- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
insallahh olacakk sevgimm. Farkindamisin ilk defa isminle seslendim.Fedakar balım benim Demek o kadar disiplinli birisi ha Hadi inşallah İncim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahh olacakk sevgimm. Farkindamisin ilk defa isminle seslendim.Fedakar balım benim Demek o kadar disiplinli birisi ha Hadi inşallah İncim yaa
Evet canım birkaç gun sizin menülere bakayim öyle katılırım demisti ama gelmediAramıza katılan bir arkadaşımız vardı, Selka mıydı nicki tam hatırlayamadım, o gitti mi göremedim sanki?
Farkındayım İncimminsallahh olacakk sevgimm. Farkindamisin ilk defa isminle seslendim.
Şayet yanılıpta benim menülere baktıysa ya da hep öyle sandıysa Hak veriyorum yani gelmezse, keşke bende beni bırakıp gidebilsem ahh ulannnEvet canım birkaç gun sizin menülere bakayim öyle katılırım demisti ama gelmedi
Hiiissstt sakin ol balımŞayet yanılıpta benim menülere baktıysa ya da hep öyle sandıysa Hak veriyorum yani gelmezse, keşke bende beni bırakıp gidebilsem ahh ulannn
Wuwww muhtesemm islerrr15 Şubat Salı Menüm
Sabah 08.15 1 dilim ekmekle yağsız tost, 1 haslanmis yumurta, 1 havuc,3 zeytin
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 1 avuc kuru üzüm
Ara 15.00 2 kuru erik
Akşam 17.45 yarim kase lahana corbasi, 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara 19.00 10 tane findik
Spor;
Leslie 3 mil 45 dakika
Gün icinde 9000 adım yatana kadar 10 bin yapcam
Su; 2 litre
Hala siskinligim devam ediyo.
KesinlikleeeFarkındayım İncimm
Kesinlikle bu bir işaret olabilir
Ahh balim sen benim muhtesem zamanlarimi görmedin henüz acilamadim ama o da olacakWuwww muhtesemm islerrr
Yaaaa tabikide hayirrr. Hic oyle sey oolur mu biz nu yola birlikte bas koyduk birlikte basaracagiz. Sadece bi kac gun serbest biraktim kendimi diyelim yarin buyuk gun.Ahh balim sen benim muhtesem zamanlarimi görmedin henüz acilamadim ama o da olacak
Ben yine tartildim bugun dayanamadim. O geldigim artiyi atmisim ama inşallah cumaya eksi gelirm cokk ihtiyacim var buna
Su iki gunu hafif yicemm
Bu arada sen neden menu yazmak icin diyetisyeni bekliyosun yoksa diyetisyene gidince bizi unutcak misin
Hadi bakalim ben de heyecanlandımYaaaa tabikide hayirrr. Hic oyle sey oolur mu biz nu yola birlikte bas koyduk birlikte basaracagiz. Sadece bi kac gun serbest biraktim kendimi diyelim yarin buyuk gun.
HoşgeldinizTakipteyim konuyu
İnsallah canimmHadi bakalim ben de heyecanlandım
İnşallah yeni hayatinin ilk gunu olur canim
15.30 da randevu canimm yeme yemee bak yarin tarti gunu.Günaydın kızlar
inci-tepik diyetisyene gittin mi
Bugün perşembe Allahim nolur kacamak yapmiyim dolaptaki findiklari 20 30 tane yemiyim amin
Sanirim 1 kilo eksiyi göremicez bu hafta. Ama olsun en azindan guzel bi eksi goreyim