden hic yonelmiyorum yani. Sizlerle konusmak bile engelliyor insaniAllahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandik
Su camasiri sag salim bi asıp uyusam
Bu arada senin bu menüyle aclik durumun nasil canim, yani gercekten surekli yiyip acikmiyo musun mesela?
Su an ac misin mesela?
Ellerine saglik canimmm yine ugrasmissin bizler icinnn. İnsallah hep beraber ekailer gorelimmAYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
Ballar listemizi ilk sayfada güncelledim. Buraya da kopyaladım. İnşallah her hafta eksiler görmek nasip olsun.
BALLAR Yaş Boy Hedef 11 Şubat 18 Şubat 25
ŞubatVerilen Yüzde sonngulen 37 160 75 80.2 enerji_kusagi 31 159 52 73.1 72.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 68.9 68.6 sudem34 36 171 65,9 73.3 inci-tepik 30 155 65 91.9
Hosgeldin ve hayirli olsun canimm verirsin basarirsin senn18 Şubat bildirimi
Önceki haftanın kilosu yok ballar, ben bugün başladım. Tartıda bu rakamı göreceğimi de biliyordum çok şaşırtmadı beni ama sizi dumura sokabilir
Düzgün devam edersem ilk hafta bayağı güzel eksi görürüm bence.
İlk bildirimim
Kilo: 80.2
Ellerine saglik canimAYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
Ballar listemizi ilk sayfada güncelledim. Buraya da kopyaladım. İnşallah her hafta eksiler görmek nasip olsun.
ŞubatVerilen Yüzde sonngulen 37 160 75 80.2 enerji_kusagi 31 159 52 73.1 72.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 68.9 68.6 sudem34 36 171 65,9 73.3 inci-tepik 30 155 65 91.9
Anladim kardeşim gel sarilalimVala ac degilim desem yalan olur ama dayancaz . Eger agzima bisey atarsam butun gun yaptigim bosa gider. O yuzden hic yonelmiyorum yani. Sizlerle konusmak bile engelliyor insani
Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi hayirli olsun18 Şubat bildirimi
Önceki haftanın kilosu yok ballar, ben bugün başladım. Tartıda bu rakamı göreceğimi de biliyordum çok şaşırtmadı beni ama sizi dumura sokabilir
Düzgün devam edersem ilk hafta bayağı güzel eksi görürüm bence.
İlk bildirimim
Kilo: 80.2
NasılsınAYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
Bence cok harika bi baslangic menüsü olmus bu18 Şubat Menüsü
14.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 2 çeri domates, maydanoz, biber, 1 kk ezine peyniri, 2 kaşık biberli yoğurt, şekersiz çay ve 2 dilim beyaz ekmek.
17.00 ara
1 küçük muz, 1 mandalina.
18.30 akşam
6 kaşık bulgur pilavı, 1 kase tavuklu bezelye yemeği, yarım kase yoğurtlu kereviz.
22.00 atıştırmalık
4 adet dağ kirazı (kuruyemişçilerde satılan minnacık kurutulmuş kirazlar)
Su: 1.5 litre yapmaya çalışıyorum, hiç içemedim nerdeyse.
Spor 3300 adım (pazara gidip geldim)
Gün içinde de biraz ev işi.
Ben guveniyorum sana sen camasirlarini as hemen uykuyaaEllerine saglik canimOrda hepimiz 5li sayıları görelim inşallah❤
Anladim kardeşim gel sarilalimsu an hislerini benden iyi kimse anlayamaz seni bile hamburger olarak görüyorum senin sobanin üstündeki yesil fasulyeleri de fıstıklı sarma olarak
Ama halledicem
Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi hayirli olsun7lere gecmen cok vakit almaz bence balim❤
Ayy acliktan uykum da kacti be incimBen guveniyorum sana sen camasirlarini as hemen uykuyaa
Canım hayırlı uğurlu olsun başlangıcın, inşallah çok güzel sonuçlar görürsün.Saoll balim
Liste verdi.hafta da bir yani her persembe gidicem sizede sonucu cuma sabahi cekebilirsem atarim yada yazarim.
91.9 ile basladim regl oldum zaten hedef belirledi bakalim nolcak.
Bu arada spor yapma dedi once seker seviyesi dusurucez 2 hafta spor yok dedi ama ben belki yaparrim
Hoşbuldum balımmm, diyetisyene gideceğini dün okumuştum, çok sevindim senin için. Hem disiplin hem de motivasyon olur. Ben de gitmeyi istiyorum ama kısmet bakalım.Hosgeldin balimm bizler yeni baslangiclar yapiyoru bugun diyetisyene gittim artik yardim alarak ilerleyecegim.
Balımmmm bence de pazartesiden sonra çok iyi eksiye geçmişsin tekrar. Önemli olan bir önceki haftadan daha az bir rakam görmek, tebrik ederim.Kilo Bildirimi
Cuma: 68.9
Pazartesi: 69.8
Bugün:68.6
Fark -300 gr
Acikcasi üzülemedim pazartesi günkü artidan sonra arti gelcem diye cok korkmustum
Biz de mi gitsek şu diyetisyenlereTamam balim hadi bakalim
Hayirli olsun❤
Balım sen bence spor yapma dediyse yapma vardir bi bildiği adamın
Ekmek kac dilim yazdi merak ettim. Genelde bayagi yaziyolar diyetisyenler. Genelde derken senin kilon civarindakilere.
Yillar once annem gitmisti cok ama cok memnun kalmisti balim 20 kilo vermisti❤ hem de hic ac kalmiyorum diyip duruyodu sürekli bir sey yediriyomus listesi
Bence sen de böyle cok güzel sonuc alcaksin inaniyorum
Çok kıskandık dimi esrammmNe yani sen simdi hem yiyerek hem spor ypmayarak benden cok eksi mi geleceksin
Kendini kolla
Çay yanı atıştırmalık olayı beni mahvediyor kuzum yaaa, bunu bi denemek lazım. Vücudum öyle alışmış ki tatlı falan yemeye, nasıl zor geliyor bugün.Şu yulaf lapasini yaziyim dursun burda. Tatli krizine girerseniz deneyin kizlar bi harika oluyo
2 yemek kasigi yulaf+1 kattim ben katilassin diye
1 su bardagi süt
Ağir agir ocakta pissin. Katilasacak puding gbi. Üstüne 1 cay kasigi kakao, 1 cay kasigi bal ve 2 kare bitter.
(Ben bitter koymadim onun yerine sadece üzerine 6 7 damla cikolata attim..)
Bu 150 kalori. Kucuk bi kase cikiyo. Ben hepsini de yemedim.
Bagirsaklari calistiriyo ve asiri doygunluk hissi veriyo üstelik tatli krizini aliyo daha napsin
Tebrik ederim balım, eksi görmek her zaman güzeldir.Geçen Cuma 73.1
Bu Cuma 72.8
Fark -300
Buna da şükür, haftaya cuma görecez bakalım
Bayram benim neyime deyip elbise almamaya karar verdimHayir o degil kiyafetlerde pahalandi alamayiz da
Ama kendime bayrama 36 bedene bi elbise alsam mi simdiden diyorum bi yandan da 38e dusebilirim 36ya dusemezsem elbise bosa mi gidecek.
Begendigim renginin de sadece 36si kalmis ülkemin kadinlarinin beden ortalamasi gözlerimi yasartti bitirmişler 40 38
Selam canım, önceki hafta bildirim yaptın mı bilmiyorum ama çok kilo almamış gibisin sen. Hemen verirsin yine.Selam canlar
73.3 geldim.
Sabah aç karnına.
Diyet sıfır spor var.
Balım yaa evdeki covidlilere oda servisi yapmaktan mutfaktan çıkamadım bugün. Bildirim de bu saate kaldı. Sabah az kalsın tartılmayı unutuyordum
Allahim darisi basima benim de karnim yangin yeri olsun cok istiyorumSütlü Nescafe
Sütlü Türk kahvesi
Sütlü naneli çikolatalı hani şu bahsettiğim kahve varya ondan yaptım
Akşam yemeği bilerek yemedim süt bitsin diye
Valla metabolizmama da iyi geldi
Karnım yangın yeri şu an
Ben de ben deeeAyy acliktan uykum da kacti be incimacim a dostlar