70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Allah seni napmasın insanin hali kalmiyo diyo

Anam yok ben de uyumadan spor yaparim dedim ama su an acliktan kalkacak halim yok midem kendi kendine yaglari yakiyo bence desteğe gerek yok

Kıyamam ya cips abur cubur nasil kokar şimdi enisteyi esefle kınıyorum
Sana da helal olsun diyorum balım

Valla bana da helal olsun su an sartlar kacamaga cok müsait ama yapmıyorum
Bir de makineye camasir attim onu asarim birazdan al sana spor ev hanimlarina spor yasaklanmali

Ac karna cok su ictim galiba ya midem bulandı
Simdi de sekersiz cay iciyorum icesim yok aslinda ama onu icmezsem tehlikeli seyler olacak çünkü cok aciktim
Süt iç hem zayıflatır hem protein hem tok tutar.

Süt açıldı bitsin diye kupa kupa sütlü kahvenin 3 çeşidini saat başı yapıp içiyorum

Süt iç hem zayıflatır hem protein hem tok tutar.

Süt açıldı bitsin diye kupa kupa sütlü kahvenin 3 çeşidini saat başı yapıp içiyorum
Ayy icsem mi? Dokunur mu ki acaba bazen siskinlik yapiyo bende ama.
Dur bakiyim birazdan azcık ılık süt iciyim olmazsa

Kahve hic sevmem bilirsin

Zaten ev isi dediginin turk kadinin atasporu bence oda yeter

Sifir kacamakla geceyi kapatiyoruz.bende sobanin ustune yarin pisiirecegim kabuklu fasulyeyi koydum haslansin diye onun kokusu bastiriyor aburcubur kokusunu

Zaten ev isi dediginin turk kadinin atasporu bence oda yeter

Sifir kacamakla geceyi kapatiyoruz.bende sobanin ustune yarin pisiirecegim kabuklu fasulyeyi koydum haslansin diye onun kokusu bastiriyor aburcubur kokusunu
Allahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandik
Su camasiri sag salim bi asıp uyusam

Bu arada senin bu menüyle aclik durumun nasil canim, yani gercekten surekli yiyip acikmiyo musun mesela?
Su an ac misin mesela?

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLARYaş Boy Hedef11 Şubat 18 Şubat 25
Şubat
Verilen Yüzde
sonngulen 371607580.2
enerji_kusagi 311595273.172.8
Saricivcivcikcik 261575568.968.6
sudem34 3617165,973.3
inci-tepik 301556591.9
Ballar listemizi ilk sayfada güncelledim. Buraya da kopyaladım. İnşallah her hafta eksiler görmek nasip olsun.

Allahim yarabbim nolur son dk bi kaza çıkmasın o kadar dayandik
Su camasiri sag salim bi asıp uyusam

Bu arada senin bu menüyle aclik durumun nasil canim, yani gercekten surekli yiyip acikmiyo musun mesela?
Su an ac misin mesela?
Vala ac degilim desem yalan olur ama dayancaz . Eger agzima bisey atarsam butun gun yaptigim bosa gider. O yuzden hic yonelmiyorum yani. Sizlerle konusmak bile engelliyor insani

18 Şubat bildirimi

Önceki haftanın kilosu yok ballar, ben bugün başladım. Tartıda bu rakamı göreceğimi de biliyordum çok şaşırtmadı beni ama sizi dumura sokabilir

Düzgün devam edersem ilk hafta bayağı güzel eksi görürüm bence.

İlk bildirimim
Kilo: 80.2

Hosgeldin ve hayirli olsun canimm verirsin basarirsin senn

18 Şubat Menüsü

14.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 2 çeri domates, maydanoz, biber, 1 kk ezine peyniri, 2 kaşık biberli yoğurt, şekersiz çay ve 2 dilim beyaz ekmek.

17.00 ara
1 küçük muz, 1 mandalina.

18.30 akşam
6 kaşık bulgur pilavı, 1 kase tavuklu bezelye yemeği, yarım kase yoğurtlu kereviz.

22.00 atıştırmalık
4 adet dağ kirazı (kuruyemişçilerde satılan minnacık kurutulmuş kirazlar)

Su: 1.5 litre yapmaya çalışıyorum, hiç içemedim nerdeyse.
Spor 3300 adım (pazara gidip geldim)
Gün içinde de biraz ev işi.

Ellerine saglik canimOrda hepimiz 5li sayıları görelim inşallah❤
Vala ac degilim desem yalan olur ama dayancaz . Eger agzima bisey atarsam butun gun yaptigim bosa gider. O yuzden hic yonelmiyorum yani. Sizlerle konusmak bile engelliyor insani
Anladim kardeşim gel sarilalim su an hislerini benden iyi kimse anlayamaz seni bile hamburger olarak görüyorum senin sobanin üstündeki yesil fasulyeleri de fıstıklı sarma olarak
Ama halledicem
Baslamak bitirmenin yarısıdır hadi hayirli olsun 7lere gecmen cok vakit almaz bence balim❤

Bence cok harika bi baslangic menüsü olmus bu bol eksiler hadi bakalim.
Ben bugün suyu fazla kacirdim sana verebilirim istersen
Midem bulandi artik

Ben guveniyorum sana sen camasirlarini as hemen uykuyaa

Canım hayırlı uğurlu olsun başlangıcın, inşallah çok güzel sonuçlar görürsün.
Hosgeldin balimm bizler yeni baslangiclar yapiyoru bugun diyetisyene gittim artik yardim alarak ilerleyecegim.
Hoşbuldum balımmm, diyetisyene gideceğini dün okumuştum, çok sevindim senin için. Hem disiplin hem de motivasyon olur. Ben de gitmeyi istiyorum ama kısmet bakalım.
Kilo Bildirimi
Cuma: 68.9
Pazartesi: 69.8
Bugün:68.6
Fark -300 gr

Acikcasi üzülemedim pazartesi günkü artidan sonra arti gelcem diye cok korkmustum
Balımmmm bence de pazartesiden sonra çok iyi eksiye geçmişsin tekrar. Önemli olan bir önceki haftadan daha az bir rakam görmek, tebrik ederim.
Biz de mi gitsek şu diyetisyenlere
Ne yani sen simdi hem yiyerek hem spor ypmayarak benden cok eksi mi geleceksin
Kendini kolla
Çok kıskandık dimi esrammm
Çay yanı atıştırmalık olayı beni mahvediyor kuzum yaaa, bunu bi denemek lazım. Vücudum öyle alışmış ki tatlı falan yemeye, nasıl zor geliyor bugün.
Geçen Cuma 73.1
Bu Cuma 72.8
Fark -300

Buna da şükür, haftaya cuma görecez bakalım
Tebrik ederim balım, eksi görmek her zaman güzeldir.
Bayram benim neyime deyip elbise almamaya karar verdim
Selam canlar
73.3 geldim.
Sabah aç karnına.
Diyet sıfır spor var.
Selam canım, önceki hafta bildirim yaptın mı bilmiyorum ama çok kilo almamış gibisin sen. Hemen verirsin yine.
sonngulen songül balım nerde tartı bildiirimiiiii
Balım yaa evdeki covidlilere oda servisi yapmaktan mutfaktan çıkamadım bugün. Bildirim de bu saate kaldı. Sabah az kalsın tartılmayı unutuyordum

80.2 ile başladım bakalım. Gazamız mübarek ola.

Allahim darisi basima benim de karnim yangin yeri olsun cok istiyorum

Sütlu türk kahvesini gecen yapiyim ara öğünde dedim unuttum iyi ki hatirlattin yarin yapiyim değişiklik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…