70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy bi yulaf lapası yaptım daha önce de yapmistim ama böyle degildi. Ne guzel bagirsaklarimi calistirdi cok mutluyum su an:emir_bebek:

Bundan sonra öğleden sonra ara öğünüm yulaf olcak cok da hosuma gitti 😍
Afiyet şifa olsun Balımm 😍Cuma tartısı ile sıkıyönetime giriyorum balım, bende keten tohumu yulaf vs vs hepsine başlayacağım😍 İncimle birlikte yeniden başlamış olalım diyete 😂 Dur bugünün tarihini bir yere not alayım 😜

16 Şubat Menüm
Sabah
1 yufka+1 yumurta+1 yk tereyağı ile ovmaç bombası

Ara: 1 portakal

Akşam
1/2 lavaş,1 kase kavurma
Soğan, domates vs söğüş, turşu

Ara: 1 kesme dondurma (künefeden kurtuldum)

Su 2 lt
Spor: 15 dk esneme, squat karışık egzersiz, 3bin adım

Afiyet şifa olsun Balımm 😍Cuma tartısı ile sıkıyönetime giriyorum balım, bende keten tohumu yulaf vs vs hepsine başlayacağım😍 İncimle birlikte yeniden başlamış olalım diyete 😂 Dur bugünün tarihini bir yere not alayım 😜
Aynen öyle sevgim artik bi kendimizi toplamamiz lazim. Hadi cumaya kadar toparlanma suresi sayalim. Yarin bizim icin de yeni bi baslangic olsun bence de😇🙏🏻
Yarin derken bugün de hafif yicem yine ben tartida arti görmek istemiyorum:KK43:
Spor da daha yapmadim yapsam ödemi atsam cok iyi olur yarin tartilcam😐
16 Şubat Menüm
Sabah
1 yufka+1 yumurta+1 yk tereyağı ile ovmaç bombası

Ara: 1 portakal

Akşam
1/2 lavaş,1 kase kavurma
Soğan, domates vs söğüş, turşu

Ara: 1 kesme dondurma (künefeden kurtuldum)

Su 2 lt
Spor: 15 dk esneme, squat karışık egzersiz, 3bin adım
Afiyet olsun balim bence güzel menün😍 spora da ufaktan baslanmis❤

Hayirli olsun balim😍
Ne yapti liste mi verdi? Ne kadar zamanda bir gel dedi?
Kac kiloyla basladin?
Saoll balim😍
Liste verdi.hafta da bir yani her persembe gidicem sizede sonucu cuma sabahi cekebilirsem atarim yada yazarim.
91.9 ile basladim regl oldum zaten hedef belirledi bakalim nolcak.
Bu arada spor yapma dedi once seker seviyesi dusurucez 2 hafta spor yok dedi ama ben belki yaparrim😂

Ballarımmmmmm merhaba, son birkaç sayfayı okudum sadece. Çok gerilere gidemedim. Sizler başlamışsınız ne güzel. Ben de yarın dahil oluyorum aranıza artık. Bakalım sabah tartı bana nasıl bir sürpriz yapacak :skandal:
Hosgeldin balimm bizler yeni baslangiclar yapiyoru bugun diyetisyene gittim artik yardim alarak ilerleyecegim.

O zaman hepimiZ yeni baslangiclara. 😍🎉

Saoll balim😍
Liste verdi.hafta da bir yani her persembe gidicem sizede sonucu cuma sabahi cekebilirsem atarim yada yazarim.
91.9 ile basladim regl oldum zaten hedef belirledi bakalim nolcak.
Bu arada spor yapma dedi once seker seviyesi dusurucez 2 hafta spor yok dedi ama ben belki yaparrim😂
Tamam balim hadi bakalim 😍
Hayirli olsun❤

Balım sen bence spor yapma dediyse yapma vardir bi bildiği adamın🤣

Ekmek kac dilim yazdi merak ettim. Genelde bayagi yaziyolar diyetisyenler. Genelde derken senin kilon civarindakilere.

Yillar once annem gitmisti cok ama cok memnun kalmisti balim 20 kilo vermisti❤ hem de hic ac kalmiyorum diyip duruyodu sürekli bir sey yediriyomus listesi🤣

Bence sen de böyle cok güzel sonuc alcaksin inaniyorum😍

Tamam balim hadi bakalim 😍
Hayirli olsun❤

Balım sen bence spor yapma dediyse yapma vardir bi bildiği adamın🤣

Ekmek kac dilim yazdi merak ettim. Genelde bayagi yaziyolar diyetisyenler. Genelde derken senin kilon civarindakilere.

Yillar once annem gitmisti cok ama cok memnun kalmisti balim 20 kilo vermisti❤ hem de hic ac kalmiyorum diyip duruyodu sürekli bir sey yediriyomus listesi🤣

Bence sen de böyle cok güzel sonuc alcaksin inaniyorum😍
Saol balimm insallag guzel olur😍 2 dilim oglen 2 dilim aksam. Sporu 2 hafta yapmicam bakalim mutlaka bi bildigi vardir. İki hafta sonra yine konusuruz onu ddi.

Şu yulaf lapasini yaziyim dursun burda. Tatli krizine girerseniz deneyin kizlar bi harika oluyo😍😍😍😍

2 yemek kasigi yulaf+1 kattim ben katilassin diye
1 su bardagi süt

Ağir agir ocakta pissin. Katilasacak puding gbi. Üstüne 1 cay kasigi kakao, 1 cay kasigi bal ve 2 kare bitter.
(Ben bitter koymadim onun yerine sadece üzerine 6 7 damla cikolata attim..)

Bu 150 kalori. Kucuk bi kase cikiyo. Ben hepsini de yemedim.

Bagirsaklari calistiriyo ve asiri doygunluk hissi veriyo üstelik tatli krizini aliyo daha napsin :KK70:

X