- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Sen de bugün son kacamaklarini yaptin mi diyetisyene baslicam diye itiraf et15.30 da randevu canimm yeme yemee bak yarin tarti gunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de bugün son kacamaklarini yaptin mi diyetisyene baslicam diye itiraf et15.30 da randevu canimm yeme yemee bak yarin tarti gunu.
Valla guzel bi kahvalti yaptimm ama o kacamak dun aksamdiSen de bugün son kacamaklarini yaptin mi diyetisyene baslicam diye itiraf et
Hayirli olsun balimEvetttt canlar diyetsyen yolculugumuz basladii hadi hayirlisi olsun bakalim
İncim heyecanla bekliyoruzEvetttt canlar diyetsyen yolculugumuz basladii hadi hayirlisi olsun bakalim
Afiyet şifa olsun Balımm Cuma tartısı ile sıkıyönetime giriyorum balım, bende keten tohumu yulaf vs vs hepsine başlayacağım İncimle birlikte yeniden başlamış olalım diyete Dur bugünün tarihini bir yere not alayımAyy bi yulaf lapası yaptım daha önce de yapmistim ama böyle degildi. Ne guzel bagirsaklarimi calistirdi cok mutluyum su an
Bundan sonra öğleden sonra ara öğünüm yulaf olcak cok da hosuma gitti
Aynen öyle sevgim artik bi kendimizi toplamamiz lazim. Hadi cumaya kadar toparlanma suresi sayalim. Yarin bizim icin de yeni bi baslangic olsun bence deAfiyet şifa olsun Balımm Cuma tartısı ile sıkıyönetime giriyorum balım, bende keten tohumu yulaf vs vs hepsine başlayacağım İncimle birlikte yeniden başlamış olalım diyete Dur bugünün tarihini bir yere not alayım
Afiyet olsun balim bence güzel menün spora da ufaktan baslanmis❤16 Şubat Menüm
Sabah
1 yufka+1 yumurta+1 yk tereyağı ile ovmaç bombası
Ara: 1 portakal
Akşam
1/2 lavaş,1 kase kavurma
Soğan, domates vs söğüş, turşu
Ara: 1 kesme dondurma (künefeden kurtuldum)
Su 2 lt
Spor: 15 dk esneme, squat karışık egzersiz, 3bin adım
Saoll balimHayirli olsun balim
Ne yapti liste mi verdi? Ne kadar zamanda bir gel dedi?
Kac kiloyla basladin?
Saol balim bende heycanliyim bugunden itibaren basladim.aksam tam uydum bakalim.İncim heyecanla bekliyoruz
Hosgeldin balimm bizler yeni baslangiclar yapiyoru bugun diyetisyene gittim artik yardim alarak ilerleyecegim.Ballarımmmmmm merhaba, son birkaç sayfayı okudum sadece. Çok gerilere gidemedim. Sizler başlamışsınız ne güzel. Ben de yarın dahil oluyorum aranıza artık. Bakalım sabah tartı bana nasıl bir sürpriz yapacak
O zaman hepimiZ yeni baslangiclara.Afiyet şifa olsun Balımm Cuma tartısı ile sıkıyönetime giriyorum balım, bende keten tohumu yulaf vs vs hepsine başlayacağım İncimle birlikte yeniden başlamış olalım diyete Dur bugünün tarihini bir yere not alayım
Tamam balim hadi bakalimSaoll balim
Liste verdi.hafta da bir yani her persembe gidicem sizede sonucu cuma sabahi cekebilirsem atarim yada yazarim.
91.9 ile basladim regl oldum zaten hedef belirledi bakalim nolcak.
Bu arada spor yapma dedi once seker seviyesi dusurucez 2 hafta spor yok dedi ama ben belki yaparrim
Bence cok iyi canimm sonucta arti gelmekten iyidirr yeterki eksi olsunnKilo Bildirimi
Cuma: 68.9
Pazartesi: 69.8
Bugün:68.6
Fark -300 gr
Acikcasi üzülemedim pazartesi günkü artidan sonra arti gelcem diye cok korkmustum
Saol balimm insallag guzel olur 2 dilim oglen 2 dilim aksam. Sporu 2 hafta yapmicam bakalim mutlaka bi bildigi vardir. İki hafta sonra yine konusuruz onu ddi.Tamam balim hadi bakalim
Hayirli olsun❤
Balım sen bence spor yapma dediyse yapma vardir bi bildiği adamın
Ekmek kac dilim yazdi merak ettim. Genelde bayagi yaziyolar diyetisyenler. Genelde derken senin kilon civarindakilere.
Yillar once annem gitmisti cok ama cok memnun kalmisti balim 20 kilo vermisti❤ hem de hic ac kalmiyorum diyip duruyodu sürekli bir sey yediriyomus listesi
Bence sen de böyle cok güzel sonuc alcaksin inaniyorum
Ne yani sen simdi hem yiyerek hem spor ypmayarak benden cok eksi mi geleceksinSaol balimm insallag guzel olur 2 dilim oglen 2 dilim aksam. Sporu 2 hafta yapmicam bakalim mutlaka bi bildigi vardir. İki hafta sonra yine konusuruz onu ddi.