- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Valla oyle olacak galiba balim bunu haftaya persembe gorecez insallahNe yani sen simdi hem yiyerek hem spor ypmayarak benden cok eksi mi geleceksin
Kendini kolla
Bu haftanin günahı olmaz balım gayet güzelGeçen Cuma 73.1
Bu Cuma 72.8
Fark -300
Buna da şükür, haftaya cuma görecez bakalım
Hayir o degil kiyafetlerde pahalandi alamayiz daBu haftanin günahı olmaz balım gayet güzelBir sıfırdan büyüktür bu haftaya 2 kilo artiyla da baslayabilirdik mesela...
Hadi bakalim bugünden itibaren silkelenme vakti
Yaza kadar güzel güzel incelelim yazın kiyafet sorunu cekmeyelim
Senin ideal kilon kaçtı canım?Selam canlar
73.3 geldim.
Sabah aç karnına.
Diyet sıfır spor var.
Civciv imSenin ideal kilon kaçtı canım?
65-70 arasi iyiyim diyodun dimi yanlis mi hatirliyorum?
Eğer öyleyse müdahale etme zamani gelmis gerci o 3 kilo cabuk verilir. Cunku yerlesmemis olmasi, yeni alinmis olmasi iyi bir sey
O zamn spora devam incelirsin rahat rahat yaza kadarCivciv im
Doğru hatırlıyorsun.
Basen oldu şimdi Kh yiyince anca
62 diyor ama bana 68 ideal .
66 da fiziğim güzel fakat yüzüm fos oluyor.
Yaz gelmeden incelmek lazım tabi
Şimdilik sporumla daha fazla kilo almasam kafi
Sen nasılsın?
Keyfin nasil ?
Evet CivcivO zamn spora devam incelirsin rahat rahat yaza kadarhmm o zaman fazla vermenin de anlami yok ben de sevmiyorum asiri zayif insan cöküyo
Zaten en son asiri zayif halim lisedeydi sanirim 45 52 arasi kilolar
Ben de iyi demek adettendir iyiyim diyelim balım❤
Stresliyim acikcasi bu aralar ya sınava 5 ay kaldi ders calisiyorum bi yandan da direniyorum sporu aksatmiyim abur cubur yemiyim diye. Sürekli bi kendimi kontrol halindeyim hem ders hem yemek konusnda yani..
Ama aslinda bu benim icin daha iyi. Mesgul kalmak bana cok iyi geliyo bence. Ne zaman ders calismasam ya da kendimi yemek konusnda salsam hic mutlu olmuyorum çünkü
İşte böylehayirlisi bakalim.
Sen nasilsin nasil gidiyo? Minnak ogluna kardeş yapma konusu ne durumda net kararinizi verdiniz mi
Amin amin insallah canim en onemlisi o hayırliysa olsunEvet Civcivim oyalanma davranışı işte
Biz aktif hayata alışmışız boş durunca yapamıyoruz.
Bende oyalaniyorum öyle .
Maşallahgüzel çalışıyorsun bu sene
Allah emeğini zayi etmesin
Evet kardeş için karar verdik henüz bir gelişme olmadı hayırlısı diyorum illa olsun değil hep hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum
Bu yıl çok güzel geçsin inşallah hepimiz için
Balım bu diyetisyenin menüsü mu simdi? Ne kadar farkliSelam canlar menum
Sabah 7 den saat 10 a kadar 1 lt su
Turk kahvesi
Saat 10.00
1 bardak ayran
Ogle 13.00
1 kase acili corba
Bol yesillikli salata tuz yag yok
2 dilim ekmek
Ara 16.00
1 bardak sut
1 paket etiform cikolatali buskuvi
Aksam 19.30
Oglen ayni menu
Aslinda farkli olacakti ama biraz karisiklik oldu
Su 3 lt
Spor yasak biliyorsunuz
Ama butun gun ev temİzledim durmadim yerimde zaten
Aynen bir hafta boyle gidecekBalım bu diyetisyenin menüsü mu simdi? Ne kadar farklisabah kahvalti yerine ayran var. O da güzel
E senin menune yorum yok artik diyetisyen menüsu malum
Benimde oyle oldu bugun cok sudan galiba. Acim ama beyne ac degilim diye surekli sinyal gonderiyorumAc karna cok su ictim galiba ya midem bulandı
Simdi de sekersiz cay iciyorum icesim yok aslinda ama onu icmezsem tehlikeli seyler olacak çünkü cok aciktim
Sevgimm valla helal olsunn o kunefeler tatlilarla bu kadae eksi gekmek bile harikaGeçen Cuma 73.1
Bu Cuma 72.8
Fark -300
Buna da şükür, haftaya cuma görecez bakalım